IZLASCI U NOVOM SADU

Djardino...moze biti kakav kod club da ga drugi okarakterisu ali je najlepsi :) Makar za dnevnu varijantu...dobro ne napolju sedeti

Btw jel neko zna shta bi sa Contrastom,jel se to mesto zatvorilo ili?? Cudno mi da radi s obzirom na....male pucacine

Ma mrtav grad za nocne izlaske totalno.Mislim na izlaske za mlade.Lepih restorana naravno ima,ali to je druga prica.Doduse za klince osnovce i srednjoskolce i nije tako lose,oni imaju par svojih mesta,ali stariju masu,bolji je provod i na groblju.
Eh kakva su bila stara vremena sa Paradizom,lunom,kontrastom(onim starim i pravim),dendijem,kalipsom,kapijom,klubom 24,pipingom,kvinom,rokotekom,pa zatim kasnije fokusom,akvarijusom,sport kafeom,blu munom,NS busom,makijatom....Tako nesto dobro se nece ponoviti.

Ma mrtav grad za nocne izlaske totalno.Mislim na izlaske za mlade.Lepih restorana naravno ima,ali to je druga prica.Doduse za klince osnovce i srednjoskolce i nije tako lose,oni imaju par svojih mesta,ali stariju masu,bolji je provod i na groblju.
Eh kakva su bila stara vremena sa Paradizom,lunom,kontrastom(onim starim i pravim),dendijem,kalipsom,kapijom,klubom 24,pipingom,kvinom,rokotekom,pa zatim kasnije fokusom,akvarijusom,sport kafeom,blu munom,NS busom,makijatom....Tako nesto dobro se nece ponoviti.

Ne daj se generacijooooooooooooooooo....moja....:rumenko:

Djardino...moze biti kakav kod club da ga drugi okarakterisu ali je najlepsi :) Makar za dnevnu varijantu...dobro ne napolju sedeti

Pa da i ima lovarnih tipova... :lol:

Mda, Beograd je zakon... :lol:

Misim da ima veze i sa godinama koje si imao tada i koje imas sada...
Verujem da je i danasnjim klincima super gde god da oni izlaze....
Menjaju nas godine. Pocnemo da ocekujem vise i bolje i... Cvrc! :sad2:

Misim da ima veze i sa godinama koje si imao tada i koje imas sada...
Verujem da je i danasnjim klincima super gde god da oni izlaze....
Menjaju nas godine. Pocnemo da ocekujem vise i bolje i... Cvrc! :sad2:

Pa i nije bas tako,jer tada si na tim mestima koje sam spomenuo mogao da nadjes raznoliku masu,od najmladjih pa do poprilicno starijih.Nije bilo toliko podvajanja po godinama kao danas sto je slucaj.Zatim sva ta mesta su bila poprilicno veca od trenutno postojecih,sa jasno izdvojenim podijumima za igranje,sto opet danas nije slucaj,jer se ionako mali i tesni klubovi prenatrpavaju stolovima koji bi trebalo da obezbede sto vise lovarnijih posetilaca koji ce ih unapred rezervisati.
Meni nikako nije jasno kako neko moze da uziva da ga u klubu dimenzija 20 kvadratnih metara non-stop guraju,chepaju,duvaju mu dim cigareta u lice,a pored usiju mu bubnja preglasna muzika...?Ali to je valjda proglaseno za In,a veci prostor gde ce se ljudi spontano zabavljati,igrati,imati vise vazduha za OUT.A tako je samo kod nas i nigde vise,gde god da odete napolje dominiraju sasvim drugacija i veca mesta za provod.

Back