Излазна стратегија Александра Вучића?

''Покрет за народ и државу'' није лоша замисао.
on medijski pravi sliku da je on super a oko njega su lopovi. To mu daje opciju da odbaci SNS i krene kobajagi sa novim ljudima i novim pokretom. Realno on je šef mafije.Novi pokret će biti samo SNS udružen sa ovim sitnim strankama koje gura u parlament. Ne verujem da će biti stvarnog obračuna sa korupcijom jer svi tragovi lopovluka na bilo kom nivou verovatno vode do njega i njegovog bate.

Pođimo od toga da ni ljudi koji učestvuju na protestima nemaju ni minimum ideološkog jedinstva da bi mogli da se posmatraju kao kompaktna celina. Ne živim u Srbiji, ali mi na kraj pameti ne pada da uopšte uzmem u obzir bilo koga ko dobija podršku od RTL i Indexa, već Slobodnu Bosnu da i ne pominjem.

Može ovo i bez mene.

Vidi ovako, RTL izveštava u protestima u Srbiji a isto tako kada su protesti tamo, izveštavaju naše televizije i naravno, obe strane se rugaju i podržavaju proteste.

Nek komšiji crkne krava.

Ljudi koji su izašli u svim gradovima jeste kompaktna celina koja može da zgazi Vučića na izborima ali problem je sledeći, ta celina nema za kog da glasa a i iskreno, govori se o izborima a glavni zahtev jeste da svi koji su imali dodira sa železnicom, da se uhapse, osude i zatvore bez izuzetaka i imuniteta.

Previše je bilo zataškavanja i malverzacija i naravno da se narodu smučilo i da žele odgovorne.

Da nam objasne kako renoviran kvadrat košta 6000 evra i da nam objasne kako je sa 3 milijarde expo porastao na 16, tri puta više.

Zar ti ne miriše na korupciju?

Poruka koju mi je malopre poslao brat-bajker:

"Ovo danas, na par kvadratnih kilometara duhom oslobođene teritorije, bila je zemlja kakvu sanjamo!

Pobeda ljubavi i solidarnosti, srca, nad strahom, ucenom, interesom, agresijom, poganštinom. Bilo je sjajno na toliko mnogo nivoa, da sam čak i ja ostao potpuno bez reči (što je čudo, moji prijatelji će reći na žalost i retko, samo po sebi ).

Braćo moja i sestre... Hvala vam svima koji ste došli po magli, hvala onima koji su uradili nalepnice, hvala za onu tektonsku kolonu, silu, čudo, koja je izotropno poslala u etar tektonsku energiju!

Pogledajte slike sa drona! Prebrojte sami ono čudo.. Pablo i ja smo, negde oko ETFa, zaključili da se ne sećamo kako je ikada neka Dedamraz akcija bila veća. A onda je brojanje pokazalo da nije, debelo nije.

I nije važan broj, važan je kvalitet.

Hvala i policiji, koja je prelomila na početku pametno. Eto kako izgleda zemlja, pokazna je ovo bila vežba, kada ostave institucije na miru, da ustvari rade svoj posao. Kada ta sila mraka i agresije, koja ga na dnevnom nivou truje, iz ličnog hira, straha, interesa ili kaprica, kako kad, odtihuje na 5 minuta. Ovo danas je bilo društvo za koje smo ustali, sa sve studentima, društvo pozitivne energije i funkcionalnih institucija! I vidite kako stvari tu teku mirno, glatko i fino.

Policiji želim da i sama proba da se za ovu poziciju izbori. Zar nije lepše, ovako kako je bilo danas?

Najveća pobeda danas, je molba koju su nam studenti uputili:

Da ih 27.1. sačuvamo na početku blokade, dok postave istu. Eheeej, knedla mi je u grlu bila stala i hoće da iskoči... Poklonili su nam poverenje i shvatili su da smo im mi, baš MI, leđa.

Nego šta nego jesmo. Poveća leđa, ispostavilo se danas.

Ne znam da li ste primetili, ali redari su se na kraju postrojili i aplaudirali vam. Nikada to pre nisam video... Bili ste, bili smo, ratnici jebenog svetla danas i tek smo počeli!!! Džedaji i princeze pobunjenika, napisaću opet, pa neka je patetika sto puta!

TEMA ZA 27.1. i ČUVANJE STUDENATA SLEDI, samo da se deca smisle šta i kako. Naređenje, izvršenje. Tu smo."

Gotov je ✊

Svi koji su unistavali drzavu od Milosevica pa do danasnjih dana treba da fasuju tvorza...ako Srbija hoce da bude drzava.
Malo je da samo jedan izdajnik zavrsi u zatvoru.
Lepe želje ali u ovoj zemlji nijedan, bukvalno NIJEDAN prethodnik nije završio u zatvoru.
Milošević se ne računa, on je izručen

Poruka koju mi je malopre poslao brat-bajker:

"Ovo danas, na par kvadratnih kilometara duhom oslobođene teritorije, bila je zemlja kakvu sanjamo!

Pobeda ljubavi i solidarnosti, srca, nad strahom, ucenom, interesom, agresijom, poganštinom. Bilo je sjajno na toliko mnogo nivoa, da sam čak i ja ostao potpuno bez reči (što je čudo, moji prijatelji će reći na žalost i retko, samo po sebi ).

Braćo moja i sestre... Hvala vam svima koji ste došli po magli, hvala onima koji su uradili nalepnice, hvala za onu tektonsku kolonu, silu, čudo, koja je izotropno poslala u etar tektonsku energiju!

Pogledajte slike sa drona! Prebrojte sami ono čudo.. Pablo i ja smo, negde oko ETFa, zaključili da se ne sećamo kako je ikada neka Dedamraz akcija bila veća. A onda je brojanje pokazalo da nije, debelo nije.

I nije važan broj, važan je kvalitet.

Hvala i policiji, koja je prelomila na početku pametno. Eto kako izgleda zemlja, pokazna je ovo bila vežba, kada ostave institucije na miru, da ustvari rade svoj posao. Kada ta sila mraka i agresije, koja ga na dnevnom nivou truje, iz ličnog hira, straha, interesa ili kaprica, kako kad, odtihuje na 5 minuta. Ovo danas je bilo društvo za koje smo ustali, sa sve studentima, društvo pozitivne energije i funkcionalnih institucija! I vidite kako stvari tu teku mirno, glatko i fino.

Policiji želim da i sama proba da se za ovu poziciju izbori. Zar nije lepše, ovako kako je bilo danas?

Najveća pobeda danas, je molba koju su nam studenti uputili:

Da ih 27.1. sačuvamo na početku blokade, dok postave istu. Eheeej, knedla mi je u grlu bila stala i hoće da iskoči... Poklonili su nam poverenje i shvatili su da smo im mi, baš MI, leđa.

Nego šta nego jesmo. Poveća leđa, ispostavilo se danas.

Ne znam da li ste primetili, ali redari su se na kraju postrojili i aplaudirali vam. Nikada to pre nisam video... Bili ste, bili smo, ratnici jebenog svetla danas i tek smo počeli!!! Džedaji i princeze pobunjenika, napisaću opet, pa neka je patetika sto puta!

TEMA ZA 27.1. i ČUVANJE STUDENATA SLEDI, samo da se deca smisle šta i kako. Naređenje, izvršenje. Tu smo."

Gotov je ✊
🎵🎵
Sweet dreams (Are Made of This)…

Da odugovlaci i nada se da ce narod posustati
Da isprovocira nerede ali to bi samo pojacalo pritisak
Da preda "glave" nekih glavesina
Novi izbori u koji ce da namami opoziciju....

Poslednjih par meseci je majstor za autogolove. ...
Samo neka tako nastavi.

Вечерас моли Владу и Тужилаштво да објави неку документацију. А јуче у Јагодини ...

Biće još cirkusa po ulicama ali Srbija neće stati a izbori moraju doći.Opet će se rezultatima veseliti Vučić i njegovi a opozicija će kmečati.cmizdriti,cvileti kako je pokrađena i kako je na delu medijski mrak.
Pa nije se narod valjda digao da bi Aleksandar Vučić sutradan mogao ponovo da se kandiduje na izborima kao da nije prethodnih 12 godina uzurpirao državu, prekršio ustav i i svaki mogući zakon i zaradio bar dve doživotne robije za to.

Ma nista od atentata i setnji i ostalih gluposti. Jednostavno ignorise sve. Ako neko nesto pokusa nasilno zna se sta se radi. Niko mu nece zameriti.
Ovi sto misle da ce blokade srusiti Vucica...:zcepanje:

сићве није више министар, мону његови спаковали на воз.. Чекамо крај прелатног рока. ;)

Vucic mora da zavrsi u zatvoru.

Ako ne zavrsi - Srbija nikad nece da bude drzava, nego plemenska zajednica.
Tačno, od reči do reči. Nijedan neprijatelj Srbije nije nikad toliko oslabeo Srbiju i napravio od nje banana državu koja se ogadila svima koliko Aleksandar Vučić.
Čovek je ispunjenje svih snova Zagreba o slaboj i nesposobnoj Srbiji koja ovakva kakva je sad ne može da bude nikakva politička ili vojna pretnja susedima već sama sebi.

Back