gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
ne nisam matora,meni je dobro i u lazi....![]()
I meni!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pitam za uvece.![]()
Ljudi, oce biti neka manifestacija u Novom Sadu uskoro, ono kao da je upad za dzabe, a svirke nekomercionalne![]()
Zar nije bilo dovoljno tih manifestacija?
Ma ko ce to da finansira?
Ukinuti manifestacije i gradska vlast da pare ulozi u potpuno i konacno renoviranje stadiona "Karajordje".
Ako si već toliko pozaboravljala, ne vredi ni da te potsećam, a i takvi, kolokvijalni, ali precizni, narodski termini se ovde cenzurišu ili brišu ...Predlozite mi neko dobro mesto za dobar provod. Drugarica uskoro stize iz BG da se izludujemo, ali trenutno ne mogu da se setim cega ima u NS?
cula sam na tv o nekom jazz festivalu u dunavskom parku,mislim da je u septembru...valjda...![]()
Ma mrtav grad za nocne izlaske totalno.Mislim na izlaske za mlade.Lepih restorana naravno ima,ali to je druga prica.Doduse za klince osnovce i srednjoskolce i nije tako lose,oni imaju par svojih mesta,ali stariju masu,bolji je provod i na groblju.
Eh kakva su bila stara vremena sa Paradizom,lunom,kontrastom(onim starim i pravim),dendijem,kalipsom,kapijom,klubom 24,pipingom,kvinom,rokotekom,pa zatim kasnije fokusom,akvarijusom,sport kafeom,blu munom,NS busom,makijatom....Tako nesto dobro se nece ponoviti.
Veliki problem za izlazenje...izbor totalno suzen,stekla sam utisak da nigde ne mozes da se provedes kao covek ovih dana...u tom,koliko primetih,cesto spomenutom Teletu,se redovno pusta jedna te ista muzika,vec posle par subota,repertoar znas napamet,s druge strane,ume biti vrlo matora masa +30...ostaju ti narodnjacki,tresh klubovi,i jos dva valjana kluba sa stranom muzikom u koju ce uskoro biti najezda klinaca...
Dodji ispred radnje na pivo, tu nema muzike i bices okruzena pravim muskarcima, a ne klincima...![]()
Na kraju mozda je i to pametnije
![]()