peach
Domaćin
- Poruka
- 3.928
ne,jos gore:zeljko joksimovic! :shock:underwater:...i mi se naostrimo na neki U2 u najmanju ruku...
i onda nam se desi 'apsolutno romanticno'![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,jos gore:zeljko joksimovic! :shock:underwater:...i mi se naostrimo na neki U2 u najmanju ruku...
i onda nam se desi 'apsolutno romanticno'![]()
A CIJA ideja? I otkud ti u IDEJI?DOKONI UM:Neće svirati niko iz Novog Sada.
Ideja je da svira grupa koja duuugooo nije svirala u N.Sadu i nije iz Srbije i Crne Gore.
Pih!DOKONI UM:Ideja nije moja...ali znam čija je ali kada sve bude 95% izvesno reći ću Vam.
To moze biti,ili Bajaga,ili Bora Corba.Ne bi se bunio,protiv nijednog.DOKONI UM:Ideja je od najvećeg menadžera najveće pop-rok grupe ovih prostora.
milost, ne pratiš postove, vidiš da nisu iz SCG. Iskreno se nadam da nije neka grupa tipa CRVENA JABUKA.DOKONI UM:Neće svirati niko iz Novog Sada.
Ideja je da svira grupa koja duuugooo nije svirala u N.Sadu i nije iz Srbije i Crne Gore.
underwater:pre bih rekao da je "bijelo dugme" u pitanju...
ako je tako, sto se mene tice, i mesto im je ispod mosta... 8)
p.s. ja sam cuo da mile pizza re-otvara 'tocak'...
p.s. (2) ko god da otvara bice opako dobro ozvucenje (najbolje u drzavi)...ova informacija je pouzdana
Meni nikad nije bila OK i nikad nece. :xklaris m.:A sad vam je OK ta gomila plastike od baste?
storm cloud:Meni nikad nije bila OK i nikad nece. :xklaris m.:A sad vam je OK ta gomila plastike od baste?
nsbee:sta to zanci? bice nekih izmena u lokalu?
Plastenik bi bilo najpribližnije.underwater:storm cloud:Meni nikad nije bila OK i nikad nece. :xklaris m.:A sad vam je OK ta gomila plastike od baste?
rasadnik![]()
ma,isto s.drugo pakovanje! stvarno,ono je ruglo...pardon,fensi ruglo,da se fenseri koji obozavaju to mesto ne uvrede! :shock:DOKONI UM:Plastenik bi bilo najpribližnije.underwater:storm cloud:Meni nikad nije bila OK i nikad nece. :xklaris m.:A sad vam je OK ta gomila plastike od baste?
rasadnik![]()