boledora
Zainteresovan član
- Poruka
- 194
Ja ne znam da li postoji tako taman čao čau, ali najbolje, ukoliko se one ponovo pojavi, a niko se ne javi da vidiš da li je čipovan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juce od poznanice cujem da joj je dosao u dvoriste pre nekih mesec dana ruski plavi macak
i da ga je zadrzala kod sebe. Ona voli zivotinje, ali na moju primedbu da sam procitala da se takav macak trazi, odgovara mi "dosao je kod mene, sto ga nisu cuvali". Inace ona zivi u Marinkovoj bari, tako da je to prilicno daleko od mesta koje vi pominjete, ali nikad se ne zna
Zanima me da li neko poklanja stence Sibirskog haskija?
Dona je navodno vidjena kod plavog mosta u naselju "majdan". Tamo su sve kuce sa dvoristem i ne mogu u svaku da udjem, raspitivala sam se, ali stanovnici su uglavnom romske nacionalnosti i prilicno neljubazni.
Nasla sam sliku na netu, nije moja Dona, ali jako lici, samo je raspored sara malo drugaciji.
![]()
Dva momka su kod Djeram pijace nasla malog rota, nema vise od godinu dana, jako umiljat, plasljiv i voli da se mazi, nisu ga vodili kod veta ne znaju da li ima cip, ako neko nesto zna nek se javi!!!
Hteo bih da kontaktiram ta dva momka u vzi rotweilwra kog su nasli.Meni je nestao pas jos pre tri meseca u smederevu na kolarskom putu kod kolarske raskrsnice.Ima i chip.nije mu kopiran rep i sada ima vec 9meseci![]()