Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 50 68,5%
  • Иран

glasova: 23 31,5%

• Ukupno glasova
    73
izrael radi sve ono što je rusija trebala još jučer da radi režimu zelenskog...ali putin je cionistički lutak stoga kako će on na svog židova zelenoga.
...kako je na paradi pričao da se treba spriječiti antisemitizam ali se nije udostojio spomenuti Gazu..
...svi bivši ruski premijeri danas žive na zapadu ili u izraelu a sa svima je putin prijatelj ili poznanik
...
Svakako treba izbaciti Putina i namestiti pravog rusa,koji ce ratovati kako se ratuje,a ne igrati decje igrice

gluposti

ovaj rat ce trajati godinama

zato sada Iran ne zuri vec zeli prvo dronovima da preoptereti i istrosi NATO PVO

Premda vec traje decenijama ako ne i vekovima...

Nece trajati godinama...jer ludi Izrael ima nuklearno oruzje...i za razliku od Putina...ludi Natanjahu ce ga upotrebiti ako mu se hoce..

...

Nece trajati godinama...jer ludi Izrael ima nuklearno oruzje...i za razliku od Putina...ludi Natanjahu ce ga upotrebiti ako mu se hoce..

...

Pa sta ako ima nuklearno oruzje? Ne znaci to nista rat ce se voditi konvencionalno ko i svi drugi do sad.

I Rusija ima nuklearno oruzje pa sto ga nije lansirala na Ukrajinu? Pa zato sto radijaciju ne mozes da zaustavis tamo gde ti hoces. Ona se siri svuda .

Ne može Rusija bacit bombu nuklearnu na Ukrajinu
Jel to zbilja ne razumeš?
1. Ako baci na severoistočnu Ukrajinu to je isto kao da je bacila na Rusiju i Belorusiju, zbog radijacije
2. Ako baci na jugozapadnu Ukrajinu isto je kao da je bacila na NATO
3. Ukri imaju prljavih bombi na izvoz i mogu da unište Rusiju radijacijom, plus imaju male nuklearne bombe
Naravno da Rusija treba pokrenuti preventivni napad na Nemacku i Baltik,kao sto to Izrael radi.Jos samo da se oslobode cionistickog sluge Putka

...

Hoce trajace godinama. Iran proizvodi 500 saheda DNEVNO

500 saheda dnevno da idu na Izrael to je smrt za ekonomiju Izraela nista drugo da ne ispale.

Iran je OGROMNA ZEMLJA . Kao sto vidis u dometu NATO avijacije tj IzraHELLA je samo ono sto je u blizini granice sa Irakom

3/4 zemlje im je van dometa.

Sa druge strane 100% teritorije IzraHELL-a je u dometu avijacije Irana

ja sam na strani Srbije i nase majke i zastitnice Rusije

Ti si sa druge strane kolega sluga Tonina Picule i Dinka Gruhonjica jer se boris za njihov dolazak na vlast i njihovu vladavinu Srbijom.

Srbija ce se usrati od para sada na prodaji oruzja i municije Izraelu .

A sa druge strane nafta ce otici sa cenom u nebesa + Ukrajina ostaje bez ikakve vojne p odrske jer naravno Izrael ce imati prioritet.

Za pobedu pravoslavlja nad NATO Paktom zrtvuju se i ginu iranski muslimani i jevreji.

Win win kombinacija ako mene pitas.

Mani me Informerovih narko spinova...

Ne mozes biti na strani Rusije i na strani Vucica...

Jer ovaj drugi ubija Ruse...sa milijardu municije koju je dao Zelenskom s kojim se milovao juce u Kijevu...

...

Naravno da Rusija treba pokrenuti preventivni napad na Nemacku i Baltik,kao sto to Izrael radi.Jos samo da se oslobode cionistickog sluge Putka

Трамп је слуга Натјањахуа

eb99d7ce-ebc7-4150-ab4e-ff3ad4d5e0f5_cx0_cy8_cw0_w408_r1_s.jpg

Jel će napasti Izrael sa PZO raketama dometa 15km? :lol:
Ti sustavu su imali priliku dokazati se noćas, ovako su te tvoje snimke postale arhivske tih raketa.
Jude su najgori ratnici u istoriji,ovo je klasicna prodaja generala i naucnika od strane samih iranaca,a mozda i samog ajatolaha

Mani me Informerovih narko spinova...

Ne mozes biti na strani Rusije i na strani Vucica...

Jer ovaj drugi ubija Ruse...sa milijardu municije koju je dao Zelenskom s kojim se milovao juce u Kijevu...

...

Nisam na strani Vucica vec na strani Rusije i Srbije. A Vucic radi sta moze i kako misli da bi odrzao sebe na vlasti .

Da je tvoj Dinko Gruhonjic na vlasti umesto Vucica sta bi bilo? Pa bilo bi jos gore nego sto je sada.

Uveo bi sankcije Rusiji, zavadio bi nas sa Kinom i skinuo ti gace i dao na izvolte NATO paktu.

Ponavljam ti...ludi Natanjahu ce upotrebiti nuklearno...

Jedino sto ga moze urazumiti jeste da Iran pusti VEST - "IMAMO I MI SAD NUKLEARNO ORUZJE !"

...

Pa nek upotrebi briga me. Time ce unistiti ceo bliski istok i ceo svet ce zamrzeti Jevreje za sva vremena.

Radijacija ce doci i u Izrael , u Irak, Siriju, Saudijsku Arabiju, Emirate.

To ce potpuno unistiti bliski istok i proizvodnju nafte i gasa tamo.

Od toga ce opet profitirati enormno KO? PA RUSIJA

89% nafte u EU STIZE SA BLISKOG ISTOKA

U slucaju tog napada svi u Evropi koji ne budu kupovali naftu i gas od Rusije mogu da se vrate na VOLUJSKE ZAPREGE

Pa nek upotrebi briga me. Time ce unistiti ceo bliski istok i ceo svet ce zamrzeti Jevreje za sva vremena.

Radijacija ce doci i u Izrael , u Irak, Siriju, Saudijsku Arabiju, Emirate.

To ce potpuno unistiti bliski istok i proizvodnju nafte i gasa tamo.

Od toga ce opet profitirati enormno KO? PA RUSIJA

89% nafte u EU STIZE SA BLISKOG ISTOKA

U slucaju tog napada svi u Evropi koji ne budu kupovali naftu i gas od Rusije mogu da se vrate na VOLUJSKE ZAPREGE

I onda ce nagrnuti 100 000 000 migranata kod tebe na Goliju..., ti ces preci na Islam i otvoriti cevabdzinicu...

...

Nisam na strani Vucica vec na strani Rusije i Srbije. A Vucic radi sta moze i kako misli da bi odrzao sebe na vlasti .

Da je tvoj Dinko Gruhonjic na vlasti umesto Vucica sta bi bilo? Pa bilo bi jos gore nego sto je sada.

Uveo bi sankcije Rusiji, zavadio bi nas sa Kinom i skinuo ti gace i dao na izvolte NATO paktu.

Ako Iran sad ne upotrebi sve što ima i ne udari na SVE neprijateljske baze u svom okruženju onda će izgubiti vrlo brzo.

Dobiće regime change i okupaciju lite, ali svakako se Izrael i USA sve dublje zakopavaju u fekalijama na B.Istoku, ovo odgovara i Rusiji i pogotovo Kini.

Izarel je Ahilova peta Amerike i dovešće do njihovog pada. Neverovatno, ali neizbežno.

Ako Iran sad ne upotrebi sve što ima i ne udari na SVE neprijateljske baze u svom okruženju onda će izgubiti vrlo brzo.

Dobiće regime change i okupaciju lite, ali svakako se Izrael i USa sve dublje zakopavaju u fekalijama na B.Istoku, ovo odgovara i Rusiji i pogotovo Kini.

Bice sve to siguran sam sada vise nemaju nazad. Sateran je Iran uza zid. Ubijaju im decu.

Ili ce nestati ili ce opstati .

Back