IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo ZIDARKO danas si u elementu, pa da ti dam malo materijala za vikend, da imaš o čemu da "žvaćeš" :

Nedelja 20, sati HOTEL PARK
:idea: MODA IN NOVI SAD :idea:
Tradicionalna manifestacija.
4 modne kuće.

P.S.
Storm&co :arrow: DOKONI UM ali na nefixni.

E bash moram da se pozhalim...
Poslednji Transplant (proshlog petka) je bio OCHAJ!!!
Mislim,ljudi...Britni Spirs u psihodelik varijanti,a onda kao shlag na tortu SIRTAKI!!!Popadosmo... Dzaba onolike...hm...pripreme za przhenje od muzike,koje je i pochelo...oko pola 4,kada je Ra preuzeo miksetu... Sve u svemu zheshci otpad! Predrogiranih majmuna svuda,fenseraj na shtiklama zalutao,jedan pametnjakovic se navadio da prdi BASH u mom kutku,i to nekoliko puta...znate,dodje,prdne i ode... :roll: A u desnom uglu do mene napravili pijacu,prodaju majice i kojekakve djindjuve... nadam se da sam uspela da vam docharam koliko sam razocharana....Necu ici nikad vishe...

(@ Iggy:opet sam bila bez brusa,mozhda smo se videli? 8) :wink: )

storm cloud:
Šta je pivsko jelo? :lol:

Uporedo sa razvojem piva razvijala su se i jela i specijaliteti koji se serviraju "uz pivo"...
( Više o tome "JELOVNIK MB PIVNICE" )
Npr : Pivska kobasica, Kolenica sa renom...

Dakle, eto bar dva razloga da posetiš pivnicu :
1. naučiš šta su pivska jela :idea:
2. uživaš u navedenim i pivu :wink:

Jeste li bili u kafeu Lounge, pasaž Zmaj Jovine 10?

Mnooogo dobar ambijent, simpatična atmosfera, jambolija na zidovima, cool mjuza ali ne preglasna, tako da se može čavrljati, uslužno osoblje... Ma, ja mu još ne nađoh zamerku, a nadam se da i neću.

I još jedna interesantna stvar, u ženskom toaletu postoji vaga za merenje :wink:

To me sad podseti da odem da tražim lovu za ovu reklamu 8)

nsbee:
Nestasna Ameba:
Jeste li bili u kafeu Lounge, pasaž Zmaj Jovine 10?

Mnooogo dobar ambijent, simpatična atmosfera, jambolija na zidovima
Sad ce UW da se oglasi! :lol:

hehe.... UW je vec negde okacio svoje misljenje o doticnom klubu, ali nije zgoreg ponoviti (na insistiranje auditorijuma :wink: )...
mesto je zaista veoma pozitivno (celokupan fazon + detalji + muzika + osoblje) i sasvim razlicito od svih ostalih novosadskih mesta (sto je takodje pozitivno)...
ali posto se od mene ocekuje da svakom lokalu nadjem zamerku, ni ovaj put necu izneveriti :wink: ... moglo je to sve malo kvalitetnije da se izvede... ovako je malo sklepano (pokupljeni retro detalji iz mamine devojacke sobe i slicno), ali i dalje je sve to vrlo simpaticno i šik...

pozdrav za pcelicu i petu

:wink:

Pre par dana u SNP-u bila je premijera Pipi duge carape.

Cula sam da je bilo dobro :D

PS A vas sram bilo! Svi pokusaji da postoji posebna tema posvecena kulturnim desavanjima u gradu, propali su
31.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back