IZLASCI

Psihologue:
Pa gde se on nalazi?

Informacija o PINKU na banovom brdu da je momentalno zatvoren do daljnjeg..

ALOOO! NE VREDJAJ! Pink nije na Banovom Brdu, nego u Zarkovu. Zarkovac je i vlasnik.
Ma kakav Pink, Pink je post'o naj obicnija menza... Veruj mi, bio sam tamo vise puta nego svi prisutni zajedno... Nego dobre a jeftine kafane za KRKANJE su:
-Papa Joe - ugao Nika Strugara i Repiske (takodje Zarkovo) Sta da kazem... Specijalitet kuce za dve osobe (fazon mesanog mesa) kosta 900 i nesto dinara, ali porcija je KILO I TRISTA grama mesa :D Mislim da kod njih nema porcija ispod 700 grama, a moze se naruciti i pola porcije... Obavezno probati kraljevske raznjice i adzijinu sablju. A sve im je DO JAJA. Punjena pljeskavica je teska KILO, kraljevski raznjici KILO, itd... Restoran je u novoizgradjenoj zgradi, lep prijatan cist...
-Kafana Chedic Vodovodska ulica, ODLICNA teletina ispod sacha, i razne druge stvari. Kafana je u "etno" fazonu, imaju kamin u narodnom starinskom fazonu, veliki zastakljen, prijatan deo...
-Kod Nese (drugo mu je ime, ali svi ga ovako zovu) Bele Vode (Zarkovo) OGROMNE porcije, obavezno probati dimljenu vesalicu ali od vrata... Prava srpska kafana.

evo ja preporucujem kafic "sheherezada",na terazijama,odlican enterijer,mnogo udobnih jastucica,utorkom i jos nekim danom su trbushne plesacice,cene standard,a usluga uzas posto je velika guzva,inace super je sto ako rezervishete mozete da sedite po ceo dan i niko vam nece stajati iznad glave (moze da se pushi nargila,jeste da se nishta ne oseca,ali je interesantno) :)

@bigsister

Diplomat je u ulici Pariske komune 40 i nesto cini mi se i uvek je pun nekih Bosanaca i likova iz kraja koji valjaju nesto... :-) Ma klasican kafic iz kraja, osim sto je odlicno sredjen.

A sto se tice Biblioteke, lokacija i enterijer su extra, ali usluga, osoblje... UZAS!!!! Tu sam pila najgoru kafu u BG, a pritom su im stolovi strokavi, kao i case... meni je bilo grozno...

Od restorana favoriti su Stara tresnja i Trag.

Sta smo mi ovde zamorcici?Ili hoces da otvoris kafic?;)
Danju volim da odem u Atrijum na kafu kod Pravnog ili u neki kafic u bloku.
A nocni zivot?E to je vec druga prica :)vooolem da izlazim...u zadnje vreme Baltazar-dobra muzika,jos bolja atmosfera,a ni piće nije preterano skupo.Ni Apartman nije los samo njega treba uloviti kada je haus vece,jel radi...A od kafana-Reka...mislim sta reci,ali s obzirom na moje godine i "dzeparac"ne mogu ni da je posecujem bas svake nedelje,ali time je uzitak veci :D .Ne znam ne secam se nicega vise gde mi je bas dobro kao u gore pomenutim.Pa eto...ala se raspisah :lol: :lol: :lol:

VesticaBG:
@bigsister

Diplomat je u ulici Pariske komune 40 i nesto cini mi se i uvek je pun nekih Bosanaca i likova iz kraja koji valjaju nesto... :-) Ma klasican kafic iz kraja, osim sto je odlicno sredjen.

A sto se tice Biblioteke, lokacija i enterijer su extra, ali usluga, osoblje... UZAS!!!! Tu sam pila najgoru kafu u BG, a pritom su im stolovi strokavi, kao i case... meni je bilo grozno...

Od restorana favoriti su Stara tresnja i Trag.
diplomat i jeste kafitj iz kraja, ali je tu moja srednja shkola pa sam se i osetjala kao da je kafitj iz MOG kraja, mada i ne zivim tako daleko... tamo se osetjam domatje...

biblioteka - meni su tamo redovno konobari bili nasmejani, veseli, raspolozeni i zato mi se dopalo...

trag rulez ;)

Psihologue:
DORYAN GRAY -Ako zelite da izadjete a i mate pun novcanik onda je ovo mesto za vas.Centar grada
ali cene po pitju od 150d pa nadalje,GINIS pivo 250d.Ne preporuchujem za mladje parove.
E, ovome ne mogu da odolim!!! Dakle, taj Dorian je najgore mesto na kojem sam ikada bila!!! Zimus, ogladneli od setnje (znaci obuceni krajnje neformalno), moj muz, ja, drugarica i njen decko, svratili smo da veceramo. Konobar nas je na ulazu dobro odmerio, i ocenio da nismo prikladna klijentela, sta li, pa se nece nesto obogatiti..sa sve izrazom gadjenja prema radnickoj klasi, jedva se setio da nam donese meni. Onda je shvatio da su momci stranci i da smo narucili veceru, a ne kiselu vodu. Momci su hteli da piju neko nase vino (za promenu), pa smo i narucili jedno..da bi 10 minuta kasnije dosao kesa da pita da necemo mozda neko italijansko 15 puta skuplje (da smo hteli, narucili bismo odmah..mooolim vas donesite nam to vino vec jednom). Posle citave procedure oko vecere (radi svezine, zivotinje su verovatno klali na licu mesta, sudeci po vremenu cekanja), platili smo racun. Okruglu cifru, nekih 20tak dinara vecu od iznosa racuna. A ONDA SE KESA VRATIO SA PARAMA, OBAVESTIVSI NAS DA NJEGOV BAKSIS NIJE URACUNAT U RACUN!!! Ciganija!!! (Napominjem da baksis nije bio veci upravo jer nismo bili zadovoljni uslugom)

Splav picerija Pingvin Savski kej blok 70 mesto je extra kao i cene,konobari ljubazni i usluzni...Stvarno ga preporucujem svima,ja tamo idem poslednjih 7 godina i uvek je puno

od kafica "ser zil" kad je lepo vreme i to je kraaaaaj ili majdan ili baste na cvetnom trgu (kameleoooon...) :))))) a za klubove nema brines...ma bg je najjaci na svetu za provod :)))

"ovo su mesta lepa a jeftinija"

Dačo i Trag nisu jeftina mesta, mislim, ako vam je cena npr. Manastirske šnicle 950 dindži, a uz to ide i pitje pre i posle jela, pa, okrpiće vas oko 5 maso din. Uz to, ako odete do nekog kafića posle..eheheh..

Back