IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

izgubljena zenka jazavicara u zrenjaninu, braon boje, sa crnom ogrlicom i plavim povodcem kojeg je vukla za sobom, odaziva se na ime MIMI. ima cip iza levog uva. molimo za bilo kakvu informaciju. nalazacu nagrada! kontakt telefon 066 912 55 92
mimize.jpg

Prenosim sa Balkan kinology:

"NESTAO drug Smrda, star 5 meseci, mesanac, crne dlake srednje duzine, ima belu flekicu na grudima i crvenu kariranu ogrlicu. Poslednji put je vidjen 8. marta ujutru kod restorana "Hacienda". Plasim se da ga je neko mozda i ukrao! Vakcinisan je i cipovan na ime Ane Vujic. Ako neko ima bilo kakvu informaciju, molim da mi se javi! Hvala!

Ana 064/197-6-791"

Ako neko nešto vidi sazna, čuje... molim javite!

U Vrcinu nestala zenka mesanca. Navodno su i shinteri bili u kraju tih dana ali kad sam ih zvala dobila sam informaciju da ne odvode chipovane pse (Divna ima chip) nego ih puste tu gde su ih i uhvatili a nemaju informaciju da li su je sreli, tj te podatke ne beleze??? Ako neko ima iskustvo sa slicnom situacijom molim vas pomozite, ili ako je neko vidi.... Fotografije u prilogu. Hvala

064 1989466
064 1807769

http://www.flickr.com/photos/dunjezza/5331544813/in/set-72157617513531115/

http://www.flickr.com/photos/dunjezza/5514767021/in/set-72157617513531115/

Poslednja izmena od moderatora:
U Mirijevu pronadjen mlad muzjak nemackog kratkodlakog pticara. Kupiran rep, malo mrsav ali u odlicnom stanju. Najverovatnije je nekom pobegao. Vodjen kod veterinara i nema cip. Po proceni veterinara na ulici je oko 10-tak dana i ima manje od 6 meseci.
Trenutno je kod coveka koji ima vec 2 psa i macku. Ne moze da ga zadrzi. Prihvatio da ga cuva 5 dana.
Trazi se vlasnik (dokaz su papiri) ili neko ko bi ga udomio. U obzir dolaze samo ljubitelji pasa koji imaju uslove.
Pas je prelep. Vec ovako mali a ima stav kao za izlozbu. Druzeljubiv je i mazan.
Fotografije su malo losije jer su slikane mobilnim. Sutra cu ga slikati fotoaparatom.
Telefon za kontakt 063381409
05022011080-1.jpg

05022011081-1.jpg

05022011082-1.jpg
Isto ovakvo kuce sam videla u Sapcu preko puta Rode, muva se sa lokalnim kucicima.

Na stanici na ovcanskom putu (prelaz iz Borce u Ovcu) pojavila se kuca osrdnjeg rasta, BELO BRAON boje, ima ogrlicu. Zaboravila sam koje je boje ogrlica, sutra cu kucu bolje osmotriti. Ali ako je neko izgubio kucu koja odgovara ovom profilu nek se javi!!! Kuca je uplasena i vidi se da je izgladnela, a nekada je imala vlasnika. Jako tuzno:sad2:

NESTALA CRNA MUSKA PUDLA NA CALIJAMA u Beogradu - PROSLEDITE DALJE

IZGUBLJEN NA ĆALIJAMA
Sinoc je na uglu Astronomske ulice i Dragoslava Srejovica izgubljena CRNA MUSKA PUDLA.
Oko vrata nije imao ogrlicu jer je u trenuktu setnje pobegao sa povoca.
...Odaziva se na ime VENJA, 40 cm visok, imao je frizuru sa gumicama u trenutku kada je pobegao.
VENJA ne zna da se snadje na ulici, ovo nije njegov kraj, doputovao je dva dana pre toga, i verovatno je preplasen i izgubljen. Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko dodjete do bilo kakvih informacija.
Nalazacu Sledi nagrada!!!
Sandra
063 78093 65
011 27 81 798

Prilozi

• 69138_161100430580520_100000416928257_410249_651763_n.jpg
    69138_161100430580520_100000416928257_410249_651763_n.jpg
    58 KB · Pregleda: 8
NESTALA CRNA MUSKA PUDLA NA CALIJAMA u Beogradu - PROSLEDITE DALJE

IZGUBLJEN NA ĆALIJAMA
Sinoc je na uglu Astronomske ulice i Dragoslava Srejovica izgubljena CRNA MUSKA PUDLA.
Oko vrata nije imao ogrlicu jer je u trenuktu setnje pobegao sa povoca.
...Odaziva se na ime VENJA, 40 cm visok, imao je frizuru sa gumicama u trenutku kada je pobegao.
VENJA ne zna da se snadje na ulici, ovo nije njegov kraj, doputovao je dva dana pre toga, i verovatno je preplasen i izgubljen. Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko dodjete do bilo kakvih informacija.
Nalazacu Sledi nagrada!!!
Sandra
063 78093 65
011 27 81 798

VENJA JE PRONADJEN :)

pre pola sata nasla sam u ulici Gospodara Vucica belog skotskog terijera muzjaka. primila sam ga u dvoriste ali u kucu ne mogu jer imam 6 macaka :)
pas ima ogrlicu oko vrata, ako cujete da ga neko trazi ili ste raspolozeni da ga vi primite, na odredjen ili neodredjen period, javite se
pas sigurno luta bar nekoliko dana ceneci po njegovom stajlingu :(
pomagajte, nema sanse da kod nas bude duze od dana
hvala

Poslednja izmena:
pre pola sata nasla sam u ulici Gospodara Vucica belog skotskog terijera muzjaka. primila sam ga u dvoriste ali u kucu ne mogu jer imam 6 macaka :)
pas ima ogrlicu oko vrata, ako cujete da ga neko trazi ili ste raspolozeni da ga vi primite, na odredjen ili neodredjen period, javite se
pas sigurno luta bar nekoliko dana ceneci po njegovom stajlingu :(
pomagajte, nema sanse da kod nas bude duze od dana
hvala

probaj sutra kada budu radii veterinari da ga odvedes da se vidi da li je eventualno cipovan...
jasno je da pored 6 macaka ne moze u kucu, ali ipak probaj da ga yadrzis u dvoristu bar do sutra, dobro nahranis i pustis da se odmori

Udruženje građana "Alfa"

PRONAĐENA RETRIVERKA

HITNO! Pronađena retriverka na Novoj Detelinari (Novi Sad). Šeta u predelu Pasterove i Mokranjčeve ulice. Nije čipovana. Procena veterina je da je stara oko dve godine. Vrlo je miroljubiva, prilazi ljudima i drugim psima. Lepo je uhranjena... Ili je izgubljena ili izbačena. Za večeras će možda i imati smeštaj kod jednog starijeg gospodina u garaži (ukoliko ne bude pravila buku), a sutra će ponovo nastaviti da luta ulicama. Molim vas širite ovaj oglas, da se pronađu njeni vlasnici ili udomitelji. Za sve informacije javite mi se u inbox.
By: Olja Jelena Komšinice

photo.php

fotografije na:
https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.103733873049039.11323.100002372790233

Back