IZLASCI u Kraljevu

• Začetnik teme Začetnik teme vanjaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gde najviše volite da izlazite ???

• Faraon

• Rene

• M

• gradske baste

• neka druga mesta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sledeci put kad dodjem u kv cu definitvno posetiti doticno mesto, tek da znam o cemu se toliko prica i da li mesto zasluzuje tolike pohvale a i pokude ;-)
tek da ne bih pricala o necemu sto ne znam, tako kaze mina...
mada unapred znam sta cu naci dole... ali ajde, nije mi tesko, samo ne znam ko ce mi praviti drustvo u toj avanturi :-)

kvmina:
Pa ti si debil, a izgleda i klosar

Ti ocigledno imas problema sa komunikacijom, a jos si i nervozna. Ja te, ni u jednom trenutku, nisam napao, pomenuo ili ti se pak obratio (komentarisao sam mesto koje se zove Faraon), a to sto si se ti osetila prozvanom i sto se identifikujes sa necim takvim, to je tvoj problem i nemoj ovde da ga lecis. Na kraju krajeva, svojim tumacenjem moje poruke kao i odgovorom na nju, dovoljno si rekla o sebi. To sto ja lose mislim o Faraonu, ne znaci da imam nesto protiv tebe, ko god da si, a ti, ocigledno imas zelju da tako bude.
Samo jos jedno pitanje: Po cemu to izgleda da sam klosar?

Warlord:
Ti ocigledno imas problema sa komunikacijom, a jos si i nervozna. Ja te, ni u jednom trenutku, nisam napao, pomenuo ili ti se pak obratio (komentarisao sam mesto koje se zove Faraon), a to sto si se ti osetila prozvanom i sto se identifikujes sa necim takvim, to je tvoj problem i nemoj ovde da ga lecis. Na kraju krajeva, svojim tumacenjem moje poruke kao i odgovorom na nju, dovoljno si rekla o sebi. To sto ja lose mislim o Faraonu, ne znaci da imam nesto protiv tebe, ko god da si, a ti, ocigledno imas zelju da tako bude.
To je bilo upuceno meni, a ne tebi

Warlord:
Celavi je rek'o da bi on is'o sa tobom.
Ne bi valjda
1.gif

ajd ovako, celavi ti svoje slemce na glavu, toljagu u ruku pa idemo... samo da namestim vampirske zube i namacam crni karmin :-)

joj, mislim da bi se moj muceni muz jako protivio tome, a posto znam da moja ana povremeno ide tamo onda znam da je teritorija sigurna za mene :-)
a sto posto znam koliko ona mrzi fensi mesta, njenom sudu verujem

Warlord:

e ajde ovako sad me iskulirajte, ja uopste nisam nervozna, niti imam problema sa komunikacijom, ne znas me zato ne pisi nesto sto nije tacno!!!!!!!!
Druga stvar, ja se tebi uopste nisam obratila, niti sam te napala, zato me batali jer ja nemam nista sa tobom!!!!
Dalje ja nemam nikakav problem i stvarno ne znam KO SE OVDE KOME PRVO OBRATIO, da li ti meni ili ja tebi.
JA sam samo htela da kazem jednu stvar, da apache(alapaca.. hahah) nema pravo da prica da je iko debil, ipak takva misljenja treba da zadrzi za sebe, a nemam nista protiv vas dvoje, jednostavno me ne zanimate, i uopste vise necu da diskutujem o tome da li je neko klosar ili debil !!!!!
P.S. Ne kazem da imas lose misljenje o meni, jer me i ne znas!!! I jos nesto zasmisli warlord da je tebi po nekom osnovu neko rekao da si debil, sta bi ti rekao na to , iskulirao bi a? Ne bi sigurno i zato apache nema pravo da kaze o svim onim ljudima koji cekaju ispred faraona da su debili!!!

kvmina:

JA sam samo htela da kazem jednu stvar, da apache(alapaca.. hahah) nema pravo da prica da je iko debil, ipak takva misljenja treba da zadrzi za sebe, a nemam nista protiv vas dvoje, jednostavno me ne zanimate, i uopste vise necu da diskutujem o tome da li je neko klosar ili debil !!!!!
To sto si se ti prepoznala u tome sto sam ja rekla da su ljudi koji pripadaju odredjenoj grupaciji debili, nije ni najmanje moj problem, i nije bilo nikome licno upuceno, a ponajmanje tebi.
Dakle, to sto je tebe to pogodilo, ponavljam samo je tvoj problem.
A o tome da li cu ja svoje misljenje da iskazujem ili da ga drzim za sebe, ne treba ni ne mozes ti da odlucujes. I da na to imam pravo!!!
Kao i uvek govorim ono sto mislim i stojim iza toga.
A inace, ne znam kako drugacije nazvati ljude koji su u stanju da po pola sata pa i vise cekaju na ulici, i guraju se da ih puste u diskoteku. Entuzijansti? I don't think so....

konacno neko!!!!
i ja isto mislim, i ceo zivot mislim da ipak imamo malo srece sto smo rodjeni u kv-u, uvek ima gore...
mogli smo da se rodimo u nekoj americkoj vukojebini kao one kasabe koje majkl mur snima... pa da se svi poubijamo od besmisla...

pod utiskom sam, gledala film sinoc na cinemaniji :-)

Back