IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Jel moze neko da postavi sliku tog Baldija ili Done? U mom kraju ima jedan pas crni koji izgleda kao bretonac. Ne mogu ni da se setim da li je imao bele sare. Nisam gledala ni da li je musko ili zensko.
Neka mi neko napise malo opsirnije a ja cu ga slikati kad ga budem videla opet, tu je cesto.

Ovog malisu sam jutros pokupila sa cukaricke padine,trcao je po ulici levo desno zamalo da ga zgaze kola...muzijak je ,mlad oko 1-2 god.Kucni je definitivno (ne boji se usisivaca :) ) i negovan,volela bih da ga vratim pravim vlasnicima...ako ga neko prepozna javite hitno je...

Jel moze neko da postavi sliku tog Baldija ili Done? U mom kraju ima jedan pas crni koji izgleda kao bretonac. Ne mogu ni da se setim da li je imao bele sare. Nisam gledala ni da li je musko ili zensko.
Neka mi neko napise malo opsirnije a ja cu ga slikati kad ga budem videla opet, tu je cesto.

videla si nekog bretonca??mozda je i moj!!slikaj ga molim te sto pre i postavi sliku!!!!

Pronadjen je muzijak Airedale terijera, trazimo vlasnika ili potencijalnog udomitelja... Po prepostavci, pas je pobegao jer je u coporu koji prati kerusu u teranju... Miran je i dobar. Voli da pozira... :]

DSC00241-1.jpg

Sinoc ka sam shetao Pozeshkom ulicom na Banovom Brdu (gde i zivim) naleteo sam na zenku, crno bela, bash je lepa, kako luta ulicom tj. trcecim korakom kao da trazi nekoga 99% sam siguran da je neko ostavio tu a onaj 1% da je pobegla sama, trcala je vidi se da je negovana i da nije lutalica, cini mi se da se bila vec okotila jer su joj dude (ne zamerajte neznam kako da se izrazim drugacije) visile kao da su pune mleka (ako se nevaram), zenka je bash lepa, nisam stigao da je slikam jer je plashljiva-bezi od ljudi, visoka je kao dalmatinac ali na njega ne lici nego meni lici na neku vrstu pticara, dlaka joj je veoma mala tj. na svetlu sija ma prelepa je zenka...

Ako je neko izgubio neka dodje da prosheta do Banovog Brda da vidi jel je to njegova ljubimica..

e videla sam prekjuce na bezaniji kod maxija, tamo na pretposlednjoj stanici 75-ice, ja mislim da je cau-cau. jako ofucano izgleda, bio je sam, verovatno je izgubljen ili izbacen, mislim tako izgleda, mada ko ce ga znati, ima svakakvih gazda. ali mislim da je neko na prethodnim stranama vec pomenuo da ga neko zeli, pa mozda bi mogao da ga potrazi, bice mu sigurno bolje nego na ulici

Ljudi na autokomandi u blizini zvezdinog stadiona sam veceras video neverovatnog psa... on je izgleda beli vucjak, muzjak je, i izgleda da je mlad( zaista ne bi mogao da ocenim ali ne verujem da je stariji od godinu,mozda dve godine) ima metalni ogrlicu koja izgleda kao lanac i izuzetno je pametan (najopustenije je ispraznio pola kontejnera da bi nasao hranu :D ) poprilicno je veliki(cim moze da prazni kontejner) i miroljubiv je, ali se po ponasanju vidi da je neko vreme vec na ulici(pomalo je sav zbrzan). ja bi ga rado poveo kod mene u stan,ali posto imam kuce nisam se usudio.... eto, ako nekom znaci neka se javi

Nazalost morala sam da posetim owu temu zbog nestanka.....
Moja Bela je nestala.... Ona je zenka belog nemachkog boxera....
Mlada je, ima malo jache od jedne godine, skroz je bela sem shto ima njeno lewo crno oko i braon uwo na istoj strani.....
Weoma je druzeljubiwa i dobra, werowatno je neko uzeo, ona bi se wratila kuci.......
Mnogo sam tuzna bez nje..... Sluchajno je moj deda ostawio otwarenu kapiju, shta ce chowek je ipak zaborawan, ima preko 70 god.....
Nadam se da ce je neko naci....
Nestala je juche pre podne, na Zwezdari, kod kafane Beli bagrem ili wrh Beograda.....
Mada je to na granici sa Karaburmom pa je moguce da je odlutala i na calije.....Kod OMV pumpe.......
Ewo br, ako je neko widi: 0621201246(ema), ili 0641123201(zoran)........
Molim was da prenesete na druge forume.....
Unapred zahwalna.......

Na Zvezdari kod gradske bolnice nadjen muzjak nemackog kratkodlakog pticara, nema cip, vet kaze da ima oko 2 godine i vise, miroljubiv, pomalo uplasen, ne reaguje na lajanje muzjaka, ima crvenu platnenu ogrlicu, bice par dana kod zene koja ga je nasla ali posto ima vec psa i u zajednickom je dvoristu nece dugo biti tamo!

Poslednja izmena:
Na Banovom brdu pronadena je zenka patuljastog snaucera,izuzetno umaljita i negovana.Usi i rep su joj kupirane.Molim vlasnika ili nekog ko zeli da se je udomi neka se javi,jer ja zivim u stanu i vec imam jednog snaucera i nemogu,na zalost da je uzmem kod sabe.

Na Zvezdari kod gradske bolnice nadjen muzjak nemackog kratkodlakog pticara, nema cip, vet kaze da ima oko 2 godine i vise, miroljubiv, pomalo uplasen, ne reaguje na lajanje muzjaka, ima crvenu platnenu ogrlicu, bice par dana kod zene koja ga je nasla ali posto ima vec psa i u zajednickom je dvoristu nece dugo biti tamo!

Celo mirijevo je bilo izlepljeno plakatima za nestalog nemackog pticara koji se zove Karlo, ako je taj pas jos uvek kod njih neka zovu br. 3422749 i pitaju da li su ovi ljudi nasli tog psa ili je mozda taj na zvezdari njihov.
Nisam videla ovu poruku na vreme, nadam se da je pas jos uvek tu, a mozda ne bi bilo lose da ova tema stoji na malo vidljivijem mestu...

Celo mirijevo je bilo izlepljeno plakatima za nestalog nemackog pticara koji se zove Karlo, ako je taj pas jos uvek kod njih neka zovu br. 3422749 i pitaju da li su ovi ljudi nasli tog psa ili je mozda taj na zvezdari njihov.
Nisam videla ovu poruku na vreme, nadam se da je pas jos uvek tu, a mozda ne bi bilo lose da ova tema stoji na malo vidljivijem mestu...

Kasno, ona guska je pustila psa, tj pobegao je i kao nije hteo da dodje kad ga je zvala, nece da slusa i njoj ce pokvariti njenog psaz:((!
Ja cu zvati da pitam, moguce da je on!

Ja sam prvog decembra nasla zlatnog tj belog retrivera muzjaka u Bulevaru, polepila sam kraj da bih mu nasla pravog gazdu.... i nasla sam ga. Naravno gazda ga je drzao na stovaristu i pas je opet pobegao od njega, sad ga svi trazimo i ako ga nadjemo moj je. Nestao je u Bulevaru stanicu pre Cvetkove pijace mlad je ima 11 meseci fino je vaspitan. Pa ako ga je neko posten nasao volela bih da mi jave. 064 1155919

Back