Duskwood
Domaćin
- Poruka
- 4.656
Neustavno.Šta će mu antetat. I ovako može da proglasi vanredno stanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neustavno.Šta će mu antetat. I ovako može da proglasi vanredno stanje.
Vec na Svetog Savu staje autokomanda.2. Sledece nedelje nece nista ststati.
Nar0d se digao, i sad nema nazad.3. Kako ce tih 10% studenata i opozicija koja ih podrzava konkretno da " oslobode Srbiju". ? Da probaju upadati u zgrade policije i druge ustanove drzave Srbije? Mogu da probaju ali nece im se dopasti. Beskonacnim setnjama i blokadama? To moze ali rezultat ce biti kao i prpre.
правда са мариником и њеним сарадницима погачарем динком аном лалић и брковићемAko je pametan, neka ide Asadovim putem.
Ako je glup - nek ostane i čeka pravdu.
Jer pravda dolazi, to je sad već neizbežno.
Tako je.Nar0d se digao, i sad nema nazad.
Neustavno.
е кад нам ти то кажеш ја онда нема шта овде да пишемNar0d se digao, i sad nema nazad.
Nar0d se digao, i sad nema nazad.
ајде ајдеVanredno stanje.
Zbog cega?
HOCE MI SE!
Neustavno.
Velika vecina naroda Srbije se jeste digla. Jutros, iz kreveta, da se obuku. Parole na internetu ne osvajaju vlast, samo izbori ili oruzana revolucija. Pa vi vidite sta vam vise odgovara.
/ignoreајде ајде
не урлај.... биди сталожен и фин.
Pre London .London ili Vašington
A sta ce ti slika Djilasa i 619 miliona narodnih para?
Evo ti neke osnove koje se pridrzava i pozicija i opozicija oko strategijeNar0d se digao, i sad nema nazad.
Kapetanko, šta misliš, ako se uzme u obzir da istraživanja pokazuju da je jako popularan, da li bi av mogao da pobedi na izborima koje ne organizuje on, nego prelazna vlada ili neko treći?
Isto sam pitao i Kežualka, ali on je to elegantno izignorisao.![]()
правда са мариником и њеним сарадницима погачарем динком аном лалић и брковићем
да се укакиш од правде![]()
Pa Av i Brat mu nisu glavna sila u Srbiji,to su pre svega strane ambasade pa onda DB i Radoicic koga Av ne sme da pipne,a koji je verovatno na direktnoj vezi sa najmocnijom ambsadom i radi za njih,tako da je Av neka cetvrta sila u zemljiKreću polako prinudne ostavke.
Policija će krenuti da se povlači na nekim mestima, što je praktično odbijanje izvršavanja naređenja.
Neki na visokim pozicijama u vlasti će probati da napuste zemlju ako procene da mogu odgovarati.
AV je lud, ko zna šta će raditi. Mislim da je bitnije ono što će uraditi brat Andrej.
A sta ce ti slika Djilasa i 619 miliona narodnih para?
Ok, ako ne znas, onda nista!Vuciceva vlast u trajanju od 13 godina nije pokrenula ni jedan postupak protiv Djilasa
Ne znam o kakvim milionima pricas
ехNope, već sa novim poštenin javnim tužiocem, koji će da postupa u skladu sa Zakonom i da hapsi one koji ga krše, sa novim sudijama Ustavnog suda, koji će da osuđuju svakoga ko krši Ustav, bio to običan odrpanac ili predsenik.
Sa poštenim ljudima na ključnim pozicijama.
Živela slobodna i poštena Srbija!️