Izlasci sa deckom/muzem

Nisi samoziva i imas prava na svog decka u neko odredjeno vreme.

Vecina zena zaboravlja sta znaci imati svog vlastitog obozavatelja samo za sebe.

Ali je uvek problem to objasniti njemu, jer on drugacije raspolaze vremenom,

druge stvari su mu bitnije nego neki sajam. Kako se snadjes u ovakvim stvarima

odredice ti zivot s njim ili nekim drugim.

eee ja zaboravila da sam mogla da se zalim na snajku kad je pitala dal moze sa mnom i mojom drugaricom u bioskop,na bridzit dzons.ko da nema svoga momka,,moga sina,nego mi se namece...nesamostalna i dosadna:lol:
nego ja se gupaca lepo provela sa njih dve :dash:

:D Znas da mi je ovo isto za vikend rekla drugarica. Ludi od svog muza i njegovih roditelja, koji im se svaki vikend samopozivaju na rucak i to rucak mora da bude gotov tacno u 12:30, a ona bi tako slatko spavala malo duze, pa malo kasniji dorucak i kasniji rucak. Nemaju jos decu, mogu da uzivaju, ali njegovi dodju vec u 10h prvo na kafu, a posle rucak. :D I on svaki put obeca da ce reci da ili dodju kasnije ili bar preskoce jedan vikend, jer njima treba odmor. I, naravno, ne kaze nista. Ceka da ona poludi i istrese se na sve, pa ce ona biti gadura. A vec mi je rekla da joj zivci nevidjeno igraju.
skroz atipicno za austrijance. bambi gde nalazis te dileje :lol:

Ovo sto sam napisao je istina, zene su sebicna bica i nista svoje ne dele sa drugima, tako da ako obozavaju decka

znaci da ona deli njihovu naklonost sa nekim ko im nije nista i tu pocinje da radi crv.

Ima slucajeva kad ispadne frka ako se neke drugarice puno intimiziraju ili preteraju sa komplimentima ...tu bude bas zanimljivo ono da uzmes kokicr i gledas tu dozu posesivnosti koja se smenjuje sa dozom beskrajno dosadnih pitanja "sta ona tebe ima da ovo ili ono " itd ... :lol:

Глупо ми је то интимизирање са туђим родитељима док се још забављаш. Данас сутра пукне тиква и шта. Шта имам да се водам са туђим мајкама, боже ме саклони и сачувај...Никад то нисам радила.

Глупо ми је то интимизирање са туђим родитељима док се још забављаш. Данас сутра пукне тиква и шта. Шта имам да се водам са туђим мајкама, боже ме саклони и сачувај...Никад то нисам радила.

ni ja
to mi je užas
a znam neke koje se redovno dopisuju sa majkama od momaka

Mene roditelji devojaka ( one koje silom prilika moradoh direktno sto indirektno upoznati) obozavaju:lol:

Sto moze posle biti zeznuto. Ona bude sa drugim momkom i on nikada ne bude dovoljno dobar kao ti :lol: Nije retkost...
Tako moja bivsa svekrva stalno ponavlja "Moze on (misli na sina) biti sa kojom god hoce ali ti si moje dete" :lol: Dobro, ja sam rodila njenog unuka ali ipak... Nekako mi stvara opterecenje povremeno.

Stava sam da roditelje partnera treba ispostovati ali ne stvarati previse prisan odnos. Nekako mi je najpostenije da smo mi posrednici izmedju partnera i nasih roditelja nego da njih guramo jedne ka drugima a mi se izvlacimo.

Sto moze posle biti zeznuto. Ona bude sa drugim momkom i on nikada ne bude dovoljno dobar kao ti :lol: Nije retkost...
Tako moja bivsa svekrva stalno ponavlja "Moze on (misli na sina) biti sa kojom god hoce ali ti si moje dete" :lol: Dobro, ja sam rodila njenog unuka ali ipak... Nekako mi stvara opterecenje povremeno.

Stava sam da roditelje partnera treba ispostovati ali ne stvarati previse prisan odnos. Nekako mi je najpostenije da smo mi posrednici izmedju partnera i nasih roditelja nego da njih guramo jedne ka drugima a mi se izvlacimo.

Mene je tesko ne voleti :mrgreen:
Sa time da se ja uopste ne trudim I izbegavam bilo kakvo upoznavanje sa bilo kime ...Al jbg nekad se prosto zateknes I tako :mrgreen: specifican stav vide oni da meni nije za verovati msm nista ni ne obecavam ali do sad je sve pojava razoruzavala:lol: Ima uvrnutih sutuacija kad recimo tetka od jedne moje bivse kaze "au al ti je dobar decko" I svasta u tom smislu:lol: Nije to nista cudno svako ce da te "voli " kada vidi da imas kulturu, da si nezavistan, izgled je takodje iz drugog plana bitan...kapiraju oni " uh ovo je potencijalna opasnost " al jbg ljudi su u sustini optimisti:lol:

Ne mislim na okupljanja tipa rodjenadni, slave, vec na odlazak u kafanu na muziku.

Jel praktikujete to?

Ja sam recimo puno izlazila, i volela bih i da to mogu i sa svojim parnterom, ali on ne voli tu vrstu provoda...Ni ja nisam toliko vezana za to da mi to mnogo nedostaje i da ne mogu bez toga, mogu, ali opet bih volela da mogu sa partnerom da tako izadjem

Što volim ove teme od pre pet, šest, sedam godina :lol:

Volim(o) i praktikujem(o). Počesto odemo na večeru, u pozorište, bioskop ili se prosto negde cunjamo. Nadam se da će sledeće godine konačno srediti jedrilicu, najviše volim kad odemo zajedno na brodić leti, pa kud nas vetar odnese. Da, baš volimo, oboje smo aktivni i volimo da se družimo.

On ima muško društvo u koje neće da me vodi :sad2::besna:

A moje drugarice kud koja mila moja :(

Meni je okej da Đovanijeva majka ide sa njima na Sajam. kapiram da je žena slobodna da se pozove u društvo jer ima za to razloga, tipa Đovana visi kod njih godinama i tako to,... pa nije rekla sinu, ebiga, ovo je dom moj i oca tvoga..te ako mi se prohte ići ću u gatjama.. pred Đovanom. I on reče dobro, te tako i bi.. I sad problem u boovljaku knjiga gde svako ionako gleda za sebe, a kad lipše nađu se na nekom mestu..na piću ili na pljeskama..

Inače uvodnog pitanje što se tiče -idemo na koncerte u klubove mnogo ređe, ali sam bezecovao jednu letnju baštu sa dobrim bluzom na Brdu.. pa, ako budemo tu sledeće leto, eto, ići čemo... a kao i svi, obožavamo restorane...i kafitje...to svi rade, mi baš volemo..

- - - - - - - - - -

Ja sam uvek bio tog stava i držanja...koe ovo?..tomie drugarica.. ma nemoj, ušao si u komunističku partiju? Drugarica, kažeš... jeste, vežbamo matiš...

Moja sestra skroz suprotno, svakog je dečka upoznavala sa roditeljima. Posle im je ćale brkao imena dok se ne navikne.. ( :

Zato i mislim, da bi se roditelj sampozvao u društvo para, za to već treba da postoje neki bliski kontakti..

Poslednja izmena:
Моји родитељи би се пре обесили него да ми се трпају. Како некад тако и сад.

Руку под руку са разноразним мајчицама - то није мој стил живота никад био.

ne preteruj, kakvo trpanje...zena je dvori i uskace kad god im treba pomoc vec godinama, i kad jednom izrazi zelju da ode negde sa njima odmah drama...pa ne ide to bas tako, kad treba da glumi mazgu i vuce hajde sa nama a kad treba par sati da proseta onda je kreten koji se namece

Back