IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubedljivo najbolji provod je u Zlatnom Burencetu u Futoskoj ulici jer je atmosfera skroz opustena a lokal je opremljen ekstra ozvucenjem marke iskra i osvetljenjem tesla sijalice od 200 W crvene i zelene boje.Mogu se naci sva poznata pica kod nas a i sire poput domace rakije,vinjaka,konjaka, vina, zidarskog piva sto je retko za ostale lokale u NS i to sve po vrlo povoljnim cenama.Preporucujem da posetite Zlatno Burence i uzivate u provodu radnim danima i vikendom.

A kada zatvaraju lokali uvece i dali su cene visoke?
Sk je bio super nocni grad sve dok nisu doneli zakon sa kojim se ogranicava vreme rada lokala. Sada u 01:00 grad je kao katakombi. Samo taksisti. Taj se zakon doneo jer su se jedne noci prije tri godina maloletnici opijanili i poubijali medjusobno i sve se desilo oko 02:00 ujutro.

Radnim danom do 00:00 , vikendom do 01:00 , ali ima i onih "nocnih klubova" koji rade do 02:00 pa na dalje !

Mislim da je pristojno do 01:00 .....i kraj !
( ko se proveo proveo , ko nije do 01 - nece ni posle toga )

Maddox mk:
U ekstenziji moga nicka pise odakle sam. Da iz Makedonije, ali kad bih hteo da pricam na druge teme veruj mi ima puno drugih foruma gde bih mogao. Tema foruma je jasno postavljena i nisam slucajno ovde. Ljudi koji su uopste bili tamo govore lepe reci o gradu i o ljudi koji zive tamo.
Ako je odgovor NE ja mogu lepo otici odavde kako vam ne bih smetao.

Ajde na pali se...
Znam da je i Tebi ne prijatno zbog toga...
Dođi kod nas u NS i opusti se...8) ... evo ja te vodim u izlazak samo reci šta te zanima

Cuo sam da je klub Paradiso ponos Novog Sada. Cuo sam i za Aquarius. Kako je tamo, moze li svako da udje ili je VIP sistem sa pozivnice ili poznate face. Ima li rok klubovi, vole li mladi rock'n roll tamo?
Jeli a Balasevic Tamo zivi ili u Beogradu?

Вечерас у Новом Саду

Утакмица младе фудбалске репрезентације (3:2 за нас, ако нисте гледали :D :D :D ):

slika6m4et.jpg

slika10m0ij.jpg

Балон на тргу:

slika15m4zd.jpg

slika8m2pg.jpg

slika5m0tx.jpg

Нешто :? у Дунавском парку:

dunavskim1kz.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back