Џорџи Srebrna tastatura Poruka 223.120 07.09.2024. u 13:49 - Izjava dana o porođaju #51 Ja znam jednu koja nece da radja jer mora tamo bez sminke,boze sacuvaj tek da je vidi dole sta biva
PerfectOne Vitača Milut VIP Poruka 35.103 07.09.2024. u 14:01 - Izjava dana o porođaju #52 da, šta je sledeći nivo bliskosti? da bude u istom prostoru dok ona kaki?
kapetanmark Buduća legenda Poruka 44.776 07.09.2024. u 17:33 - Izjava dana o porođaju #53 Nisam isao niti mi palo na um. Nije ni moglo tada. Pao bi u nesvest.
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 40.426 07.09.2024. u 17:44 - Izjava dana o porođaju #54 38imak: Ove feministkinje cetvrtog talasa bi prvo trebale da pitaju zene da li zele da im muzevi prisustvuju porodjajima, pa tek onda da generalizuju. Jer to je ipak individualni izbor, a ne neka kolektivisticko-megalomanska fora. Kliknite za proširenje... Na zapadu se to podrazumjeva kod vas je to očito još naučna fantastika
38imak: Ove feministkinje cetvrtog talasa bi prvo trebale da pitaju zene da li zele da im muzevi prisustvuju porodjajima, pa tek onda da generalizuju. Jer to je ipak individualni izbor, a ne neka kolektivisticko-megalomanska fora. Kliknite za proširenje... Na zapadu se to podrazumjeva kod vas je to očito još naučna fantastika
kapetanmark Buduća legenda Poruka 44.776 07.09.2024. u 17:59 - Izjava dana o porođaju #55 RužnaKoLopov: Na zapadu se to podrazumjeva Kliknite za proširenje... Neka ih.
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 40.426 07.09.2024. u 18:19 - Izjava dana o porođaju #56 kapetanmark: Neka ih. Kliknite za proširenje...
kapetanmark Buduća legenda Poruka 44.776 07.09.2024. u 18:27 - Izjava dana o porođaju #57 RužnaKoLopov: Kliknite za proširenje... Dovoljno mi je bilo muke kad došla babica. Kaze tata dođite. Uzmete ovaj sprej i zeni naprskate ranu ovako. A ono krvavo jel... Baba moja reče, e moj ratniče daj ja ću...
RužnaKoLopov: Kliknite za proširenje... Dovoljno mi je bilo muke kad došla babica. Kaze tata dođite. Uzmete ovaj sprej i zeni naprskate ranu ovako. A ono krvavo jel... Baba moja reče, e moj ratniče daj ja ću...
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 40.426 07.09.2024. u 18:43 - Izjava dana o porođaju #58 kapetanmark: Dovoljno mi je bilo muke kad došla babica. Kaze tata dođite. Uzmete ovaj sprej i zeni naprskate ranu ovako. A ono krvavo jel... Baba moja reče, e moj ratniče daj ja ću... Kliknite za proširenje... Pa to je bas čudno ratnice
kapetanmark: Dovoljno mi je bilo muke kad došla babica. Kaze tata dođite. Uzmete ovaj sprej i zeni naprskate ranu ovako. A ono krvavo jel... Baba moja reče, e moj ratniče daj ja ću... Kliknite za proširenje... Pa to je bas čudno ratnice
kapetanmark Buduća legenda Poruka 44.776 07.09.2024. u 18:45 - Izjava dana o porođaju #59 RužnaKoLopov: Pa to je bas čudno ratnice Kliknite za proširenje... Drugo je kad muka natera... A ni tad nisi jer si to voleo no morao. Uglavnom neću da gledam kad se porađa taman ti tvoji na zapadu dobili zlatnu medalju.
RužnaKoLopov: Pa to je bas čudno ratnice Kliknite za proširenje... Drugo je kad muka natera... A ni tad nisi jer si to voleo no morao. Uglavnom neću da gledam kad se porađa taman ti tvoji na zapadu dobili zlatnu medalju.
kapetanmark Buduća legenda Poruka 44.776 07.09.2024. u 18:50 - Izjava dana o porođaju #60 Zene imaju 7 puta vecu granicu izdrzljivosti na bol. Priroda. Zato se poradjaju.
38imak Veoma poznat Poruka 10.452 07.09.2024. u 20:36 - Izjava dana o porođaju #61 RužnaKoLopov: Na zapadu se to podrazumjeva kod vas je to očito još naučna fantastika Kliknite za proširenje... Imas mnogo zena koje ne zele to. Makar je tako u Srbiji.
RužnaKoLopov: Na zapadu se to podrazumjeva kod vas je to očito još naučna fantastika Kliknite za proširenje... Imas mnogo zena koje ne zele to. Makar je tako u Srbiji.