- Poruka
- 25.798
Samo da podsetim velikosrbende da je iran bio najveći donator novca, oružja i ljudi, protiv Srba, tokom rata u BiH.
Молим Србе из БИХ да остану тамо.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da podsetim velikosrbende da je iran bio najveći donator novca, oružja i ljudi, protiv Srba, tokom rata u BiH.
Lepo, u toj zgradi živi gomila IDFovaca a ima i podzemni dual use deo.![]()
![]()
— Хебрејски медији извештавају да је осмоспратна зграда директно погођена иранском ракетом у Тел Авиву
Da, sve je to islo preko Hrvatske.
Amerikanci su naredili hrvatima da propuste to oruzje u Bosnu.
Neka bolji pobedi! Napred izraelski lavovi, udrite persijski tigrovi![]()
Ми Срби смо Небески Народ!
Важи...
Па докле више овог нехумора и другосрбијанских флоскула
Nezvanicno pokokana glavnina vojnog rukovodstva Irana.![]()
![]()
![]()
— Хебрејски медији извештавају да је осмоспратна зграда директно погођена иранском ракетом у Тел Авиву
Zatvoren vazdusni prostor Iraka, obustavljeni svi letovi... a ja sutra trebam da letim za Erbil![]()
hoćeli biti uvedene UN sankcije protiv izraela...
šta imam da razmišljam...jevreji su Božji izabran narod i postojaće dok Bog ne kaže drugačije, mudže su otpadnici, varvari i nevernici, a sssr je 1917. odlučio da služi sotoni i tako ih treba tretirati
iran mora koristiti jedinu opravdanu taktiku protiv židova - napasti petro dolar..bombardirati plinske i naftne instalacije po kataru saudijskoj arabiji i emiratima i zatvoriti hormuz...inače ako nije spreman proglasiti kapitulaciju...
Zatvoren vazdusni prostor Iraka, obustavljeni svi letovi... a ja sutra trebam da letim za Erbil![]()
Ne navijam za nikoga ni jedni ni drugi nisu nasi prijatelji sem Libije od tih zemalja, pogotovo za vreme Gadafija.
Zbog objektivnih okolnosti ugovor o radu se potpisuje na maksimum 7 dana, uz klauzulu mogućeg obnavljanja.Priča se na zidiću da je na LinkedInu osvanuo oglas za šefa iranske vojske
Шта сам ноћас пропустио?
napad je došao iz iračog zračnog prostora...dovoljan razlog da iran objavi rak iraku u kojem šiiti čine ogromnu večinu..
To su te poljsko svapske mesavine,nema tu pravog jevrejaЦионисти
пљују их ортодоксни Јевреји "опет ћемо пострадати због Вас прогресивних Јевреја "