Izlasci sa deckom/muzem

rec mamicka u ovoj konstrukciji zvuci kao da bi je djovana motornom testerom prepolovila. sa osmehom na licu, ofkors.

meni zvuči kao

'njegova mama je bila maksimalno ponizna i sabmisivna pa time nije nimalo ugrozila moj osećaj apsolutne hegemonije nad životom njenog sina, kao ni nad teritorijom koju sam ja zapiškila. pustiću ju je katkad tako nebitnu i bezopasnu da bude u našoj blizini i ubuduće'

:rtfm: Nije naivna

- - - - - - - - - -

3 puta je napisala mamcika, mnogo mi ta rec para usi

E, bene jedne, niko ne gleda Državni pos'o. :hahaha:

Jbg, šta da vam radim. :D

- - - - - - - - - -

Мамичка вас је израдила као младе мајмуне.

Ja mislim da ti imaš neke frustracijice i razumem te, ali nije svima isto u životu. Malo više objektivnosti i empatije nije na odmet. :)

To nije bilo žaljenje nego nedoumica, jer sam mlada i nisam nikada bila u takvoj situaciji. :hahaha:

I da mi niste ništa odgovorili, ja bih sama našla neko rešenje, kako god bilo. :lol:

Ти ниси лоше прошла али твој момак јесте. Очигледно да је цела представа била због тегљења тешких књига али то је онда унапред требало рећи.

Ти ниси лоше прошла али твој момак јесте. Очигледно да је цела представа била због тегљења тешких књига али то је онда унапред требало рећи.

Sunce drago, mama je duša od osobe. A da je oštrokonđa neka, ne bih ni uzela u obzir da li da ide sa nama. Nisam ni ja rasla na banani i imam razlog zašto sam postavila pitanje na forumu. Ne upada svako u stereotip da su svekrve i tašte vampiri. I moja keva i njegova su sasvim ok žene. Mislim, i njima su neke situacije prvi put u životu. :lol:

Sunce drago, mama je duša od osobe. A da je oštrokonđa neka, ne bih ni uzela u obzir da li da ide sa nama. Nisam ni ja rasla na banani i imam razlog zašto sam postavila pitanje na forumu. Ne upada svako u stereotip da su svekrve i tašte vampiri. I moja keva i njegova su sasvim ok žene. Mislim, i njima su neke situacije prvi put u životu. :lol:

Ко каже да јесу.

Back