krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Zurke na otvorenom....na plazi...to je extra!
Da, Gaga, ovih dana uplovljava moja reprezantivna flota Republike Srpske (a Jenki sr plašili k'o groma ! ) u Dunavac !!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zurke na otvorenom....na plazi...to je extra!
To se tebe ne tiče !!!Koje je radno vreme $tranda?
Ваљда од 9 до 19.После се не плаћа.
tamo gde su tinejdzeri su obicno i narodnjaci.... sorry,mislim da takvo mesto ne postoji...e ljudi ima neko mesto za izlazak gde pustaju muziku slicno kao u lazinom teletu a da nije tako matora masa ( da su tinejdzeri -17,18,19 god)
e ljudi ima neko mesto za izlazak gde pustaju muziku slicno kao u lazinom teletu a da nije tako matora masa ( da su tinejdzeri -17,18,19 god)
....meni su u Lazi izgledali kao 17,18....![]()
Kada sam bila klinka isli smo cesto uvece na strand....e jednom smo zaglavili i ostali na plazi , pa su nas cuvari vijali da nas izbace, a mi jump u vodumada one pijane samo gurnu u dunav
Ne,ne bash nije. Bar kod nas mladjih vazi da tamo uglavnom idu dosta stariji ljudi { i mladi,ali vishe studenata nego mladjih} kojima je ta muzika bilo to u njihovo vreme a posto se takva muzika retko ili vishe ne pusta u gradu to su jedina mesta gde oni mogu da idu,a da je priblizno slicno kao kad su oni bili 16,17...Bar shto se muzike u gradu tice ,u clubovima idu tri struje house-strano-narodno...Moderno,a taj stari rok, pesme iz 70tih nigde vishe ne pushtaju....samo tamo..I idu tamo naravno oni mladji kojima se ta muzika svidja. Nalalost Novi Sad,bar koliko sam ja primetila nema nikakav dobar club ili mesto gde se pushta takva muzika { 70te,80te etc.} a da je na istom nivou kao ovi drugi,kako po izgledu i svemu ostalom { Piping, Amnesia }...
Meni je krivo shto mi nemamo muzicke pravce ovde..Mislim,imamo ali nije kao na primer drugde,gde imash soul bendove,jazz bendove, r'n'b bendove, trash pop, hip hop,electro,..uopste,nemamo...raznovrsnu muziku.Scenom dominiraju iz nekog cudnog razloga narodnjaci i niko drugi, i to se najvishe slusa,jer jedino i to ima. Da mi nemamo upliv sa strana,stranu muziku,mi bismo slusali narodnjake u svakom mestu,jer nema nishta drugo,shto je meni porazavajuce da nijedan muzicki pravac ne moze da se razvije u Srbiji.