GiovannaD
Primećen član
- Poruka
- 940
Ni ja ne kontam. Znaciiii... Tata je glup ako izađe sa njima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ja ne kontam. Znaciiii... Tata je glup ako izađe sa njima?
Ето ти поведи тату кад будеш излазила са дечком.
skroz atipicno za austrijance. bambi gde nalazis te dilejeZnas da mi je ovo isto za vikend rekla drugarica. Ludi od svog muza i njegovih roditelja, koji im se svaki vikend samopozivaju na rucak i to rucak mora da bude gotov tacno u 12:30, a ona bi tako slatko spavala malo duze, pa malo kasniji dorucak i kasniji rucak. Nemaju jos decu, mogu da uzivaju, ali njegovi dodju vec u 10h prvo na kafu, a posle rucak.
I on svaki put obeca da ce reci da ili dodju kasnije ili bar preskoce jedan vikend, jer njima treba odmor. I, naravno, ne kaze nista. Ceka da ona poludi i istrese se na sve, pa ce ona biti gadura. A vec mi je rekla da joj zivci nevidjeno igraju.
E i to sam rekla.Kaže, neće da ide dva puta.
- - - - - - - - - -
Znam.![]()
Mene roditelji devojaka ( one koje silom prilika moradoh direktno sto indirektno upoznati) obozavaju![]()
ovo ti je najveca mana kod devojaka.![]()
lanselote jeste stvarno zajedno ti i ova, ili da počnem da je se plašim
To je bila ironijaIzbegavam svaki kontakt koliko god je to moguce
![]()
Kako nisamNisi docti odgovorio na pitanje![]()
Ovo sto sam napisao je istina, zene su sebicna bica i nista svoje ne dele sa drugima, tako da ako obozavaju decka
znaci da ona deli njihovu naklonost sa nekim ko im nije nista i tu pocinje da radi crv.
Глупо ми је то интимизирање са туђим родитељима док се још забављаш. Данас сутра пукне тиква и шта. Шта имам да се водам са туђим мајкама, боже ме саклони и сачувај...Никад то нисам радила.
ni ja
to mi je užas
a znam neke koje se redovno dopisuju sa majkama od momaka
Mene roditelji devojaka ( one koje silom prilika moradoh direktno sto indirektno upoznati) obozavaju![]()
Sto moze posle biti zeznuto. Ona bude sa drugim momkom i on nikada ne bude dovoljno dobar kao tiNije retkost...
Tako moja bivsa svekrva stalno ponavlja "Moze on (misli na sina) biti sa kojom god hoce ali ti si moje dete"Dobro, ja sam rodila njenog unuka ali ipak... Nekako mi stvara opterecenje povremeno.
Stava sam da roditelje partnera treba ispostovati ali ne stvarati previse prisan odnos. Nekako mi je najpostenije da smo mi posrednici izmedju partnera i nasih roditelja nego da njih guramo jedne ka drugima a mi se izvlacimo.
skroz atipicno za austrijance. bambi gde nalazis te dileje![]()
Ne mislim na okupljanja tipa rodjenadni, slave, vec na odlazak u kafanu na muziku.
Jel praktikujete to?
Ja sam recimo puno izlazila, i volela bih i da to mogu i sa svojim parnterom, ali on ne voli tu vrstu provoda...Ni ja nisam toliko vezana za to da mi to mnogo nedostaje i da ne mogu bez toga, mogu, ali opet bih volela da mogu sa partnerom da tako izadjem
Глупо ми је то интимизирање са туђим родитељима док се још забављаш. Данас сутра пукне тиква и шта. Шта имам да се водам са туђим мајкама, боже ме саклони и сачувај...Никад то нисам радила.