Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
iran ima pogrešnu strategiju...napasti izrael neće donjeti željene rezultate ali napasti sunitske vazalne naftne i plinske instalacije hoće...ali takvi su ti sa bliskog istoka puno zuje meda ne daju.

Iran prvo mora da napravi Izrael ekonomski i vojno nesposobnim

Sad vojne avione ce im trebati vremena da uniste ali aerodrom Ben Gurion je za Iran po meni laka meta. Ben Gurion mora biti zatvoren godinama i to ce trajno srusiti ekonomiju Izraela jer drugog ulaza u Izrael nema.

81Qx-W5OetL.jpg
😡

I ako ovo

Ne druže ja sam ovo priželjkivao

Ginu NATO paktovci i muslimani u međusbnom ratu do istrebljenja

OVO JE SJAJNO PO NAS RUSE I SRBE

Osveta je počela; Izrael zasut dronovima VIDEO

Ti si na strani Banderovaca tj SNS-a i AVtihrista koji salje oruzje Ukrajini i Izraelui divani po Banderistanu tj Kijevu...

...

7 minutes ago
source
Israeli Air Force began intercepting drones over the skies of Saudi Arabia.

Prosli put je Iran uzvratio mocnijim raketama koje su zasule Izrael...

A sad samo nemustim sehid dronovima...

Ocigledno je dogovorena kontrolisana i akcija i reakcija...

Ali ajde...videcemo razvoj situacije...

...

To nije tačno, nikoga Izrael nije uništio, upravo suprotno, trazi mir i priznanje za sebe. Što su u ratovima bili osvojili većinu su vratili, osim Golanske visoravni.
Za sad su se Židovi pokazali odgovorni i suzdržani, nisu lude glave kao oni oko njih.
Kako moze neko da im prizna teritorije koje nisu pod njihovom vlascu hiljadu godina i sa kojim pravom to traze?Rabinski judaizam je najveca pretnja svetskom miru

Prosli put je Iran uzvratio mocnijim raketama koje su zasule Izrael...

A sad samo nemustim sehid dronovima...

Ocigledno je dogovorena kontrolisana i akcija i reakcija...

...

gluposti

ovaj rat ce trajati godinama

zato sada Iran ne zuri vec zeli prvo dronovima da preoptereti i istrosi NATO PVO

Ti si na strani Banderovaca tj SNS-a i AVtihrista koji salje oruzje Ukrajini i Izraelui divani po Banderistanu tj Kijevu...

...

ja sam na strani Srbije i nase majke i zastitnice Rusije

Ti si sa druge strane kolega sluga Tonina Picule i Dinka Gruhonjica jer se boris za njihov dolazak na vlast i njihovu vladavinu Srbijom.

Srbija ce se usrati od para sada na prodaji oruzja i municije Izraelu .

A sa druge strane nafta ce otici sa cenom u nebesa + Ukrajina ostaje bez ikakve vojne p odrske jer naravno Izrael ce imati prioritet.

Za pobedu pravoslavlja nad NATO Paktom zrtvuju se i ginu iranski muslimani i jevreji.

Win win kombinacija ako mene pitas.

Back