amneziju sam prerasla...
baltazar ponekad...ali retko...
verige zaobilazim u sirokom krugu...
u 2 galeba nisam nikad bila...
contrast-ponekad,ali molim boga da izadjem ziva....
pulizer je ok...
tele obozavam....
garden,london,gusari bude dobro...
atrijum na pice...
u garazi u proslu subotu bilo ok....
ma,ima gde da se izadje....
za amnesiju...to bash kazu za nju puno ljudi.....

A i imaju mnogo tematskih veceri...all white party, pa je bio muski striptiz jednom,pa r'n'b....
Baltazar je dobar,kao club jako mi se svidja,po izgledu
e za verige ne znam bash nishta.....znam kad se prvi put pojavio ne znam ko je bio rekao da je to bordel...pa tek kasnije skontali...club....
2 galeba....narodnjaci.....

Contrast....e to svi kazu za njega.....tamo malo po malo pa pripucaju ... stalno murija dezura ispred cluba...i stalno ga zatvaraju i ponovo otvaraju....drugarice jednom pricale dal' su one bile tamo ili neko drugi decko na sred podijuma upucao svoju devojku i josh jednog...jer je bio ljubomoran...
E,tele

nemam nishta protiv meni je tamo ok,jedino ne slusam tu vrstu muzike pa mi onda malo, al' dobro ali shto me neeeervira ta guzva svaki put,neko je voli ali meni....vishe volim neki club koji nije toliko popunjen,ne npr kao Amnezija da si sam sa konobarima do 1 ali opet....more spacey

atrijum....jel' to ono shto je uredjeno kao fazon biblioteka? To mi je preterano...a ima tamo i uvece....
Pulizer ne znam gde je.....
jel neko mozda izlazio u Djardino,uvece? Zanima me kakvo je tamo nocu

Meni je tako krivo shto sam tek sad krocila u njega preko dana,jer se govorilo da tamo pustaju masu 21-22 i gore....
Prelep mi je....bash onako...Up in the sky......