IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A jel ima neko da jos uvek ide na TRANSPLANT? Ja vishe ne idem a isao sam od samog pocetka. Ta zurka je tipican primer kako mladje generacije useru sve cega se dohvate. Nekad sam obozavao tu zurku... svaki peti, sesti vikend paradisko! zezanje do zore, dobra masa, odlicna muzika, ljudi su dolazili iz svih gradova- BG, SU, NI, KV, KG, UE- samo da bi se dobro proveli na najjacoj tehnokratijinoj zurci! ... a sad... nema ni upola toliko mase, basta se vise ne otvara za vreme zurke, klinci pregudrani, ukoceni, previshe ubijenih riba, mracnih namrgodjenih tipova, svi te gledaju popreko... totalno losha atmosfera.

Nazalost jesam :(

Jako me boli to sto je takva zurka koja se bila pretvorila u jednu od glavnih desavanja na elektronskoj muzickoj sceni potpuno propala a nije se pojavilo nesto novo i dovoljno dobro da je zameni. Ista prica ko za koncert godine... bilo je lepo a onda vise NEMA... do vidjenja, vidimo se! JBT pa ja sam odrastao uz ta dva dogadjaja i sad sam doziveo da jednog vise nema a drugog bolje da nema nego da je takav kakav jeste.

Joj kako sinoc nisam mogao da se napijem... forsirao sam Dzin celo vece al' nije vredelo.
Jel moze neko da mi objasni tu misteriju... kako se nekad odvalim posle par duplih pelinkovaca a sinoc mi ni cela flasa na prazan stomak nije pomogla da se odvalim ko covek... uf sto to mrzim!

teorija druge granice....

ako si pio ista tokom dana ( i malo se dobio ), uvece ces se jako tesko napriti ( druga granica ) medjutim, ako popijes dosta da je predjes...polomices se kao sto nikad nisi....

dokazano vise puta...

To znači, da ako cirkaš negde u nekoj krčmi na tromeđi Bosne, Crne Gore i Srbije (a za susednim stolom pije Radovan sa ekipom) kada kreneš kući pa levo-desno, desno-levo, pređeš tri granice za dva sata ima da se ubiješ kao nikad do tada.8-)

Пошто се нико није удостојио да отвори тему о Карловцима, а и мене нешто мрзи, ево овде мало слика из гужве од синоћ.

karlovci19yy.jpg

karlovci26qv.jpg

karlovci38ny.jpg

karlovci44ln.jpg

karlovci50eq.jpg

karlovci66bv.jpg

ej matori, dobar ti je avatar....respect! :wink: gde si ga nasao...?

Znas za foru sta makedonskim qrvama u NY? Pa "gazdarica" im vozi belu bembaru 7cu iz koje pici Ceca a table su PA3 BPAT ( p a 3 b p a t ) :lol: :lol: :lol: gari mi zivi u brooklynu pa mi je pricao.... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back