IZLASCI U NOVOM SADU

Zar nije bilo dovoljno tih manifestacija?:think:
Ma ko ce to da finansira?
Ukinuti manifestacije i gradska vlast da pare ulozi u potpuno i konacno renoviranje stadiona "Karajordje".
A dobre zabave ima i bez manifestacija,samo pustiti privatnike da otvaraju malo veca a isplativa mesta.
Stop pranju novca preko manifestacija i udaranju reketa svakom iole uspesnijem ugostitelju!:evil:

Ma mrtav grad za nocne izlaske totalno.Mislim na izlaske za mlade.Lepih restorana naravno ima,ali to je druga prica.Doduse za klince osnovce i srednjoskolce i nije tako lose,oni imaju par svojih mesta,ali stariju masu,bolji je provod i na groblju.
Eh kakva su bila stara vremena sa Paradizom,lunom,kontrastom(onim starim i pravim),dendijem,kalipsom,kapijom,klubom 24,pipingom,kvinom,rokotekom,pa zatim kasnije fokusom,akvarijusom,sport kafeom,blu munom,NS busom,makijatom....Tako nesto dobro se nece ponoviti.

Paradizo radi, u mnogo izmenjenom obliku, Luna, Aquarius isto, Sport kafe (onaj na bulevaru) je prodavnica igracaka, a ovo ostalo propalo. Nema vise ni Muzeja, sad je neki Kazamat...
Rst, Laze Teleckog i neki manji kafici u komsiluku i to je to...

Veliki problem za izlazenje...izbor totalno suzen,stekla sam utisak da nigde ne mozes da se provedes kao covek ovih dana...u tom,koliko primetih,cesto spomenutom Teletu,se redovno pusta jedna te ista muzika,vec posle par subota,repertoar znas napamet,s druge strane,ume biti vrlo matora masa +30...ostaju ti narodnjacki,tresh klubovi,i jos dva valjana kluba sa stranom muzikom u koju ce uskoro biti najezda klinaca...

Veliki problem za izlazenje...izbor totalno suzen,stekla sam utisak da nigde ne mozes da se provedes kao covek ovih dana...u tom,koliko primetih,cesto spomenutom Teletu,se redovno pusta jedna te ista muzika,vec posle par subota,repertoar znas napamet,s druge strane,ume biti vrlo matora masa +30...ostaju ti narodnjacki,tresh klubovi,i jos dva valjana kluba sa stranom muzikom u koju ce uskoro biti najezda klinaca...

Dodji ispred radnje na pivo, tu nema muzike i bices okruzena pravim muskarcima, a ne klincima... :lol:

Зар нису забранили пиво испред радње?:think:Пре неког времена писало у новинама како ће бити забрањена продаја алкохола после ваљда 11 увече. Као, да се младеж не смуца. А по кафићима може. :confused:

Back