IZMISLITE NARODNJACKU PESMU

Ovo je bar lako.Narodnjacke pjesme se prave po prostom sablonu.
U prvom stihu pjevac obicno izrazava svoju patnju zbog toga sto je ostavljen,nesto slicno ovome:
"Ostavi me moja mala,kuku meni gdje cu sada",a onda ide dio kada ce on da saspe u sebe hektolitre piva i vina a zadnje vrijeme su popularna i **** kao vodka,dzin i neizostavno Coca-Cola,islo bi odprilike ovako:"Posrkacu sve kafane,jer od tebe bolje nema eeeeeeeee",zatim slijedi opis te njegove fatalne ljubavi,koja obavezno mora biti crnokosa a oci zelene,nesto ovako:"Imala je crnu kosu eeeee a oci zelene eeeeee zelene eeeee".
A sad slijedi zlocinacki poduhvat prije refrena,neka pokradena Grcka melodija sa mjesavinom zvuka Harmonikasa sa posela.ako ovo prezivite bacite se na refren,gdje se primjecuju izvjesne primese bijesa:"Polomicu sve oko sebe,nece me odvojiti od tebe,ja te volim ooooo ocu da izgorim".
Sledece rijeci uvijek mozete umetnuti u vase (NE)remek djelo:crna kosa,zelene oci,zeleni krajolik,krcmar-ka,razni brendovi alkoholnih ****,
tuga,zalost,slomljeno srce i ostale biblijske patnje.

Za buduce turbofolkere.

well duh
sta mislis ti za koga sam ja ovaj koncept napravio
nasim tekstovima i muzikom
pokazacemo da je dno pomicno
kad je u pitanju losa muzika
al nas ce da boli uvo
bicemo puni ka brodovi
a ljudi ce da pale cigare u pauzi izmedju nase dvije pjesme
ima da ugmizemo u sveki talk-show
svi ce da nas na forumu pljuju
al opet ce da nas boli uvo
SEX,DRUGS AND TURBOFOLK

Ma, šta ti je, vidiš da se zajebavaju... :)

dobro, nisu 'ozbiljna grupa' ali na njihove koncerte dolaze mase ljudi... kasete im se prodaju masovno itd. Neznam dal je grupa jos ziva, znam da su nekad bili ekstra popularni, a na radio se cesto pustaju njihove pjesme
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SVE OVO, naravno, NE ZNACI DA SU 'DOBRA GRUPA'

ali stavio sam zbog fore sa majicom, a i imaju tekstove ubi boze. Da, svira dobro

Ti si mene ostavila to nije u redu
U kafani case praznim ovu tuznu sredu
Voleo sam te i golu i bosu
Oci tvoje zelene i crnu kosu...
Necu drugom da te dam, jer jos te volim
Dok je zivota u meni za tebe se borim...

Vau i ja to mogu! Radjeno po konceptu dadimara...

E, da bre Dadimare otvori školu....Nek se zove "Internacionalna škola dobrih folk kompozitora".
Ovde vec ima dobrih tekstopisaca, oni mogu da budu profesori..
Mozeš da imaš predmete:tradicionalne folk pesme(o slavama, rodjendanima)......folk pesme o prevari, kafani(veoma bitan predmet),izgubljenoj ljubavi, drugu....imaš veoma veliki asortiman dubokoumnih tema...tj. predmeta..
posle svuda mozeš da se hvališ kako si uradio veoma veliku stvar za razvoj muzike i čitavu Srbiju....Postao bi čuvar naše TRADICIJE!
Veoma primamljivo, zar ne??':):)

E, da bre Dadimare otvori školu....Nek se zove "Internacionalna škola dobrih folk kompozitora".
Ovde vec ima dobrih tekstopisaca, oni mogu da budu profesori..
Mozeš da imaš predmete:tradicionalne folk pesme(o slavama, rodjendanima)......folk pesme o prevari, kafani(veoma bitan predmet),izgubljenoj ljubavi, drugu....imaš veoma veliki asortiman dubokoumnih tema...tj. predmeta..
posle svuda mozeš da se hvališ kako si uradio veoma veliku stvar za razvoj muzike i čitavu Srbiju....Postao bi čuvar naše TRADICIJE!
Veoma primamljivo, zar ne??':):)

tempting
tempting

Akde neka svako smisli po jednu narodnjacku pesmu, i onda biramo pobednika. Pobednicka pesma ce naravno biti najruznija, najgora jer takve najbolje prolaze. Pocinjemo na 3,4SAD...:)

Super.
Znači takmičimo se u izboru najboljeg narodjačkog teksta.
Pobednik ce imati veoma lepe nagrade i bice veoma počastvovan...
kada se skupi nekoliko teksta počinje izbor:D
Naravno da cu da dam dopinos ovome (obožavaoci moji, ne brinite se)...
Samo da se inspirišem za pesmu....8-)8-)

Back