Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 50 68,5%
  • Иран

glasova: 23 31,5%

• Ukupno glasova
    73
Ako Iran sad ne upotrebi sve što ima i ne udari na SVE neprijateljske baze u svom okruženju onda će izgubiti vrlo brzo.

Dobiće regime change i okupaciju lite, ali svakako se Izrael i USA sve dublje zakopavaju u fekalijama na B.Istoku, ovo odgovara i Rusiji i pogotovo Kini.

Izarel je Ahilova peta Amerike i dovešće do njihovog pada. Neverovatno, ali neizbežno.
Jeste,oni su navikli da te ubiju pa pregovaraju pa te opet ubiju pa pregovaraju....sve dok te ne opljackaju i uniste drzavu,to je glupa politicka varvarskog zapada,ali njihovi protivnici su jos gluplji,cim nasedaju na takve pricice.Tako ce proci i Iran,kad ga dovuku u pregovore

Pa amerika i izrael to zele

Dosli smo do tacke ili ce postojati Izrael ili ce postojati Iran.

Jedni druge ce unistiti. Al problem je sto je teritorija izraela jako mala i mnogo lakse za poklopiti.
Симпатично али Трамп је најавио ово пре пар дана...

Ponasas se kao onaj hrvat zagor, covek se iscudjava kao EU nije u krizi , a ja evo danas gledam tri stvari, kurs EU je isti , cene proizvoda su u proseku 17% vece u odnosu na pre neki dan, u proseku za mesec dana su 40% vise...zadnjih mesec dana, sto znaci ako je isti kurs, to dolazi od EU i od najave skoka cene nafte, sto se potvrdjuje po izvestajima iz AUT, DE , ali eto nije poskupljenje u CRO....

E sad da ja zakljucim da ako jeste u Srbiji a nije u CRO onda je Srbija u EU a CRO nije...sipak..

Ne bih da objasnjavam kako je u proslosti isto pokazano da ne postoji nesto sto se zove pobeda zapada nad istocnim blokom, i da je EU to debelo platila i placa...

Posebno mi je cudno kad pravoslavci koji naravno nisu pravoslavci ali su dogmate, ne znaju to....

1749801133999.png

Ponasas se kao onaj hrvat zagor, covek se iscudjava kao EU nije u krizi , a ja evo danas gledam tri stvari, kurs EU je isti , cene proizvoda su u proseku 17% vece u odnosu na pre neki dan, u proseku za mesec dana su 40% vise...zadnjih mesec dana, sto znaci ako je isti kurs, to dolazi od EU i od najave skoka cene nafte, sto se potvrdjuje po izvestajima iz AUT, DE , ali eto nije poskupljenje u CRO....

E sad da ja zakljucim da ako jeste u Srbiji a nije u CRO onda je Srbija u EU a CRO nije...sipak..

Ne bih da objasnjavam kako je u proslosti isto pokazano da ne postoji nesto sto se zove pobeda zapada nad istocnim blokom, i da je EU to debelo platila i placa...

Posebno mi je cudno kad pravoslavci koji naravno nisu pravoslavci ali su dogmate, ne znaju to....
Definitivno si to ti.

Back