IZLASCI u Kraljevu

• Začetnik teme Začetnik teme vanjaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gde najviše volite da izlazite ???

• Faraon

• Rene

• M

• gradske baste

• neka druga mesta

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
temu "najbolji lokal..."... bla, bla, bla... "Faraon"...bla,bla... "da li se drogirate" i njima slicne premestene,
treba izbrisati da ne smetaju, kako ne primecujete da zauzimaju mesta temama koje treba odmah da se vide?:confused::confused::confused:

onda ja ne znam kakav je cilj i poenta foruma...? po vama bi trebalo da ostanu samo teme koje su vama interesantne... a šta je sa svim onim korisnicima koji će doći posle...? i mislio sam da je cilj da kraljevo ima što više (kvalitetnih) tema i postova, a ne što manje...
uostalom, svaki forum radi na istom principu... teme se premeštaju, spajaju, sjedinjuju ako su slične, to jest brišu ako krše neko od pravila... i ne vidim razlog da se ne nastavi i dalje onako kako to obično i biva... u suprotnom, ovde će biti samo jedna stranica sa temama o kojima niko ništa i ne misli i niko ništa ne piše... već chat-a radi...

onda ja ne znam kakav je cilj i poenta foruma...? po vama bi trebalo da ostanu samo teme koje su vama interesantne... a šta je sa svim onim korisnicima koji će doći posle...? i mislio sam da je cilj da kraljevo ima što više (kvalitetnih) tema i postova, a ne što manje...
uostalom, svaki forum radi na istom principu... teme se premeštaju, spajaju, sjedinjuju ako su slične, to jest brišu ako krše neko od pravila... i ne vidim razlog da se ne nastavi i dalje onako kako to obično i biva... u suprotnom, ovde će biti samo jedna stranica sa temama o kojima niko ništa i ne misli i niko ništa ne piše... već chat-a radi...

ok. da se brisu, da bi se imao bolji pregled za one koje su tu i to sve zbog nas i onih koji ce doci. Lakse se ima uvid kad ne posegnes da otvoris katanac ili kad otvaras premestenu temu. Da nisi ti postao Mood?

nocom8le.gif

da je postignut dogovor šta treba sa temama?
ne?
pa onda nije ni čudo kako se uvek neko nađe da kaže kako je posao mogao biti drugačije odrađen.

dok se ne postigne dogovor forumaša kako i šta dalje, istorodne teme će se spajati, teme koje nemaju smisla&off-topic teme biće zaključavane, uvredljive, reklamne i teme koje na drugi način predstavljaju veliku povredu pravilnika biće brisane.

da li je to prihvatljivo?

tako je bilo i dosad i meni odgovara... a nekima ne... šta znam, ne bih ja da budem kamen spoticanja... a očigledno je in biti anti...
kako god, ja sam za što manje brisanja tema i poruka... dok, koliko vidim, neki su za suprotno... što manje tema... da bi se lakše snašli... i treba sa 32.000 da spadnemo na 10.000... ako i toliko... obzirom koje su teme aktivne...

Back