IZLASCI U NOVOM SADU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Umbria Jazz
Balcanic Windows

Dunavska ulica 29.-30.08.

Multiethnic music against racism

29. u 20:30h:

Francesco Cafiso Quartet
Stefano Bollani Quintet
Aleksandar Dujin Orchestra
Earth Whell Sky Band

30. u 20:30h

Doctor 3
Enrico Rava Quintet
Mobada

Pazi scenu. Pre par nedelja sa nekim drugarima idemo u tu "rupu" sa devojkama. Stigli, parkirali se, na ulazu barabe gledaju lichne... nas trojica sa devojchicama na ulazu kad drugara krene da cima onaj majmun... kao, imas samo 20 godina... Ovaj je tako Prso da smo morali da odemo svi da manijak ne napravi neko sr*nje...

A koliko sam chuo otvaranje grdilishta je sad za vikend mada na sajtu nema nishta :?

pa stvarno su yayare!
a kontam da biste se gore super proveli- muzika, atmosfera (mislim na onaj deo napolju- unutra je *****-bal, disko i sl); i brutalno mi je sto godista variraju, cudo jedno! e da- i nebitno je ko je napucan a ko lezerno obucen; ja bila u patikama, igrala sam kao sto davno nisam! strava sam se provela!

Maddox mk:
Recite nesto vise, kako je tamo nocni zivot, kako je u Novom Sadu uopste, ovde ljudi govore sve najbolje o Novom Sadu, kazu da je mozda najbolji grad u ex Yu.

Pa kreni redom :arrow: pa pročitaj sve stranice.
Videćeš d aje EX YU prostor ipak slab parametar za ovdašnji noćni i jutarnji život 8-)
A odakle si ti kad se "tamo" toliko priča o NS :?:
Jel ovo "MK" znači da si Koletov radnik u kakvoj šećerani (puj puj daleko bilo:shock: ) ili si iz BJR Makedonije, u kom slučaju te mogu očekivati razna neugodna pitanja o utamničenju Vladike:evil: ?

U ekstenziji moga nicka pise odakle sam. Da iz Makedonije, ali kad bih hteo da pricam na druge teme veruj mi ima puno drugih foruma gde bih mogao. Tema foruma je jasno postavljena i nisam slucajno ovde. Ljudi koji su uopste bili tamo govore lepe reci o gradu i o ljudi koji zive tamo.
Ako je odgovor NE ja mogu lepo otici odavde kako vam ne bih smetao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back