IZLASCI U NOVOM SADU

E pa nisu.
U sred dana se može naći i poneka baba/mama/tata sa sitnim decama, a predveče i manijaci.
Jednom sam ja išla bajsom tuda i htela sam da preprečim kroz park, pa pored hotela, i tamo na ulazu ima nekih mermernih ispucalih širokih stepenika i nisam mogla bajsom, nego sišla, kao preguraću ga... i samo u žbunju tj. drveću sa desne strane, stoji neki debeli deda, sav se zaradio, gmaz odvratni.
U četiri sata popodne, jul mesec.
Nadam se da mu je otpao, barem. :neutral:

Nije to još ništa.
Zamisli kada, dobro to jesu verovatno mentalni slučajevi ali svejedno, dođe stariji čika, da ne kažem deda, pred trafiku u kojoj radi neka prodavačica, i stane ispred, i izvadi ga, i krene da masturbira.
Na stanici nije bilo verovatno nikog.
On, odradio posao, i otišao dalje.

E pa nisu.
U sred dana se može naći i poneka baba/mama/tata sa sitnim decama, a predveče i manijaci.
Jednom sam ja išla bajsom tuda i htela sam da preprečim kroz park, pa pored hotela, i tamo na ulazu ima nekih mermernih ispucalih širokih stepenika i nisam mogla bajsom, nego sišla, kao preguraću ga... i samo u žbunju tj. drveću sa desne strane, stoji neki debeli deda, sav se zaradio, gmaz odvratni.
U četiri sata popodne, jul mesec.
Nadam se da mu je otpao, barem. :neutral:
Sta je zaradio ?::think:
Nego zar nisu pricali da su manijaci i ****** u onom tamo parku kod stanice ?:think:
E da kod nas u Limanskom su poceli da se ponovo okupljaju cigani sto se bockaju horsom ili pice lepak kad nemaju kesa , a jedno vreme ih nije bilo kad su behatonirali ,osvetlili i "sredili " park , bas juce videh jednog jadnicka kako trazi pola sata venu i ne mos da nadje ... :(

Back