storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
'Оће то понекад, да људе хвата грозница од мене. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li mislis na one tribine o pravima lezbejki,sto drze neke nevladine organizacije.To sam procitao pre tri dana na filozofskom.Bilo bi zanimljivo da sam otisao da im pokazem sta znaci biti musko.Onu glavnu bi obesio,a ostale mmmm,znate i sami.Strogo bi ih kaznio.Za pocetak poslao bih kod krvolocnog,jer smatram da bi on bio najkompetentiji da im odrzi dobro predavanje,a verujem da se ne bi bunio.nsbee:Ej, ne priznajem to kad neko kaže da mi iznad 20 i kusur nemamo gde da odemo! Imaš Steriju, Jazz, Tremu, London, Bastion (kad radi) a ako želiš samo napiće, i tu imaš dosta lokala. Ja sam pronašla super mirno mesto, ali neću da odam naziv! :razz: Imaš i Laze Telečkog... Pa kad sve ukombinuješ s nekim pozorištem, bioskopom, tribinom na Filozofskom![]()
![]()
i sl., neće ti biti dosadno.
Moguce,nisam bas nesta narocito opterecen tim zurkicama.Ako se ne varam ona se ipak odrzala prosli vikend,a mozda je ipak i ovaj.U svakom slucaju,nije me nesta narocito ni briga.Cekaj da li je to u pitanju neka vasa privatna zurka,forumska ili nesta slicno.Ako je tako,sigurno je da ne bi mogao da udjem.nsbee:Miloše, ovde se ne radi o ASovoj žurci ;-)
Sta ces,bio sam zasao vec dva puta u MB-bus.Ne znam sta mi bi.Kada sam video svu onu silnu piletinu,shvatio sam da je kasno i da mi nema spasa.Dobio sam PILECI grip :-). . .:Milose sta ti bi? :shock: Ti to da napises. . .
E ovo vec lici na tebeMora da si imao veliku teperatutu kad si pisao ono za storm
nsbee:А што се њих тиче, једном сам показала интересовање за неку књижицу коју су имали на сајму књига када сам радила, па су ме тражиле по хали да ми је поклоне. Рекох себи НИКАД ВИШЕ!

detaljnije, molim........nesons:MASINAC SINOC !
tj. svakog cetvrtka ! LUDILO !!!
( bar je meni tako bilo![]()
![]()
)
mens:detaljnije, molim........

care!!!8-)HEMI 426:hehehehehe
a ja sam dosao kuci da se presvucem i idem dalje....
sada je 02 : 36

Mnogi ljudi kazu da je tako ...nesons:MASINAC !
svakog cetvrtka ! LUDILO !!!
( bar je meni tako bilo![]()
![]()
)
Covece! Kako moze tamo biti 'onako'??!! U poslednje vreme tamo se desavaju najbolje svirke u gradu!!!Glavni:tu je meni onako