Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 52 69,3%
  • Иран

glasova: 23 30,7%

• Ukupno glasova
    75
da, napravili su i ss trupe i izabrali papu franju
izmislili točak, drže zlato i dolar, leteli na mesec
evo marić sprema emisiju o tome

Ушли су нам у кућу. Ваљало их је угостити и пријатељски испратити.

Техеран ће у наредним сатима покренути нападе на Израел новим оружјем, најавио је командант копнених снага иранске војске

Очекује се да ће амерички председник Доналд Трамп у наредним сатима поставити Ирану ултиматум: или потпуно одустати од свог нуклеарног програма или ће се САД придружити Израелу у заједничком нападу.

Техеран ће у наредним сатима покренути нападе на Израел новим оружјем, најавио је командант копнених снага иранске војске
Lukom i strijelom?:mrgreen:

Очекује се да ће амерички председник Доналд Трамп у наредним сатима поставити Ирану ултиматум: или потпуно одустати од свог нуклеарног програма или ће се САД придружити Израелу у заједничком нападу.
Odlična vijest zadovoljan sam.

Lepo sam rekao,ovo moze da se resi rusenjem trenutne politicke nomenklature u Izraelu i rusenjem Mula u Iranu.
ovo se jedino moze zavrsiti hapsenjem bibija i svih zapadnih genocidnih elita rasformiranjem natoa i sudjenjem za ratne zlocine natou i americi zadnjih 70 godina po uzoru na nirneberg

Samo u Diznilendu i planeti Zemlji. Zločinačka država i čitav sistem na kome počiva, jedini je i istoriji čovečanstva upotrebio nuklearno oruđe.
Sada ta ista zločinačka država koja je zaprava najveća opasnost za svet i čovečanstvo u celini, ide po svetu i konvencionalnim oružjem razara sve države koje bi eventualno mogle doći u posed nuklearnog oruđa i na taj način imati sredstvo odvraćanja, pre svega za ove zlikovce, kako oni razumeju jedino jezik sile.
Nejač, indijance, "fundamentalne muslimanske ekstremiste i ostale ajatolahe" uredno brišu sa lica zemlje.
Na tvrdo ne udaraju. Ignorišu ga i na njega šalju svoje Ukrajince, Bosnjake, Albance i Hrvate, koji imaju posao da zapomažu, kako je jako tvrdo tamo gde su ih poslali da udaraju.
Slagali ih. Nema uopšte nejači.

Cionistima je Hrist najveci neprijatelj i na sam njegov pomen postaju agresivni,neka ovi njihovi podrzavaoci koji se izdaju za srbe poslusaju sta rabini pricaju o Hriscanstvu

tako je brate!!! Svi koji podrzavaju cionizam rade protiv Hriscana

skoro, ali dodavano je sve vise za sporazum dok pregovori nisu pukli i onda optuzena druga strana. Klasika.
Stara glupa retorika, Jugoslavija, Irak, Sirija.....mi necemo da ih bombardujemo ali oni su tvrdoglavi opasni fanatici.
Stalno prica o sprecavanju nekakvog oruzju kojeg nema, niti se koristi, niti planova, ....

Rules based order - mi smo bog i batina

Gotov je Izrael!!!

Iran sravnio sa zemljom glavni stab Mosada :maramica:

@Dе Sisti sta vam radeeee

1750149273176.png

Back