IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Da to jeste cau-cau i to poprilicno dobar,kod nas jos uvek jako retki crni,ali ima ih. E sad za mojih 25 godina zivota jako cesto sam sretala caue kako sami setaju,pa se sami i vrate kuci,ili im je vlasnik mnogo iza njih. Ali trebala bi da proveris da li je cipovan.

Juce od poznanice cujem da joj je dosao u dvoriste pre nekih mesec dana ruski plavi macak
i da ga je zadrzala kod sebe. Ona voli zivotinje, ali na moju primedbu da sam procitala da se takav macak trazi, odgovara mi "dosao je kod mene, sto ga nisu cuvali". Inace ona zivi u Marinkovoj bari, tako da je to prilicno daleko od mesta koje vi pominjete, ali nikad se ne zna

Mislim neznam sta da kazem da je daleko daleko je jedino da ga je neko odneo mada cisto sumnjam a, sto se tice toga sto ga nismo cuvali pitam se kako bi ona sacuvala macora koji nije kastriran a zov prirode cini svoje .Jedino sto smo mogli a ostalo je sve mucenje je da ga pustamo i da se nadamo da ce se vratiti ali se nazalost posle godinu dana izlazaka nije vratio a inace star je 2 godine :roll:

01.11.2008. u 61. bloku na Novom Beogradu nestala kuja u teranju,
rasa: TURKMENSKI ALABAJ ( veliki beli ovcar), stara 2 godine,bele boje sa sivkasim na glavi oko ociju i na usima,zutom flekom na ledjima,cipovana,bez ogrlice ali veoma umiljata i odaziva se na ime MAZA! Nalazacu sledi novcana nagrada!!!
Molimo sve koji su je videli ili imaju neke informacije da se jave na tel.064/6103780 ili 064/1660444 ili 011/2609359 i na e-mail: lolita22@eunet.rs
HVALA!!!!!!!
DSC00234.JPG

DSC00229.JPG

Dona je navodno vidjena kod plavog mosta u naselju "majdan". Tamo su sve kuce sa dvoristem i ne mogu u svaku da udjem, raspitivala sam se, ali stanovnici su uglavnom romske nacionalnosti i prilicno neljubazni.
Nasla sam sliku na netu, nije moja Dona, ali jako lici, samo je raspored sara malo drugaciji.

15fuwg8.jpg

Ovakvog psa sam ja videla danas oko 11h preko puta starog merkatora na NBG, Zemunu, kome vec taj deo pripada, ali skoro isto ovako!

Dva momka su kod Djeram pijace nasla malog rota, nema vise od godinu dana, jako umiljat, plasljiv i voli da se mazi, nisu ga vodili kod veta ne znaju da li ima cip, ako neko nesto zna nek se javi!!!

Hteo bih da kontaktiram ta dva momka u vzi rotweilwra kog su nasli.Meni je nestao pas jos pre tri meseca u smederevu na kolarskom putu kod kolarske raskrsnice.Ima i chip.nije mu kopiran rep i sada ima vec 9meseci:worth:

Preneto sa drogog foruma

Nestala zenka bigla, na Popovici, Sremska Kamenica (verovatno ukradena). Stara godinu tana, imala crvenu ogrlicu sa maramom, odaziva se na ime Sofija! Posto je u Novom Sadu malo biglova, ovim putem molim sve ljubitelje biglova, vlasnike radnji za ljubimce i ostale posetioce foruma da mi jave ukoliko imaju neku informaciju! hvala
mail. jelenadabic@yahoo.com

U Mirijevu vec nedelju dana luta nemacki ovcar, cini mi se da je muzjak, spada u one sa duzom dlakom, kao sto moze da se vidi na slici. Uvek se mota u istom kraju tako da nisam sigurna da li je izbacen, pobegao ili ga pustaju vlasnici da se seta sam, sto se ponekad desava od kada su sagradili kuce na kraju naselja. Istina deluje malo ofucano pa mislim da to nije slucaj.
Dobrica je i prema psima i prema ljudima. Ne mogu bas da ocenim koliko je star, nije mlad, mozda ima oko 5-6 godina.
Ako prepoznajete psa i znate ciji je molim vas javite mi.

PRENOSIM!

Juce sam dobila dojavu da se u ulici Visnjicki venac u Visnjickoj banji pre par dana pojavico mladi muzijak haskija.Pas se odlicno slaze sa macama i drugim psima.Baka koja ga je nasla iz zdravstvehih razloga ne moze da ode i proveri da li je pas cipovan.Ona ga hrani ali ga ostale komsije gadjaju kamenjem.Ako ima nekog u blizini ko bi mogao da ode i vidi psa neka se javi na 061 117 01 07 pa cu ga ja spojiti sa zenom koja ga je nasla.

Back