Milica BG
Primećen član
- Poruka
- 605
aaaaa. sad znam koji si :-)
marjanac, zar generacija 86 nije vec zapalila iz kv-a?
marjanac, zar generacija 86 nije vec zapalila iz kv-a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marjanac:Ocigledno me neznas.Ja sam generacija 87. Idem u ekonomsku.
kvmina:haha, e marjanac marjanac vidi se da ides u ekonomsku... ne znas se pise ODVOJENOO
Milica BG:uuups, ondak sam te pobrkala sa nekim, ucinilo mi se :-)
oprosti mi :-)
@kvmina
a zar je pismenost odlika iskljucivo gimnazijalaca pa su svi ekonomci nepismeni? i u gimnaziji ih je gomila nepismenih...
c,c,c predrasude... tako se ne zbijaju sale, to malo vredja
kvmina:Zezala sam se Micoa ja nikoga ne vredjam, i nije bitno ko u koju skolu ideee , ali mora da se zna sta se pise odvojeno a sta ne, to je osnovno znanje !!!
Milica BG:ma ok![]()
ali to nije bitno ovde, valjda... sem ako ne znas marjanca pa ga malko zezas...![]()
sve i svasta je osnovno znanje pa sam skoro na tv-u videla, a mozda si i ti ono muceno dete iz neke beogradske skole koje kaze da su partizani bili dobri i borili se protiv turaka a cetnici su valjda bili zli, uglavnom![]()
![]()
a dete je tu negde kraj osnovne...
Enter_the_dragon:To dete (zhensko) je prvi razred srednje medicinske shkole u Bg-u. Shto se tiche srednjeg obrazovanja najvishe bih paljbe osuo po onoj iz gimn sa treceg sprata. Dovoljno je reci da su se na tom spratu svojevremeno shkolovali frizeri/frizerke...bedni li su![]()
Milica BG:znaci zamalo sam bila u pravu...strasno, srednja skola...meni su takve stvari mnogo strasne
mnogo nepismene dece u srbiji
doduse mene je jedan kolega sa faxa pre dva dana pitao:
"aha, ti si iz kraljeva...a sta ono bese ima tamo poznato, ne mogu da se setim..." a lik nema poooojma ni da postoji kraljevo ocigledno... ja mu pomenem banje, goc, zicu i mislim da je jedino zicu prepoznaoeh, beogradjani...
Sa cime vih vise volis (slatke kokice)? Za kinesku brzu hranu ne znam, al' znam za izraelsku.guitarrr_babe:osim toga, niko od beogradjana koje ja znam nije znao da u pecini kod platoa vec 3 god ili vise imaju slatke kokice. ni za brzu kinesku hranu tu na trgu (jbg, skoro su je premestili negde)
kvmina:ljudi, tema je PHARAON-NAJBOLJE MESTO U KV!!!
kvmina:ljudi, tema je PHARAON-NAJBOLJE MESTO U KV!!!
B.K.:Nikad krochila unutra!