IZLASCI u Kraljevu

• Začetnik teme Začetnik teme vanjaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gde najviše volite da izlazite ???

• Faraon

• Rene

• M

• gradske baste

• neka druga mesta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
kvmina:
haha, e marjanac marjanac vidi se da ides u ekonomsku... ne znas se pise ODVOJENOO

Ochigledno ga ne znash. Taj je prvoklasan igrach americhkog fuzbala u Kraljevu, tako da vishe voli da ispred sebe ima zbijen zig sachinjen od igracha sopstvenog kluba nego hlepche da jede, pa sve redom sastavlja :razz:

uuups, ondak sam te pobrkala sa nekim, ucinilo mi se :-)

oprosti mi :-)

@kvmina
a zar je pismenost odlika iskljucivo gimnazijalaca pa su svi ekonomci nepismeni? i u gimnaziji ih je gomila nepismenih...
c,c,c predrasude... tako se ne zbijaju sale, to malo vredja

Milica BG:
uuups, ondak sam te pobrkala sa nekim, ucinilo mi se :-)

oprosti mi :-)

@kvmina
a zar je pismenost odlika iskljucivo gimnazijalaca pa su svi ekonomci nepismeni? i u gimnaziji ih je gomila nepismenih...
c,c,c predrasude... tako se ne zbijaju sale, to malo vredja

Zezala sam se Mico :D a ja nikoga ne vredjam, i nije bitno ko u koju skolu ideee , ali mora da se zna sta se pise odvojeno a sta ne, to je osnovno znanje !!!

kvmina:
Zezala sam se Mico :D a ja nikoga ne vredjam, i nije bitno ko u koju skolu ideee , ali mora da se zna sta se pise odvojeno a sta ne, to je osnovno znanje !!!

ma ok ;)
ali to nije bitno ovde, valjda... sem ako ne znas marjanca pa ga malko zezas... ;)

sve i svasta je osnovno znanje pa sam skoro na tv-u videla, a mozda si i ti ono muceno dete iz neke beogradske skole koje kaze da su partizani bili dobri i borili se protiv turaka a cetnici su valjda bili zli, uglavnom :D :D :D a dete je tu negde kraj osnovne...

Milica BG:
ma ok ;)
ali to nije bitno ovde, valjda... sem ako ne znas marjanca pa ga malko zezas... ;)

sve i svasta je osnovno znanje pa sam skoro na tv-u videla, a mozda si i ti ono muceno dete iz neke beogradske skole koje kaze da su partizani bili dobri i borili se protiv turaka a cetnici su valjda bili zli, uglavnom :D :D :D a dete je tu negde kraj osnovne...

To dete (zhensko) je prvi razred srednje medicinske shkole u Bg-u. Shto se tiche srednjeg obrazovanja najvishe bih paljbe osuo po onoj iz gimn sa treceg sprata. Dovoljno je reci da su se na tom spratu svojevremeno shkolovali frizeri/frizerke...bedni li su :roll:

znaci zamalo sam bila u pravu...strasno, srednja skola...meni su takve stvari mnogo strasne
mnogo nepismene dece u srbiji
doduse mene je jedan kolega sa faxa pre dva dana pitao:
"aha, ti si iz kraljeva...a sta ono bese ima tamo poznato, ne mogu da se setim..." a lik nema poooojma ni da postoji kraljevo ocigledno... ja mu pomenem banje, goc, zicu i mislim da je jedino zicu prepoznao :) eh, beogradjani...

Enter_the_dragon:
To dete (zhensko) je prvi razred srednje medicinske shkole u Bg-u. Shto se tiche srednjeg obrazovanja najvishe bih paljbe osuo po onoj iz gimn sa treceg sprata. Dovoljno je reci da su se na tom spratu svojevremeno shkolovali frizeri/frizerke...bedni li su :roll:

Bas su se sjebali. Malo je falilo da ukinu opsti smer, ponos i diku med. skole u Kraljevu i onda su ostavili jedno utesno odeljenje opsteg smera. Bar se nadam da tamo svi znaju ko su bili partizani, a ko cetnici.

Milica BG:
znaci zamalo sam bila u pravu...strasno, srednja skola...meni su takve stvari mnogo strasne
mnogo nepismene dece u srbiji
doduse mene je jedan kolega sa faxa pre dva dana pitao:
"aha, ti si iz kraljeva...a sta ono bese ima tamo poznato, ne mogu da se setim..." a lik nema poooojma ni da postoji kraljevo ocigledno... ja mu pomenem banje, goc, zicu i mislim da je jedino zicu prepoznao :) eh, beogradjani...

Beogradjani su ti neshto poput amera. Za svoje znaju, za tudje ih bash briga. :lol:

nisam ni za to sigurna!!!

idemo tako jednog dana na pljeske kod bajlonijeve pijace i mlatimo se tuda, i ja konstatujem fantasticnu staru zgradu i odusevim se i nemam pojma sta je, i pitam svoje ortakinje koje tuda svakog dana idu pesice u skolu (Prvu BG, inace) koja je to zgrada. i one je konstatuju po PRVI PUT. znate sta se ispostavilo da je ta zgrada? bitef!

osim toga, niko od beogradjana koje ja znam nije znao da u pecini kod platoa vec 3 god ili vise imaju slatke kokice. ni za brzu kinesku hranu tu na trgu (jbg, skoro su je premestili negde)

ne znaju BGdjani gotovo nista, ni o BGu ni inace...

sa cokoladom, definitivno (najboje je kad onako krene malo da se hladi i postane sva lepljiva i onda se zamazem kao cigance i nece niko da se druzi sa mnom, posebno moja sasvim strejt sestra koja mi zato ne da da jedem kokice kad je ona tu)
karamela je bezukusna, voce je previse slatko i previse kiselo. ti?

jel izraelska tamo kad krenes od st.doma karaburma ka bulevaru?

kineska se valjda preselila nize, kod bajlonija. samo, nisam ih jos uvek pronasla :(

Back