IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nsbee:
Ej, ne priznajem to kad neko kaže da mi iznad 20 i kusur nemamo gde da odemo! Imaš Steriju, Jazz, Tremu, London, Bastion (kad radi) a ako želiš samo napiće, i tu imaš dosta lokala. Ja sam pronašla super mirno mesto, ali neću da odam naziv! :razz: Imaš i Laze Telečkog... Pa kad sve ukombinuješ s nekim pozorištem, bioskopom, tribinom na Filozofskom :lol: :lol: :lol: i sl., neće ti biti dosadno.
Da li mislis na one tribine o pravima lezbejki,sto drze neke nevladine organizacije.To sam procitao pre tri dana na filozofskom.Bilo bi zanimljivo da sam otisao da im pokazem sta znaci biti musko.Onu glavnu bi obesio,a ostale mmmm,znate i sami.Strogo bi ih kaznio.Za pocetak poslao bih kod krvolocnog,jer smatram da bi on bio najkompetentiji da im odrzi dobro predavanje,a verujem da se ne bi bunio.

nsbee:
Miloše, ovde se ne radi o ASovoj žurci ;-)
Moguce,nisam bas nesta narocito opterecen tim zurkicama.Ako se ne varam ona se ipak odrzala prosli vikend,a mozda je ipak i ovaj.U svakom slucaju,nije me nesta narocito ni briga.Cekaj da li je to u pitanju neka vasa privatna zurka,forumska ili nesta slicno.Ako je tako,sigurno je da ne bi mogao da udjem.

Ja bio sinoc u lndonu....

Pio sam Ginis, i fuj mi je :? a kosta ..... A niksicko je mnogo bolje....

Ali nije mi neka atmosfera, osim sto je muzika strana i starija, nista drugo interesantno...... Ima i boljih mesta.

nsbee:
А што се њих тиче, једном сам показала интересовање за неку књижицу коју су имали на сајму књига када сам радила, па су ме тражиле по хали да ми је поклоне. Рекох себи НИКАД ВИШЕ!

Немо' да те чује Ждера, одма' ће провалити да си и ти у лобију. :lol:

Tiesto, živa legenda tehno muzike, dolazi u Beograd

Najskuplji svetski di-džej na Sajmu!

Di-džej Tiesto, najbolji (i najskuplji) svetski disk-džokej, 17. decembra nastupiće u Hali 14 Beogradskog sajma! Za domaću podršku je zadužen di-džej Dejan Milićević, a kao gosti će nastupiti i di-džejevi Babura (Makedonija), Luka i Leblan. Karte će do 30. novembra koštati 1.500 dinara, od 1. do 15. decembra 1.800, a uoči žurke 2.000 dinara. Ulaznice se mogu nabaviti u Bilet servisu, prodavnicama IPS-a i na blagajni Sajma.

Tiesto, čije je pravo ime Tijs Fervest, rođen je 1969. godine u Holandiji, prvi put dolazi u Beograd, a poslednjih nekoliko godina je, u svim mogućim svetskim izborima, proglašavan za najboljeg di-džeja. Tiesto je živa legenda trensa i poznat je po svojim čuvenim šestočasovnim setovima, kao i neverovatnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima.

Holandski di-džej je prošle godine puštao muziku na otvaranju Olimpijade u Atini. Tiesto je zvezda, u pravom smislu te reči - redovno nastupa pred desetinama hiljada ljudi, a poznati muzičari ga bukvalno mole da uradi remikse njihovih pesama. Ako niste znali, Tiesto je odbio da uradi jedan remiks za grupu U2 (!), ali zato je remiksovao pesmu „Hide U“ grupe „Kosheen“, sarađivao sa Sarom Meklahlan (numera „Silence“), obradio naslovnu temu iz filma „Paklena pomorandža“. Takođe, Tiesto je uradio remiks pesme „You Take My Breath Away“ benda „SuReal“, a za „Dave Matthew’s Band“ je obradio numeru „The Space Between“. Veliku žurku u Hali 14 (koja može da primi 12.000 ljudi) organizuje izdavačka kuća „Music Star Production“, a očekuje se spektakularna zabava koja će trajati bar deset sati.
:D 8-)

mens:
detaljnije, molim........

naliveni smo dosli ( sa rodjusa) na to DIVNO MESTO, poharali sta se poharati moglo ...8-) ......:D
slikali se do besvesti .......:D .( suze nam isle od blica), DJUS DJUS DJUS kali :D ,..........pa smo PIV PIV PIV kali:D , PEL PEL PEL inkovali :D ,............................
( i kad sam se probudio ........ja kod kuce .:shock: ......zvoni tel. ...........posao zove....:mad: )..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back