IZLASCI U NOVOM SADU

Ima mnogo zurki,sad lately...u mojoj skoli obicno postavljaju tonu tih reklama za razne zurke,ako ima neki theme night u Amneziji,Muzeju, Pipingu, i takvima pa cu postovati tu,ako bude nesht zabavno.....:)

Bastion...:heart: tamo sam slavila moj osamnaesti....Najbolji club,u stavri shta pricam mini zamak club koji ima..
jel neko bio na ovom Noise Destruction? Zvucalo je jako preterano.....

Ima mnogo zurki,sad lately...u mojoj skoli obicno postavljaju tonu tih reklama za razne zurke,ako ima neki theme night u Amneziji,Muzeju, Pipingu, i takvima pa cu postovati tu,ako bude nesht zabavno.....:)

Bastion...:heart: tamo sam slavila moj osamnaesti....Najbolji club,u stavri shta pricam mini zamak club koji ima..
jel neko bio na ovom Noise Destruction? Zvucalo je jako preterano.....
Ej dzaba ti je da ovde pises bilo sta! Neces dobiti odgovor.
Ovde postoji ekipica koja sabotira citavu temu. Izadju jedanput u 3 god i onda raspredaju o tome do sledeceg izlaska. A vrlo cesto cak ni ne pricaju o tome....
Tako da je tema totalno beskorisna.
Zalosno,ali istinito..... :thumbdown:

amneziju sam prerasla...
baltazar ponekad...ali retko...
verige zaobilazim u sirokom krugu...
u 2 galeba nisam nikad bila...
contrast-ponekad,ali molim boga da izadjem ziva....
pulizer je ok...
tele obozavam....
garden,london,gusari bude dobro...
atrijum na pice...
u garazi u proslu subotu bilo ok....

ma,ima gde da se izadje....:ok:

za amnesiju...to bash kazu za nju puno ljudi.....:) A i imaju mnogo tematskih veceri...all white party, pa je bio muski striptiz jednom,pa r'n'b....
Baltazar je dobar,kao club jako mi se svidja,po izgledu
e za verige ne znam bash nishta.....znam kad se prvi put pojavio ne znam ko je bio rekao da je to bordel...pa tek kasnije skontali...club....
2 galeba....narodnjaci.....:)
Contrast....e to svi kazu za njega.....tamo malo po malo pa pripucaju ... stalno murija dezura ispred cluba...i stalno ga zatvaraju i ponovo otvaraju....drugarice jednom pricale dal' su one bile tamo ili neko drugi decko na sred podijuma upucao svoju devojku i josh jednog...jer je bio ljubomoran...
E,tele:evil: nemam nishta protiv meni je tamo ok,jedino ne slusam tu vrstu muzike pa mi onda malo, al' dobro ali shto me neeeervira ta guzva svaki put,neko je voli ali meni....vishe volim neki club koji nije toliko popunjen,ne npr kao Amnezija da si sam sa konobarima do 1 ali opet....more spacey :)
atrijum....jel' to ono shto je uredjeno kao fazon biblioteka? To mi je preterano...a ima tamo i uvece....
Pulizer ne znam gde je.....:)

jel neko mozda izlazio u Djardino,uvece? Zanima me kakvo je tamo nocu :)
Meni je tako krivo shto sam tek sad krocila u njega preko dana,jer se govorilo da tamo pustaju masu 21-22 i gore....
Prelep mi je....bash onako...Up in the sky......

Poslednja izmena:
jel neko mozda izlazio u Djardino,uvece? Zanima me kakvo je tamo nocu :)
Meni je tako krivo shto sam tek sad krocila u njega preko dana,jer se govorilo da tamo pustaju masu 21-22 i gore....
Prelep mi je....bash onako...Up in the sky......

.....hmmm....matori sponzori i klinke sponzoruse.....tako sam cula.kad vidim da cekaju u redu da udju,smuci mi se.

.....hmmm....matori sponzori i klinke sponzoruse.....tako sam cula.kad vidim da cekaju u redu da udju,smuci mi se.

cudno.....bash ne deluje tako preko dana...a i nocu ne vidim neshto jako drugacije...samo to,da uglavnom oni dosta stariji idu,kako ribe tako muski...pa sam uvek pretpostavljala da je on za bash starije.....
Ali to stoji,najlepse mesto,kafic,club shta god,bar za mene :)

Ja volim Steriju, a nekada nisam izlazila iz Piping-a. (jel još uvek postoji?)
U Mistic sam zalutala jedno veče pre glavnog izlaza i sve vreme sam imala osećaj da će neko opaliti rafalnu paljbu. Kad vidiš samo kola ispred, odmah je sve jasno...
Cela ulica Laze Telečkog je super, a najviše volim u Gardenu da ispijam koktele sa drugaricama u toplim letnjim noćima.
Đardino je super noću, ali u bašti. Bašta je predivna, kao iz 1001 noći! Unutra je kao u svakoj drugoj diskoteci.

Ja volim Steriju, a nekada nisam izlazila iz Piping-a. (jel još uvek postoji?)
U Mistic sam zalutala jedno veče pre glavnog izlaza i sve vreme sam imala osećaj da će neko opaliti rafalnu paljbu. Kad vidiš samo kola ispred, odmah je sve jasno...
Cela ulica Laze Telečkog je super, a najviše volim u Gardenu da ispijam koktele sa drugaricama u toplim letnjim noćima.
Đardino je super noću, ali u bašti. Bašta je predivna, kao iz 1001 noći! Unutra je kao u svakoj drugoj diskoteci.

E to:ok:
Mislila sam da odem unutra,posto nisam bila bash u clubu...ali napolje je ono hsto je ocaravajuce....Pogotovo ako rezervises sa nekim vecim drustvom jedan od satora,predivan,....A za meni nije skup toliko,mozda malo,ova normalna pica, sem ako neko nece d agleda desnu stranu menia i odresi 10-15 000 za vino....
Laze Teleckog je meni super,ali u toj varijanti-sedenje,ispijanje koktela-igranje i tako to...bar za mene ne...jer me iritira guzva jako....

Jel neko bio u Pipingu nedavno? E vidish u Pipingu suprotan problem od Laze Teleckog...jako malo ljudi,uvek,bar kad smo mi pre dolazili tamo i oko pola jedan-jedan petoro ljudi...A inace mi je bash lep..R'n'B..ish.

Bastion je ipak neprevazidjen...:) Ali do njega treba doci.....Da li vecina taksista ostavlja svoje putnike u nedodjiji kod trvdjave jer nece da voze dotle? Kako mogu uopste tako da..ostavljaju ljude da se smai pentraju do njega?

Poslednja izmena:

Back