Linoleum
Obećava
- Poruka
- 81
sad je u modi da zene imaju kitu jer tako mtv nalaze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad sam imao inner frienda, zvao se Despondeo.
Jel u redu po vama da neko od nas ima izmisljenog prijatelja???
Ja i moja 2 druga smo "kreirali" jednog lika, zove se "skazi matori" i veoma je dobra i pouzdana osoba, napravili smo mu facebook i on zaista zivi u nama...
јок, немам измишљеног пријатеља, али толико често причам сама са собом, да то једноставно није нормално
или једноставно причам као да је нека особа ту и слуша ме, а није...и на крају кажем, ''ма, тебе ионако боли брига''
ваљда се то не може назвати измишљеним пријатељем, јер нема име и личност, али је нешто слично
и ја сам чврсто убеђена да је велики број људи који имају то ''нешто'' што није измишљени пријатељ, а подсећа, али да се само стиде да признају![]()
Ma briga te, covjek je samom sebi najbolji prijatelj![]()
E i ja isto pricam sam sa sobom tako ponekad, kao da je neko pored mene i slusa me...
Odlepio mozda da mozda ne, ne znam ali znam da se posle monologa super osecam![]()
i ja isto xD.
Ja mislim da je to uwod u ludilo....
ма јок, то је прилично нормално.....бар ја тако сматрам![]()
Ja cxujem swoju babu tako poenkad da pricxa sama sa sobom, ali naglas..
Ja uglawnom kada pricxam sam sa sobom (lol) pricxam u sebi.. Mada mozda neki put i naglas :S. Ne znam wishe. Msm da je ipak to malo owako.. Alarmantno![]()
Није алармантно....Пуно пута сам чула људе(по кући, или другове) да причају сами са собом, па се направим да нисам чула, да им не буде глупо
То обично иде : ''причаш'' сам са собом у себи, па онда почнеш наглас(бар код мене)![]()
Pa sta misliss da je uzrok tome.? Usamljenost..? Nekako mi ne stima to pricxanje sam sa sobom![]()
Newerowatno kako me swi proziwaju za awatar lady gage. Ali ja lepo kazhem, pa neka ima sxta hotje
. Meni se swidja i coo lje
![]()
Kako mi je zanimljiva tvoja trenutna aktivnost..ne uklapa mi se u feMsi stil sa tvojim avatarom..