IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

I kod mene je pre neki dan bila neka zenka rota, sumnjam iskreno da je bilo ko trazi jer je sirota mrsava kao grancica i ima nekih problema sa kozom, kao da je imala ili alergiju na buve ili demodex, ima pecate na kojima nema dlaku. Sirotica je delovala bas izgubljeno ali je dosla da se mazi, pa je otisla za nekim ljudima. Videla sam je samo to jedno vece.

Nestao DZEK RASEL terijer star 6 meseci,odaziva se na ime BOBY,inace pas je ukraden,obijena vrata od kuce i pas je prijavljen u policiji!
Pas je cipovan i broj: 688050000015980 Nalazacu ili onome ko da bilo kakvu informaciju za psa na slici sledi velika novcana nagrada!
Kontakt telefon 062/555-888
UNAPRED HVALA ZA SVAKU INFORMACIJU I POMOC!!!

Agonija se nastavlja vec 12 dana mi nema ruskog macora starog 2 godine jednostavno se nije vratio kuci inace redovno je odlazio i vracao se kuci
Obisao sam ceo kraj od njega ni traga ni glasa odaziva se na kris a nestao je u zarkovu u ulici Stojana Matica prva ulica levo od restorana pink.
:worth:nadam se da mu se nije nista desilo i da cu ga naci ili se vrati

Dali je neko mozda video ili nasao Ruskog plavog macora u zadnih 2.5 meseca u okolini restorana Pink u Zarkovu svaka informacija je dobro dosla:worth:

ABCD0020.jpg

Našla večeras na Dorćolu. I on je sada moooooooj :heart: :heart: :heart: :heart:

Dona je navodno vidjena kod plavog mosta u naselju "majdan". Tamo su sve kuce sa dvoristem i ne mogu u svaku da udjem, raspitivala sam se, ali stanovnici su uglavnom romske nacionalnosti i prilicno neljubazni.
Nasla sam sliku na netu, nije moja Dona, ali jako lici, samo je raspored sara malo drugaciji.

15fuwg8.jpg

Dali je neko mozda video ili nasao Ruskog plavog macora u zadnih 2.5 meseca u okolini restorana Pink u Zarkovu svaka informacija je dobro dosla:worth:

Juce od poznanice cujem da joj je dosao u dvoriste pre nekih mesec dana ruski plavi macak
i da ga je zadrzala kod sebe. Ona voli zivotinje, ali na moju primedbu da sam procitala da se takav macak trazi, odgovara mi "dosao je kod mene, sto ga nisu cuvali". Inace ona zivi u Marinkovoj bari, tako da je to prilicno daleko od mesta koje vi pominjete, ali nikad se ne zna

ovde u zarkovu ima mnogo ruskih plavih.....drugarica moja skoro svaki dan vidi neku rusku plavu....
rekla sam joj da obrati paznju ako vidi machora....i da ga uzme pa da proverimo dal je to taj.

a u mirijevu ima jedan povredjen dalmatinac....

gde ja od kada je moj nestao sada tacno 3 meseca nisam video nijednu rusku plavu macku a bas obracam paznju na svaku macku koju vidim na ulici ,ovaj moj je bas bio mnogo lep sa zelenim ocima pravi ruski macor ali prgav do zla boga.

Kada bi se vratio ili kada bi ga nasao nasoj sreci nebi bilo kraja a najvise bi mu se obradovala deca zbog njih smo tada i uzeli macku

u svakom slucaju hvala

Back