IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOKONI UM:
Primetio sam neverovatnu pojavu.
U 05 h ujutro jedino mesto koje radi je kafana "Ciganske zore" ... a klijentela, za multidisciplinarno proučavanje...od roma u NIKE trenerkama preko lokalnih klinki poleguša u Armani jeans-u do Zdravka Čolića... svi na jednom mestu na koem iam bar 9 vrsta različitih stolica i stolova

desetka za izraz... :D
mogao bi da odes da je zapljunes na temi "NS izrazi"...

klaris m.:
DOKONI UM:
klaris m.:
DOKONI UM:
A kaffe BOMBARDER na Futoškom putu ?
EX CEPELIN ?
Je l se i tamo puca kao u ex cepelinu?
kao što mu naziv kaže BOMBARDUJE SE !!!
Osim bombi, sta jos tamo ima?

malo inoksa, malo narandzaste, malo zelene, mnogo tamnog masiva (jeziv kasetirani plafon), poneka klub-fotelja, jeftin laminat i jos jeftinije fotografije... i sve to krajnje neadekvatno osvetljeno tzv. 'pastetama'...
... i sad ce neko (hm hmmm...) da me ukori kako sam profesionalno deformisan
:oops: :wink: :D

underwater:
klaris m.:
DOKONI UM:
klaris m.:
DOKONI UM:
A kaffe BOMBARDER na Futoškom putu ?
EX CEPELIN ?
Je l se i tamo puca kao u ex cepelinu?
kao što mu naziv kaže BOMBARDUJE SE !!!
Osim bombi, sta jos tamo ima?

malo inoksa, malo narandzaste, malo zelene, mnogo tamnog masiva (jeziv kasetirani plafon), poneka klub-fotelja, jeftin laminat i jos jeftinije fotografije... i sve to krajnje neadekvatno osvetljeno tzv. 'pastetama'...
:oops: :wink: :D

Moguće...
Dva pitanja na koje molim profesionlani odgovor bez subjektivnosti :
1. Kako izgledaju skupe fotografije i gde ih ima u NS ?
2. Koji je to kafić ili restoran sređen po meri i ukusu i po profesionalnim standarima ?

:oops: :wink: :D[/quote]
Haj'mo prof. komentar za uredjenje lokala u z. jovinoj, u jednom od pasaza na parnoj strani... umesto tapeta, na zidovima je roze jambolija. Usko stepeniste na kojem je zabranjeno pusenje kako se ista ne bi upalila. A i ti sa njom. Mislim jambolijom

DOKONI UM:
Moguće...
Dva pitanja na koje molim profesionlani odgovor bez subjektivnosti :
1. Kako izgledaju skupe fotografije i gde ih ima u NS ?

pod pojmom "jeftin" nisam mislio na njihovu materijalnu vec umetnicku vrednost i neki opsti utisak... cak i kada imaju umetnicku vrednost, treba voditi racuna o tome da imaju smisla u nekom prostoru...

DOKONI UM:
2. Koji je to kafić ili restoran sređen po meri i ukusu i po profesionalnim standarima ?

hmmm...kako odgovoriti na ovo pitanje a ostati objektivan?
mislim da u ovom trenutku u novom sadu ne postoji ni jedan lokal koji bi se mogao izdvojiti kao vrhunski ili narocito originalan... recimo 'mk fashion' je imao izuzetno atraktivan dizajn i uopste koncept u vreme kada je otvoren (1998, cini mi se)... ali dizajn restorana i (pogotovo) kafica je (osim sto je podlozna habanju) i stvar trenda, tako da zahteva redizajn svake 2-3 godine...
ima dosta pristojnih lokala, cak i nekih koji su skrpljeni sa vrlo malo novca (kuca mala, npr), ali ni jedan nije "za casopis"....
beograd ima dosta kvalitetnih enterijera, jedan od interesantnijih koje sam zapazio u poslednje vreme je reestoran "el toro" u prizemlju (vise suterenu) 'beogradjanke'

izlasci u ns???
paaaa naprimer
dodju 2 ribe piju vopi,dodju 2 tipa,onda opet 2 ribe u drugom fazonu-isto vopi,onda 3 sabana dodju,
pa 2 strebera,pa 3 ribe-sponz itd i sta?
pa nista se ne desava i nema muvanja
ne kazem da svako izlazi muvanja radi ali ono...
bas su se lepo smekali svo vreme :)
ja to sve snimam i zao mi ih je a pomalo i svih nas

Izlazak iz navedenog lokala zna da bude malo tragičan...ali šta je tu je. :idea:
Pre izlaska iz lokala doooobrooo pogledajte na napolju nema kakvih spodoba koje vuku letve sa sobom ii da slučajno ne oštre "leptira" o stub mosta. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back