- Poruka
- 25.792
da, napravili su i ss trupe i izabrali papu franju
izmislili točak, drže zlato i dolar, leteli na mesec
evo marić sprema emisiju o tome
Ушли су нам у кућу. Ваљало их је угостити и пријатељски испратити.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, napravili su i ss trupe i izabrali papu franju
izmislili točak, drže zlato i dolar, leteli na mesec
evo marić sprema emisiju o tome
Lukom i strijelom?Техеран ће у наредним сатима покренути нападе на Израел новим оружјем, најавио је командант копнених снага иранске војске
Odlična vijest zadovoljan sam.Очекује се да ће амерички председник Доналд Трамп у наредним сатима поставити Ирану ултиматум: или потпуно одустати од свог нуклеарног програма или ће се САД придружити Израелу у заједничком нападу.
ovo se jedino moze zavrsiti hapsenjem bibija i svih zapadnih genocidnih elita rasformiranjem natoa i sudjenjem za ratne zlocine natou i americi zadnjih 70 godina po uzoru na nirnebergLepo sam rekao,ovo moze da se resi rusenjem trenutne politicke nomenklature u Izraelu i rusenjem Mula u Iranu.
i tvoji sa posavine isto takoРокао и мартић '95. па побега!![]()
Previse ambiciozno,pricam o trenutnom gasenju pozaraovo se jedino moze zavrsiti hapsenjem bibija i svih zapadnih genocidnih elita rasformiranjem natoa i sudjenjem za ratne zlocine natou i americi zadnjih 70 godina po uzoru na nirneberg
Саставио 2 дана на дужностиUsred sukoba s Izraelom, iranski parlament odobrio je strateško partnerstvo s Rusijom![]()
Cionistima je Hrist najveci neprijatelj i na sam njegov pomen postaju agresivni,neka ovi njihovi podrzavaoci koji se izdaju za srbe poslusaju sta rabini pricaju o Hriscanstvu
skoro, ali dodavano je sve vise za sporazum dok pregovori nisu pukli i onda optuzena druga strana. Klasika.
Stara glupa retorika, Jugoslavija, Irak, Sirija.....mi necemo da ih bombardujemo ali oni su tvrdoglavi opasni fanatici.
Stalno prica o sprecavanju nekakvog oruzju kojeg nema, niti se koristi, niti planova, ....
Rules based order - mi smo bog i batina
E si osudila izrael sto se navrzo bas na civileDi je neko podržavao ubijanje civila?
Odlična vijest zadovoljan sam.
de sisti kaze sve projektile je izrael oborio dok on slavi neka lazna ubistva izrael se pretvara u hirosimu i nagasaki![]()
jedva cekam da se ameri i nato ukljuce a onda krece kolektivna brics terepanaI ja
Pobice Iranci Oakistanci i Kinezi hiljade amerikanaca i unistiti SVE americke baze na bliskom istoku![]()
Jbt pa tviter nema nikakvu privatnost.