Izmisljen prijatelj....

Postojanje fiktivnog prijatelja u svesti je sasvim normalno, cak i pozeljno u nekim situacijama ukoliko nemamo adekvatnog sagovornika. U doba detinjstva sasvim opravdano. Medjutim ukoliko se veoma druzis sa njim:) i zapostavis realnost moze dovesti do autizma i povlacenja u sebe.

"JA" sam imala na hiljade izmishljenih prijatelja. dva od njih su imala profile na jednom forumu, i tamo sam sa njima prichala i divinizovala se. onda sam napravila profil mog izmishljenog muzha na fejsbuku i prichala sebi kako se volim. bilo je mnogo interesantno. a onda sam se udala na ulici, ispred parlamenta i dala mom muzhicu /koji je stvarna osoba/ shifru tog mog lazhnog muzha, i sad je on postao pravi!

imajte izmishljene prijatelje, mozhda ce snovi jednog dana postati java! spavajmo, sanjajmoooo

"JA" sam imala na hiljade izmishljenih prijatelja. dva od njih su imala profile na jednom forumu, i tamo sam sa njima prichala i divinizovala se. onda sam napravila profil mog izmishljenog muzha na fejsbuku i prichala sebi kako se volim. bilo je mnogo interesantno. a onda sam se udala na ulici, ispred parlamenta i dala mom muzhicu /koji je stvarna osoba/ shifru tog mog lazhnog muzha, i sad je on postao pravi!

imajte izmishljene prijatelje, mozhda ce snovi jednog dana postati java! spavajmo, sanjajmoooo

Morbidno....

Izmisljen prijatelj je josh i mala maca...
Ja znam decka koji ima izmisljenu devojku....
I kao... banesh pred njega na ulicu... shta ima..?
- E'o nishta, odoh kod ribe... zurba, trka, kasnjenje.. ovlazila je, gori, hitno me trazi... pricam ti kasnije detalje brate...
:>
Posle 10 min status na fb..."smorio se...odo' da igram cs do besvesti" :mrgreen:

da, da...kako bi to bilo lepo...ipak, u ovom svetu, ako previshe sanjash, previshe se i razocharash kad se probudish...

i onda umresh bez da si imao svoj san.... to je tuzhno... tad je zhivot ko velika glupa i smrdljiva bara.

Ionako na kraju uvek morash da se razocharash.. kad ti umre mama, kad ti umre tata, nema to veze sa sanjanjem toliko. sanjati i imati snove, to je ultimativni zhivotni zadatak

i ja imam nekog lika u glavi... cesto pricam sa njim... nesto na fazon...
JA: DALI DA SPAVAM?
ON: MA JOK BRATE...
JA: PA BRTE SPAVA MI SE...
ON: MA IDI SPAVAJ... BOLI ME *****:evil:
(i ja tek onda spavam....)
imao sam jos jednog... ali sad mi retko dolazi taj drugi...
znam... puko sam....:mrgreen:

Back