Molim te, napiši gde je nestao i kada i postavi neku fotografiju.Izgubljen pas rase mops,bez boje,star 7 mjeseci,odaziva se na ime Frenki.
Ako imate bilo kakve informacije,molimo da avite na broj 065 525 1442
Sledi nagrada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim te, napiši gde je nestao i kada i postavi neku fotografiju.Izgubljen pas rase mops,bez boje,star 7 mjeseci,odaziva se na ime Frenki.
Ako imate bilo kakve informacije,molimo da avite na broj 065 525 1442
Sledi nagrada
Ne vide se slike. Ili ih makar ja ne vidim..
Ne znam da li da odeš ipak do šintera da vidiš pse, jer ja sam razumela da nekada i nisu baš najpažljiviji.. A nekada ni čip ne može da se nađe baš lako..
Isto ovakvo kuce sam videla u Sapcu preko puta Rode, muva se sa lokalnim kucicima.U Mirijevu pronadjen mlad muzjak nemackog kratkodlakog pticara. Kupiran rep, malo mrsav ali u odlicnom stanju. Najverovatnije je nekom pobegao. Vodjen kod veterinara i nema cip. Po proceni veterinara na ulici je oko 10-tak dana i ima manje od 6 meseci.
Trenutno je kod coveka koji ima vec 2 psa i macku. Ne moze da ga zadrzi. Prihvatio da ga cuva 5 dana.
Trazi se vlasnik (dokaz su papiri) ili neko ko bi ga udomio. U obzir dolaze samo ljubitelji pasa koji imaju uslove.
Pas je prelep. Vec ovako mali a ima stav kao za izlozbu. Druzeljubiv je i mazan.
Fotografije su malo losije jer su slikane mobilnim. Sutra cu ga slikati fotoaparatom.
Telefon za kontakt 063381409
![]()
![]()
![]()
Sinoc na Medaku nadjena prelepa Labradorka, stara oko 4 godine, zlatno-zute boje, socijalizovana - TRENUTNO NA ULICI! Ima li neko da se nadje da je pricuva u privremenom smestaju na par dana? Jos nije utvrdjeno da li ima cip ali prelepa je i sigurno bi se brzo udomila ako joj se ne nadje vlasnik! Bisa 0642887864
NESTALA CRNA MUSKA PUDLA NA CALIJAMA u Beogradu - PROSLEDITE DALJE
IZGUBLJEN NA ĆALIJAMA
Sinoc je na uglu Astronomske ulice i Dragoslava Srejovica izgubljena CRNA MUSKA PUDLA.
Oko vrata nije imao ogrlicu jer je u trenuktu setnje pobegao sa povoca.
...Odaziva se na ime VENJA, 40 cm visok, imao je frizuru sa gumicama u trenutku kada je pobegao.
VENJA ne zna da se snadje na ulici, ovo nije njegov kraj, doputovao je dva dana pre toga, i verovatno je preplasen i izgubljen. Molimo vas da nas kontaktirate ukoliko dodjete do bilo kakvih informacija.
Nalazacu Sledi nagrada!!!
Sandra
063 78093 65
011 27 81 798
pre pola sata nasla sam u ulici Gospodara Vucica belog skotskog terijera muzjaka. primila sam ga u dvoriste ali u kucu ne mogu jer imam 6 macaka
pas ima ogrlicu oko vrata, ako cujete da ga neko trazi ili ste raspolozeni da ga vi primite, na odredjen ili neodredjen period, javite se
pas sigurno luta bar nekoliko dana ceneci po njegovom stajlingu
pomagajte, nema sanse da kod nas bude duze od dana
hvala