Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Psihologue:Pa gde se on nalazi?
Informacija o PINKU na banovom brdu da je momentalno zatvoren do daljnjeg..

snowflower:...kad ste vec kod restorana i klope, preporucujem mexicki restoran u 27. marta kod Inex-a... fenomenalna klopa....i nije skupo......
vooolem da izlazim...u zadnje vreme Baltazar-dobra muzika,jos bolja atmosfera,a ni piće nije preterano skupo.Ni Apartman nije los samo njega treba uloviti kada je haus vece,jel radi...A od kafana-Reka...mislim sta reci,ali s obzirom na moje godine i "dzeparac"ne mogu ni da je posecujem bas svake nedelje,ali time je uzitak veci

diplomat i jeste kafitj iz kraja, ali je tu moja srednja shkola pa sam se i osetjala kao da je kafitj iz MOG kraja, mada i ne zivim tako daleko... tamo se osetjam domatje...VesticaBG:@bigsister
Diplomat je u ulici Pariske komune 40 i nesto cini mi se i uvek je pun nekih Bosanaca i likova iz kraja koji valjaju nesto... :-) Ma klasican kafic iz kraja, osim sto je odlicno sredjen.
A sto se tice Biblioteke, lokacija i enterijer su extra, ali usluga, osoblje... UZAS!!!! Tu sam pila najgoru kafu u BG, a pritom su im stolovi strokavi, kao i case... meni je bilo grozno...
Od restorana favoriti su Stara tresnja i Trag.
POP Mare:E, da vam kazem pa da me uhodite posle![]()
POP Mare:E, da vam kazem pa da me uhodite posle![]()
E, ovome ne mogu da odolim!!! Dakle, taj Dorian je najgore mesto na kojem sam ikada bila!!! Zimus, ogladneli od setnje (znaci obuceni krajnje neformalno), moj muz, ja, drugarica i njen decko, svratili smo da veceramo. Konobar nas je na ulazu dobro odmerio, i ocenio da nismo prikladna klijentela, sta li, pa se nece nesto obogatiti..sa sve izrazom gadjenja prema radnickoj klasi, jedva se setio da nam donese meni. Onda je shvatio da su momci stranci i da smo narucili veceru, a ne kiselu vodu. Momci su hteli da piju neko nase vino (za promenu), pa smo i narucili jedno..da bi 10 minuta kasnije dosao kesa da pita da necemo mozda neko italijansko 15 puta skuplje (da smo hteli, narucili bismo odmah..mooolim vas donesite nam to vino vec jednom). Posle citave procedure oko vecere (radi svezine, zivotinje su verovatno klali na licu mesta, sudeci po vremenu cekanja), platili smo racun. Okruglu cifru, nekih 20tak dinara vecu od iznosa racuna. A ONDA SE KESA VRATIO SA PARAMA, OBAVESTIVSI NAS DA NJEGOV BAKSIS NIJE URACUNAT U RACUN!!! Ciganija!!! (Napominjem da baksis nije bio veci upravo jer nismo bili zadovoljni uslugom)Psihologue:DORYAN GRAY -Ako zelite da izadjete a i mate pun novcanik onda je ovo mesto za vas.Centar grada
ali cene po pitju od 150d pa nadalje,GINIS pivo 250d.Ne preporuchujem za mladje parove.
Truman:Restoran "Orač" na Vracaru.