- Poruka
- 89.439
Najbolje i nečim da ga bodu dok se porađam, da bi mogao i bol da osetiTo je fora da ga namucim i da vidi kako je zenama vise ce da me ceni
a ne samo mučninu..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolje i nečim da ga bodu dok se porađam, da bi mogao i bol da osetiTo je fora da ga namucim i da vidi kako je zenama vise ce da me ceni
DoK vristi ,GLEDAJ SOME JEL VIDIS STA SI MI NAPRAVIO,OCES I DALJE DA LAJKUJES SISE PO FEJSU A,STOKO I DA MI KUPIS ONE MANOLO 12ICE OD 100 000Najbolje i nečim da ga bodu dok se porađam, da bi mogao i bol da oseti
a ne samo mučninu..
I misliš da su svi isti i da mogu tako? Evo ja prva ne bih mogla nekomMoj suprug je bio prisutan sve vreme, sam je hteo, nisam trazila nikakvu “zrtvu” od njega. Nesto se ne secam da je to tako stravicno podneo. Gledao je da pomogne ne da se onesvescuje tamo.
Nema veze s vezom, kakvo vristanje? To si iz filmova pokupioDoK vristi ,GLEDAJ SOME JEL VIDIS STA SI MI NAPRAVIO,OCES I DALJE DA LAJKUJES SISE PO FEJSU A,STOKO I DA MI KUPIS ONE MANOLO 12ICE OD 100 000
Ne treba te ubiti ali postujte i zelju tih muskaraca koji zele da prisustvuju samom cinu radjanja. Nije to bas kao na filmu.I misliš da su svi isti i da mogu tako? Evo ja prva ne bih mogla nekom
porođaju da prisustvujem. Nemam želudac kao tvoj muž.
Poštujem vrlo ljude koji mogu da ostanu prisutni u takvim situacijama i
da pomognu drugima, ali ja nisam ta. Jel me treba ubiti? Maltretirati
da gledam nešto što ne mogu?
Psihopata ko, muz ili zena koja bi da muci malo muza hahaMislim, to može a i ne mora biti vrlina. Može samo značiti da je neko psihopata..
Nisam pokupio nista ,samo tim cinom nista nece postici,ako zahteva nisu oboje jedno za drugo,treba da se podrazumeva bez kantaraNema veze s vezom, kakvo vristanje? To si iz filmova pokupio
Ima ljudi koji mogu da se distanciraju od emocija, a ima onih koji nemajuPsihopata ko, muz ili zena koja bi da muci malo muza haha
IZJAVA DANA: „Uvela bih obavezu da muškarac prisustvuje porođaju“
Uredništvo Ringeraja.rs
Snežana Čekić je profesor francuskog i italijanskog jezika, ekonomista i preduzetnik i NLP terapeut, govorila je o važnosti prisustva oca porođaju.
Dajte podršku tim očevima da budu tu... Foto: Freepik.com
„Ja bih to uvela kao obavezu, da muškarac prisustvuje porođaju. Kada čovek shvati kakav bol žena prolazi u tom momentu, da je tu jedna neraskidiva veza poštovanja i ljubavi prema toj osobi koja je nama, ne tebi nego nama je darovala to neko novo biće koje je „mi“.
Meni je jako žao što negde to može, negde ne može, negde se plaća, negde se ne plaća…a to bi učvrstilo porodicu. Ne razumem da se uopšte ne razmatra, ni u našoj vladi, a ni po bolnicama…to je besplatno ljudi, on je otac tog deteta, a ne da vi sada plaćate jer je taj neko obukao mantil, ili obuo papuče. Hoćete natalitet?
Pa, dajte podršku tim očevima da budu tu, da se ta žena oseća dobro, da poželi da rodi i drugo i treće dete…Treba da gleda da vidi kako umirem od bola i onda će shvatiti do koje mere sam ja dala žrtvu, pa ćeš taj posporođajni period onda ti sebe žrtvovati maksimalno“, rekla je on za podkast „Jednostavno roditelj“.
Izvor: Biz Life
Sutra će da uvedu obavezu da muškarci rađaju, kakve su ovo budalaštine?!??
Nema veze s vezom, kakvo vristanje? To si iz filmova pokupio
U pravu si, nismo svi isti i zbog toga bi bilo glupo uvesti to kao pravilo i prisiljsvati nekog na nesto. Mnogi muskarci bi se odrekli svoje deceIma ljudi koji mogu da se distanciraju od emocija, a ima onih koji nemaju
ni od čega da se distanciraju.
Zato članovi porodice ne prisustvuju recimo operacijama. Tu treba hladna
glava i sabranost, a kad si za nekoga emotivno vezan to je prilično
teško.
Ni dok su se žene porađale u kućnim uslovima, muškarci nisu prisutvovali
porođajima, ali ni majke nisu prisustvovale porođaju. Za to su postojale dule.
To ne znači da majke nije bilo briga za svoje ćerke, već se o nečem
drugom radi..
Znam da mnoge zene vriste ali mislim da se preuvelicava malo i da je do zene. Bol je bol ali na sta lici da se dernjas, cak i u tim trenucima preovladava svest, stisnes zube, ili kao ja ruku mog muza i to je. Nepotrebna panika se stvara s tom galamom.Zavisi
Turkinje ovamo vrište, kad sam bila sa drugim djetetom svako malo sam morala silaziti dole na kontrolu otkucaj srca i ostalo
A pored vrišti kontam ja bože neću preživeti
A njen muž samo trci za doktorom “moja žena ima mnogo jake bolove”
Jednom mi je jedna ispričala da je to kod njih “običaj” jer se vjeruje da se djeca radjaju sa jakim plućnim kapacitetom
Ne da se uvodi kao pravilo, nego se tumači i kao nedostatak ljubavi. Eto on neće..U pravu si, nismo svi isti i zbog toga bi bilo glupo uvesti to kao pravilo i prisiljsvati nekog na nesto. Mnogi muskarci bi se odrekli svoje dece
Samo hocu da kazem da sve zavisi kako posmatras to, da li si mentalno spreman da iu tom cinu ne vidis samo bol i vristanje vec gledas kako na svet dolazi neko ko je deo tebe, novi zivot. Nije to nesto sto se desava stalno.
Sutra ćete da uvedete obavezno gledanje operacija na partneru?!??
Gledanje rektoskopije live? Učvršćuje vezu?