IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim vas za informaciju:Stvar je sledeca,prijatelji i ja smo odlucili da u petak izadjemo u Karlovce.Poslednji put sam bio tamo u vreme grozdjenbala.Nazalost od one guzve nisam mogao da vidim sta imaju od mesta za izlazak.Jako ih volim,i dugo nisam bio u njima,da sam se bas prosetao,pa mi trebaju informacije,gde mozemo da sednemo i popijemo pice.Gde se okuplja mladez?Da li jos uvek radi restoran,sto je lezao na obali Dunava,i sta imaju od specijaliteta?Da li treba rezervacija,i na koji nacin to da uradim,tj.koji je broj,ili adresa da bi trazio preko informacija?Kako se krecu cene pice,i hrane,mada mi ovo i nije nesta bitan faktor.Posto nazalost imam predavanja do 8 uvece,moci cemo tek u devet da krenemo,pa me interesuje,koliko su mu nocu osvetljene znamenitosti,odnosno zgrade,jer bi otisli malo u obilazak,i napravili par fotografija.Molim vas takodje,da ako se ti objekti za izlazak ne nalaze u centru,da me uputite kako da dodjem do njih.Takodje me interesuje sta mi savetujete da posetim.Unapred hvala mnogo.

e da imate 18 god, ne biste imali problem sa izlascima.ja sam za vikend bila u BUKOVCU :roll: i , ko bi rekao, provela se fest.
nije ni mesto, ni muzika, vec ljudi koje volis. :shock:
a, posto se i ovoj godini blizi kraj, vec vidim sebe kako cu za par meseci da se zalim, kao vi ovde, kako se u ns-u nista ne desava...
ma ima provoda, samo ako si spreman da se prilagodis...naravno, mislim na KOMPROMIS sa ljudima koji, eto vole narodnjake (ako ih ne mozes pobediti, pridruzi im se :lol:

sakicica:
e da imate 18 god, ne biste imali problem sa izlascima.ja sam za vikend bila u BUKOVCU :roll: i , ko bi rekao, provela se fest.
nije ni mesto, ni muzika, vec ljudi koje volis. :shock:
:lol:
:shock: :shock: :idea: Kako to mislish "nije ni mesto,ni muzika" a ovamo naglashavash da si se provela (eto bash) u Bukovcu,a ne u NS. Pa,ako je poenta u drushtvu,a ne gde ste izashli,zashto ste pobogu ishli u Bukovac?
OK,jedino ako je drushtvo odatle,pa ih je mrzelo...bla...bla... :? :roll:

Pera_Zdera:
ee devojka prvi post napravila a vi je zaskocili odma.
Pa da, ovde samo odredjeno drustvance isfoliranih Novosadjana postuje i sve ostale samo cekaju na zicer. Zato ni ne voim da se dopisujem sa vama!
38.gif

u ns-u je provod mnogo bolji od beograda...valjda zato sto su ljudi opusteniji....
bila sam prosle nedelje 5 dana u ns-u i super mi je bilo...
ne znam sta imate protiv te modene,kad je kafic skroz opusten....
definitivno najbolji provod je u sobi...
la chanse i verige isto nije lose,kao i piping....

mache bg:
u ns-u je provod mnogo bolji od beograda...valjda zato sto su ljudi opusteniji....

Eto lepo Vam je devojka rekla da su mesta gde DOKONI UM inače izlazi sasvim O.K.
Ma da mi popijemo jedno piće u ime dobrog provoda u NS

mache bg:

Proveri i DVA GALEBA. :idea: :idea: :idea:

E ajde, dokoni Novosadisti, da vas cujem...Letos sam na strandu cula neke klince, dva momka i devojka, koji su zvucali fenomenalno!!!Svirali su svasta, od cepelin, bluza, dzeza, ma sve, ludilo!!!Bas su me odusevili, vidi se da su muzicki obrazovani, i bas ,BAS , BAS SU dobro zvucali.Jel zna neko da li sad negde sviraju, i ko je to? Pretpostavljam da znate, posto tako dobrih likova nema mnogo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back