Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su te poljsko svapske mesavine,nema tu pravog jevreja
Је л' истина или лаж што Израелци причају, да су вам убили заменика верског вође?
da Iran objavi rat Rusiji a Izrael Francuskoj. zasto da ne
Ispravak netocnog navoda!Zbog objektivnih okolnosti ugovor o radu se potpisuje na maksimum 7 dana, uz klauzulu mogućeg obnavljanja.
ovomože da se riješi rušenjem cionističke bankarske mafije koja vlada svijetom...Lepo sam rekao,ovo moze da se resi rusenjem trenutne politicke nomenklature u Izraelu i rusenjem Mula u Iranu.
Семити убијају Индоевропљана,то је неприхватљиво...
Чекај, враћамо у току дана.
Iran potvrdio smrt glavnih zapovjednika iranske vojske, Iranske revolucionarne garde i dva vodeća nuklearna znanstvenika. Štab IRG i glavni nuklearni reaktor višestruko pogođeni, iranska PZO dodatno decimirana, izraelski F35 rade sa najmodernijom ruskom PZO u Iranu što žele.
Netanjahu izjavio da je ovo samo prvi val napada i da će ovo biti duga i teška borba, pozvao stanovništvo na pripremu za iranski napad raketama i dronovina.
Ne mogu dopustiti iransku nuklearnu bombu jer desetljećima prijete da im je glavni cilj uništenje Izraela.
Mosad se infiltrirao u Iran i izvodi ciljana ubojstva i diverzije.
Ne navijam ni ja iz ljubavi,nego zbog reciprociteta prema Irancima.
.Toliko o Trampu kao coveku mira koji nece nijedan rat pokrenuti vec sve zaustaviti...
Samo ce malo pokrenuti WW3...
...
ko su to "vi", ko ovde ima verskog vodju?причају, да су вам убили заменика верског вође
.
Od dva zla ja manje ne vidim. Iran mi je simpatičniji zato što Jevreji i ceo truli zapad očigledno krše pravila koja su sami doneli. Očigledno lažu i podmeću. A i koje je to pravilo da Izrael može da ima atomsko naoružanje a neko drugi ne sme.