Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet ništa neće napraviti, proći će neka raketa koja će pogoditi neku palmu u pustopoljini.Mislim da do uzvratnog napada nece doci pre par dana i bice nocu .
Чему ова ескалација...
Obe strane najave napade ranije taman da se pripreme svi. Fer plej rat.Mislim da do uzvratnog napada nece doci pre par dana i bice nocu .
I opet ništa neće napraviti, proći će neka raketa koja će pogoditi neku palmu u pustopoljini.
Navijati uopšte u ratu je perverzija svoje vrsteZamršeno je i tu i u celom svetu. Čovek ne može da nađe osnov po kojem će za nekog da navija.
Generalno, gine mnogo ljudi, tako da je svako stavljanje raznih interesa ispred toga užas.
Jeste,oni su navikli da te ubiju pa pregovaraju pa te opet ubiju pa pregovaraju....sve dok te ne opljackaju i uniste drzavu,to je glupa politicka varvarskog zapada,ali njihovi protivnici su jos gluplji,cim nasedaju na takve pricice.Tako ce proci i Iran,kad ga dovuku u pregovoreAko Iran sad ne upotrebi sve što ima i ne udari na SVE neprijateljske baze u svom okruženju onda će izgubiti vrlo brzo.
Dobiće regime change i okupaciju lite, ali svakako se Izrael i USA sve dublje zakopavaju u fekalijama na B.Istoku, ovo odgovara i Rusiji i pogotovo Kini.
Izarel je Ahilova peta Amerike i dovešće do njihovog pada. Neverovatno, ali neizbežno.
Junak Mileikowski
Симпатично али Трамп је најавио ово пре пар дана...Pa amerika i izrael to zele
Dosli smo do tacke ili ce postojati Izrael ili ce postojati Iran.
Jedni druge ce unistiti. Al problem je sto je teritorija izraela jako mala i mnogo lakse za poklopiti.
Cekaj naredbu od tebejel iran zatvorio hormuški tjesnac
Ponasas se kao onaj hrvat zagor, covek se iscudjava kao EU nije u krizi , a ja evo danas gledam tri stvari, kurs EU je isti , cene proizvoda su u proseku 17% vece u odnosu na pre neki dan, u proseku za mesec dana su 40% vise...zadnjih mesec dana, sto znaci ako je isti kurs, to dolazi od EU i od najave skoka cene nafte, sto se potvrdjuje po izvestajima iz AUT, DE , ali eto nije poskupljenje u CRO....Jel si ovo ti?
Da bar... već su pogodili neku palmu u pustinji.Prosli put su ih razvalili nacisto ne pricaj svasta.
Pa jel nisu iskrvarili u Ukrajini, strategu sa GolijeRusija i Kina moraju podrzati sada svog saveznika Iran svim sto imaju . Za Rusiju i Kinu je NAJBITNIJE da ovaj rat POTRAJE STO DUZE i da NATO i Amerika bukvalno ISKRVARE na bliskom istoku!
Stigose li Sahedi do IzraelaMislim da do uzvratnog napada nece doci pre par dana i bice nocu .
Definitivno si to ti.Ponasas se kao onaj hrvat zagor, covek se iscudjava kao EU nije u krizi , a ja evo danas gledam tri stvari, kurs EU je isti , cene proizvoda su u proseku 17% vece u odnosu na pre neki dan, u proseku za mesec dana su 40% vise...zadnjih mesec dana, sto znaci ako je isti kurs, to dolazi od EU i od najave skoka cene nafte, sto se potvrdjuje po izvestajima iz AUT, DE , ali eto nije poskupljenje u CRO....
E sad da ja zakljucim da ako jeste u Srbiji a nije u CRO onda je Srbija u EU a CRO nije...sipak..
Ne bih da objasnjavam kako je u proslosti isto pokazano da ne postoji nesto sto se zove pobeda zapada nad istocnim blokom, i da je EU to debelo platila i placa...
Posebno mi je cudno kad pravoslavci koji naravno nisu pravoslavci ali su dogmate, ne znaju to....