Izmisljen prijatelj....

Боље имати имагинарног (измишљеног) него ''стварног'' пријатеља... Имагинарни пријатељ барем не може да те изда, а и научиш да си у животу увек сам... Шта је то уопште стварни пријатељ?

Ne može da te izda jer ne postoji.
Stvaran prijatelj je živa osoba, nesavršena ličnost.
A imaginaran prijatelj je onakav kakvim ga mi stvorimo, to je čisto laganje samog sebe i beg od realnosti.

He,naravno da nemam...

al ja i drugarica se nekad zaebavamo za neku dvojcu ''vlado i aco'' :D
to su neki tipovi koji su nam prishli jedno veche,znachi videle ih jednom u zhivotu i sad je stalno zaebavamo za njih..:) (inache oni se ne zovu tako u stvarnosti,nego su izmislili ta imena da bi nam pirshli :P) :)

Oooo Skazi...Šta ti ovi rade?!:pop:

Skazi -> psytrance -> LSD -> izmisljeni prijatelj

@Tema:

Zasto se dok citam poruke na ovoj temi osecam tako matoro? :lol:

Kad pricamo o imaginarnim prijateljima (uopste imaginarnom svetu) bitno je napraviti razliku izmedju ljudi koji prave razliku izmedju imaginarnog sveta i realnog. Dakle, ima onih koji ne mesaju svoju mastu sa realnim svetom a ima i onih kojima to teze polazi za rukom (sizofrenicari naprimer).

Uglavnom, imaginarni prijatelji i uopste imaginarni svet je uglavnom NORMALNA stvar. Naravno, kod odraslih je mozda redje prisutna ta pojava. A prisutnost imaginarnih prijatelja kod dece uglavnom pokazuje zelju za socijalizacijom a ne obrnuto.

Hmm koliko ste sigurni da su svi vasi prijatelji stvarni? :mrgreen: Hajde proverite da li taj decko iz vaseg razreda sa kojim progovorite po koju rec i tako vas cudno gleda zaista ima jos nekog prijatelja ili vi to umisljate? hehehe

sizofrenija ftw!

dragi drugovi i drugarice zivot je previse kratak da bi bio svacen previse ozbiljno tako da opustite se, popite neko pice, izvalite se u krevet i pustite mastu na volju, mnogo lepih stvari moze da vam se desi....
to sto nisam previse ozbiljan neznaci da sam lud i da imam sizofreniju...
izmisljen prijatelj, pa sta????

ps: hvala devojci koja ga je dodala na fejsu:super:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1251875579&v=wall&ref=name

Kad pricamo o imaginarnim prijateljima (uopste imaginarnom svetu) bitno je napraviti razliku izmedju ljudi koji prave razliku izmedju imaginarnog sveta i realnog. Dakle, ima onih koji ne mesaju svoju mastu sa realnim svetom a ima i onih kojima to teze polazi za rukom (sizofrenicari naprimer).

Uglavnom, imaginarni prijatelji i uopste imaginarni svet je uglavnom NORMALNA stvar. Naravno, kod odraslih je mozda redje prisutna ta pojava. A prisutnost imaginarnih prijatelja kod dece uglavnom pokazuje zelju za socijalizacijom a ne obrnuto.

e to, to, svaka ti je na mestu :P baš zato što smo svesni realnosti, koja nam se često baš i ne sviđa, stvaramo razne imaginacije... al zna se crta između jednog i drugog... ljudi bi prsli bez svih iluzornih stvari u koje veruju, kad bi se oslanjali samo realnost... a šta je uopšte ona... a i inače su prsli

dragi drugovi i drugarice zivot je previse kratak da bi bio svacen previse ozbiljno tako da opustite se, popite neko pice, izvalite se u krevet i pustite mastu na volju, mnogo lepih stvari moze da vam se desi....
to sto nisam previse ozbiljan neznaci da sam lud i da imam sizofreniju...
izmisljen prijatelj, pa sta????

ps: hvala devojci koja ga je dodala na fejsu:super:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1251875579&v=wall&ref=name

Treba ga shvatiti ozbiljno dok si mlad,dok ne postignes nesto,e kad si postigao nesto,onda mu ga das ne po masti nego po hormonima,hedonizmu,zezanju,bludnicenju i ostalome (ijuuu :eek: )...

Back