krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Namerno ili te sam slučaj poneo, onako, nevezano ?!?i po komsiluku![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Namerno ili te sam slučaj poneo, onako, nevezano ?!?i po komsiluku![]()
radi , valjda i u petak i u subotu 17. i 18. ima neke progresiv house zurke tamoIde mi se u Bastion....
jel jos radi...? jel jos onako vrtoglavo posle nekoliko tekila i dobra muzika, i kad hocu kuci nema taxija....? nedostaje miiiiii....
Ide mi se u Bastion....
jel jos radi...? jel jos onako vrtoglavo posle nekoliko tekila i dobra muzika, i kad hocu kuci nema taxija....? nedostaje miiiiii....
Ma mrtav grad za nocne izlaske totalno.Mislim na izlaske za mlade.Lepih restorana naravno ima,ali to je druga prica.Doduse za klince osnovce i srednjoskolce i nije tako lose,oni imaju par svojih mesta,ali stariju masu,bolji je provod i na groblju.
Eh kakva su bila stara vremena sa Paradizom,lunom,kontrastom(onim starim i pravim),dendijem,kalipsom,kapijom,klubom 24,pipingom,kvinom,rokotekom,pa zatim kasnije fokusom,akvarijusom,sport kafeom,blu munom,NS busom,makijatom....Tako nesto dobro se nece ponoviti.
Djardino...moze biti kakav kod club da ga drugi okarakterisu ali je najlepsiMakar za dnevnu varijantu...dobro ne napolju sedeti
Ma mrtav grad za nocne izlaske totalno.Mislim na izlaske za mlade.Lepih restorana naravno ima,ali to je druga prica.Doduse za klince osnovce i srednjoskolce i nije tako lose,oni imaju par svojih mesta,ali stariju masu,bolji je provod i na groblju.
Eh kakva su bila stara vremena sa Paradizom,lunom,kontrastom(onim starim i pravim),dendijem,kalipsom,kapijom,klubom 24,pipingom,kvinom,rokotekom,pa zatim kasnije fokusom,akvarijusom,sport kafeom,blu munom,NS busom,makijatom....Tako nesto dobro se nece ponoviti.
Ne daj se generacijooooooooooooooooo....moja....![]()
Misim da ima veze i sa godinama koje si imao tada i koje imas sada...Ma mrtav grad za nocne izlaske totalno.Mislim na izlaske za mlade.Lepih restorana naravno ima,ali to je druga prica.Doduse za klince osnovce i srednjoskolce i nije tako lose,oni imaju par svojih mesta,ali stariju masu,bolji je provod i na groblju.
Misim da ima veze i sa godinama koje si imao tada i koje imas sada...
Verujem da je i danasnjim klincima super gde god da oni izlaze....
Menjaju nas godine. Pocnemo da ocekujem vise i bolje i... Cvrc!![]()
ovo je najteza tema do sada![]()
Nema nicega, sav dobar provod je u Beogradu.
Tako je,pogotovo leti,a mislim na nocni provod.
Preko dana idite na Strand,Ribarac ili bazen,eventualno tvrdjavu.