IZLASCI U NOVOM SADU

Aha. Ako ja dobro razumem ta ulica Laze Teleckog je ulica gde se nalaze razlicite kafane i pubovi. Sve je to ok, otici cemo i to da pogledamo ali posto ostajemo 3 dana me zanima gde bi jos bilo dobro da se ode. A sta je sa klubovima ko sto su Pashanga, Amnesia, Contrast, Dva Galeba, Mystic... to sam slucajno nasao na netu i da li to uopste jos postoji. Evo ima ovde neka stranica gde su napisani neki lokali, pa ako ima neko sta pametno da preporucuje samo slobodno: http://nsnight.com/lokali

Huu, ja sam obožavala London club ranij dok je još postojao i onaj Underground deo u sklopu kluba ( zapravo možda postoji i danas al ja ne znam) a posle je nešto bio zatvoren London Club pa su se podelili na onaj u Jevrejskoj i ovaj u L.T i od tada mi je smor...
Išla sam redovno i u onaj lokal pored Marta's paba..ne sećam se kako se zvao..:(
Edit : setih se, mislim da je bio Garden
Sada je tu nešto novo...ali sećam se da su uz pivo davali porcije kikirikija u ljusci za džabe i mogao si na pod ko svijna da bacaš ljuske..bože što su to dobra vremena bila. Kad je to bilo..tamo 2007e čini mi se.

Od ulice Laze Telečkog danas me vata jeza. U taj deo svraćam samo kad idem na pljesku tamo u onaj bubašvabasti roštilj u uličici što je seče:znamiguje:

Poslednja izmena:
Milis na kafanu Chep.....a tu je vrh leti nema sta... a i slazem se sa wild child sto se tice gardena tamo je bilo vrh,taman sam upisao tada fax bio mi u grckoskolskoj ulici tako da sam redovno isao u garden na pivo i kikiriki ...i ne brines da li ce te neko napasti sa ledja jer ga cujes kako krcka ljuske po podu :) mada otvorio se neki autenticni irish pab u onoj maloj ulici izmedju grckoskolske i laze teleckog koji po unutrasnjem estetskom izgledu podseca na stari garden ...ili se meni samo tako prividja

Back