pa bolje je zato sto bar nekog imas i nisi sam i sto nece nikad da te izda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље имати имагинарног (измишљеног) него ''стварног'' пријатеља... Имагинарни пријатељ барем не може да те изда, а и научиш да си у животу увек сам... Шта је то уопште стварни пријатељ?
Jel u redu po vama da neko od nas ima izmisljenog prijatelja???
Ja i moja 2 druga smo "kreirali" jednog lika, zove se "skazi matori" i veoma je dobra i pouzdana osoba, napravili smo mu facebook i on zaista zivi u nama...
Ja nemam izmisljenog prijatelja ali pricam sama sa sobom.
Ali kad sam sama.
Oooo Skazi...Šta ti ovi rade?!![]()
Jel u redu po vama da neko od nas ima izmisljenog prijatelja???
Ja i moja 2 druga smo "kreirali" jednog lika, zove se "skazi matori" i veoma je dobra i pouzdana osoba, napravili smo mu facebook i on zaista zivi u nama...
Kad pricamo o imaginarnim prijateljima (uopste imaginarnom svetu) bitno je napraviti razliku izmedju ljudi koji prave razliku izmedju imaginarnog sveta i realnog. Dakle, ima onih koji ne mesaju svoju mastu sa realnim svetom a ima i onih kojima to teze polazi za rukom (sizofrenicari naprimer).
Uglavnom, imaginarni prijatelji i uopste imaginarni svet je uglavnom NORMALNA stvar. Naravno, kod odraslih je mozda redje prisutna ta pojava. A prisutnost imaginarnih prijatelja kod dece uglavnom pokazuje zelju za socijalizacijom a ne obrnuto.
Znaci ja sam prsnut...Koja glupost...ljudi bi prsli bez svih iluzornih stvari u koje veruju, kad bi se oslanjali samo realnost... a šta je uopšte ona... a i inače su prsli
dragi drugovi i drugarice zivot je previse kratak da bi bio svacen previse ozbiljno tako da opustite se, popite neko pice, izvalite se u krevet i pustite mastu na volju, mnogo lepih stvari moze da vam se desi....
to sto nisam previse ozbiljan neznaci da sam lud i da imam sizofreniju...
izmisljen prijatelj, pa sta????
ps: hvala devojci koja ga je dodala na fejsu
https://www.facebook.com/profile.php?id=1251875579&v=wall&ref=name
Ja nemam izmisljenog prijatelja ali pricam sama sa sobom.
Ali kad sam sama.