IZMISLITE NARODNJACKU PESMU

kaze meni moja mati
nadji sine neshta zensko
neshta zensko da te pere
odavde do bandere

ja joj kazem moja mati
nemoj mene vise klati
nista zensko mene nece
nemam ti u ljubavi srece

odgovara meni mati
ni tvoj tata srece nemade
nadje mene ruznu iza zgrade
pa nas vide kumashim Vlade
koji prodade zbog svadbe dve livade

vazi mati mila mati
odoh i ja iza zgrade
mozda dodje neka ruzna
samo da ne bude tuznaaaaaaaaa :)

Kud me zivot ovaj vodi
sta se to sa mnom zgodi
mene nece dragi moj
a bio je za me kroj

Aoj dragi, muko ziva
nisam valjda ja pa kriva
bas naprotiv sva sam prava
ne ostavljaj me za badava

i to se onda ponavlja "za badava, za badava" sa kresendom na poslednjem slogu, u stilu Lepe Ccane .....8-)

P.S. saaaamo za jooohhnnyyy-jaaa :lol:

hvala vam dobri ljudi. ali nemam ja para da udjem u taj biznis, kad bi nasao nekog da me izfinanasira samo za prvi CD vratio bi mu duplo...uostalom vidite i sami da sam Vas vec odusevio...:D:D:D

De si našo nas sve siromahe ovde po forumuma.......to treba da s motash po pravim krugovima.......ja cu moralno da te izfinansiram.Moze?
Vidish, za cd cesh ipak morati preko kreveta nekog baje...:razz::shock:

Kud me zivot ovaj vodi
sta se to sa mnom zgodi
mene nece dragi moj
a bio je za me kroj

Aoj dragi, muko ziva
nisam valjda ja pa kriva

i to se onda ponavlja "za badava, za badava" sa kresendom na poslednjem slogu, u stilu Lepe Ccane .....8-)

Svaka chast, ovo sa Lepom Canom se dobro kotira po kafanama u zadnje vreme...Pesma ti je bash IN:razz:

Kud me zivot ovaj vodi
sta se to sa mnom zgodi
mene nece dragi moj
a bio je za me kroj

Aoj dragi, muko ziva
nisam valjda ja pa kriva

Svaka cast lutko!!!
Mogli bi ja i ti da napravimo neki deal...
Proizvodimo samo hitove za Bureka i njemu slicnima, pevacemo po svadbama, ispracajima itd...

Evo sad cu ja pokusati da nam smislim nesto a ti ces naravno dodati...:lol:

Shedim ja pokraj moje male
ona mene srecno gleda
mnoge su mi pre nje dale
pa se pitam sto je bleeeeeda

Sedeli smo pod starom sljivom
sladili se mrkom gljivom
gledali se dugo dugo
dok je djed trupce struuuuugo

Dojadi nam deda stari
mnogo buke on sam pravi
osecali smo se tako sami
a isto k'o da smo u pilaaaniiii
.
.
.
ana nastavi ja ne mogu vise... :D:D:D:D

Nisam ja Ana, to mi je za familiju,porodicu i uzi krug rodbine i prijatelja dok spremam novi materijal !! umetnicko mi je Lepa Ccana, i nemoj se vredjamo sad sa pravim imenima :lol:

Johnny, dusooo, samo za tebe ide nastavak u produzetku :-D:

Resih s dragim graju da pravim
pa poljupcem ja nastavim
deda stade pa se krsti
gleda gde su dragom prsti !!!!

:lol::lol:

I sto bi da pravimo hitove za Bureka kad mozemo mi za sebe projekte da pravimo i iste izvodimo !!! :lol:

Ovo je bar lako.Narodnjacke pjesme se prave po prostom sablonu.
U prvom stihu pjevac obicno izrazava svoju patnju zbog toga sto je ostavljen,nesto slicno ovome:
"Ostavi me moja mala,kuku meni gdje cu sada",a onda ide dio kada ce on da saspe u sebe hektolitre piva i vina a zadnje vrijeme su popularna i **** kao vodka,dzin i neizostavno Coca-Cola,islo bi odprilike ovako:"Posrkacu sve kafane,jer od tebe bolje nema eeeeeeeee",zatim slijedi opis te njegove fatalne ljubavi,koja obavezno mora biti crnokosa a oci zelene,nesto ovako:"Imala je crnu kosu eeeee a oci zelene eeeeee zelene eeeee".
A sad slijedi zlocinacki poduhvat prije refrena,neka pokradena Grcka melodija sa mjesavinom zvuka Harmonikasa sa posela.ako ovo prezivite bacite se na refren,gdje se primjecuju izvjesne primese bijesa:"Polomicu sve oko sebe,nece me odvojiti od tebe,ja te volim ooooo ocu da izgorim".
Sledece rijeci uvijek mozete umetnuti u vase (NE)remek djelo:crna kosa,zelene oci,zeleni krajolik,krcmar-ka,razni brendovi alkoholnih ****,
tuga,zalost,slomljeno srce i ostale biblijske patnje.

Ovo je bar lako.Narodnjacke pjesme se prave po prostom sablonu.
U prvom stihu pjevac obicno izrazava svoju patnju zbog toga sto je ostavljen,nesto slicno ovome:
"Ostavi me moja mala,kuku meni gdje cu sada",a onda ide dio kada ce on da saspe u sebe hektolitre piva i vina a zadnje vrijeme su popularna i **** kao vodka,dzin i neizostavno Coca-Cola,islo bi odprilike ovako:"Posrkacu sve kafane,jer od tebe bolje nema eeeeeeeee",zatim slijedi opis te njegove fatalne ljubavi,koja obavezno mora biti crnokosa a oci zelene,nesto ovako:"Imala je crnu kosu eeeee a oci zelene eeeeee zelene eeeee".
A sad slijedi zlocinacki poduhvat prije refrena,neka pokradena Grcka melodija sa mjesavinom zvuka Harmonikasa sa posela.ako ovo prezivite bacite se na refren,gdje se primjecuju izvjesne primese bijesa:"Polomicu sve oko sebe,nece me odvojiti od tebe,ja te volim ooooo ocu da izgorim".
Sledece rijeci uvijek mozete umetnuti u vase (NE)remek djelo:crna kosa,zelene oci,zeleni krajolik,krcmar-ka,razni brendovi alkoholnih ****,
tuga,zalost,slomljeno srce i ostale biblijske patnje.

a ako u pjesmi imate kucu, neka obavezno bude 'na kraj sela' i 'mala'
genije si

popicu casu piiiiiiiva
ti si za sve kriiiva
popicu casu piiiiva
nisi ti cenila mog divaa.
Resih s dragim graju da pravim
pa poljupcem ja nastavim
deda stade pa se krsti
gleda gde su dragom prsti !!!!
ikon_lol.gif

Back