- Poruka
- 990
pa svi su primetili, valjda. Ali meni nije jasno da li se ovi likovi zaebavaju ili stvarno ...
Avangardna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa svi su primetili, valjda. Ali meni nije jasno da li se ovi likovi zaebavaju ili stvarno ...
Ovo je bar lako.Narodnjacke pjesme se prave po prostom sablonu.
U prvom stihu pjevac obicno izrazava svoju patnju zbog toga sto je ostavljen,nesto slicno ovome:
"Ostavi me moja mala,kuku meni gdje cu sada",a onda ide dio kada ce on da saspe u sebe hektolitre piva i vina a zadnje vrijeme su popularna i **** kao vodka,dzin i neizostavno Coca-Cola,islo bi odprilike ovako:"Posrkacu sve kafane,jer od tebe bolje nema eeeeeeeee",zatim slijedi opis te njegove fatalne ljubavi,koja obavezno mora biti crnokosa a oci zelene,nesto ovako:"Imala je crnu kosu eeeee a oci zelene eeeeee zelene eeeee".
A sad slijedi zlocinacki poduhvat prije refrena,neka pokradena Grcka melodija sa mjesavinom zvuka Harmonikasa sa posela.ako ovo prezivite bacite se na refren,gdje se primjecuju izvjesne primese bijesa:"Polomicu sve oko sebe,nece me odvojiti od tebe,ja te volim ooooo ocu da izgorim".
Sledece rijeci uvijek mozete umetnuti u vase (NE)remek djelo:crna kosa,zelene oci,zeleni krajolik,krcmar-ka,razni brendovi alkoholnih ****,
tuga,zalost,slomljeno srce i ostale biblijske patnje.
Za buduce turbofolkere.
Mozemo i odma da krenemo sa pljuvanjem?
Mozda vas vec neko pljuje?
Ne misliš dadimare ti bre ništa
Nikad folker od tebe.....
Folker bi reko da ce svi da ga vole, a ne pljuju..c c c
Ma, šta ti je, vidiš da se zajebavaju...![]()
dobri su oni
E, da bre Dadimare otvori školu....Nek se zove "Internacionalna škola dobrih folk kompozitora".
Ovde vec ima dobrih tekstopisaca, oni mogu da budu profesori..
Mozeš da imaš predmete:tradicionalne folk pesme(o slavama, rodjendanima)......folk pesme o prevari, kafani(veoma bitan predmet),izgubljenoj ljubavi, drugu....imaš veoma veliki asortiman dubokoumnih tema...tj. predmeta..
posle svuda mozeš da se hvališ kako si uradio veoma veliku stvar za razvoj muzike i čitavu Srbiju....Postao bi čuvar naše TRADICIJE!
Veoma primamljivo, zar ne??'![]()
i to ono if u wanna blood u got it
lol
imam slicnu majicu8)
Akde neka svako smisli po jednu narodnjacku pesmu, i onda biramo pobednika. Pobednicka pesma ce naravno biti najruznija, najgora jer takve najbolje prolaze. Pocinjemo na 3,4SAD...![]()
pa ovo ti je rodjak neki8-)