Izgubili smo! Poraz srpskog naroda i Republike Srpske!

Da nije uvedena "zona zabranjenog letenja" iznad BiH, već bi 1992. muslimani bili gotovi, a VRS bi mogla da se angažuje u Krajini.
Ili da nisu sprečili pad Sarajeva u operaciji "Lukavac" 1993. najveći korpus VRS, bi bio posle toga oslobođen za druga ratišta. Pa tako Goržde, Bihać su spasavali.
2ličan odmah na jesen 1995, čak ne ni na celu 1995. :D
Gde da se seća onoga od pre, čoveka tad jeli najveći mogući stra’ovi. :D

Vrzma mi se po glavi misao, da iza takvog ponašanja opozicije u Srpskoj stoji Vučić. Ipak on ima te debeovske kanale prema njima.
Možda i nisi tako daleko od istine.Znaš li šta je tuga?Pojedini Srbi u Srbiji zadojeni Čanak ideologijom komuno ispiranja mozga krive nas da smo krivi za sve probleme u Srbiji jer smo eto Srbi a ne Muslimani.
Teret moj ti...Srbi sa Kim.Teret a šta drugo?
A istina je da mi već najmanje 30+ godina služimo političkom rukovodstvu Srbije nebitno koje stranke za potkusurivanje interesa ostanka na vlasti.Čak bih i to prihvatio patriotski da Srbija dobije "nešto" opipljivo a ne pojedinac.Uvjek je to borba za jb*nu stolicu.Nekada je Slobo spasio svoju guzicu za račun sarajevskih Srba, ulizivao se Amerikancima da bi samo 4 godine od Dejtona dobio Bosnu u SRJ i haos na KIM.Nije isključeno da Vučić radi slično danas.Ali kapital za trgovanje je sve manji.Istorija će presuditi, uvjek presudi.A mi kao pojedinci smo prolazni i nebitni za šire nacionalne interese.

Meni BIH, znači baš bih.
Koliko je Mile na vlasti, on kao pokojna engleska kraljica, mislio da ce vecito da vlada? :think:
dodik milorad GIF
C9C89544-44E1-4D74-B78D-0C3AF66C72B1.jpeg

Činjenica je da baš sva previranja, bez obzira na njihov razlog, samim tim objektivno slabe položaj države u kojoj se to događa, fakat.
Ovde je to posebno izraženo jer ta previranja koincidiraju sa inteziviranjem napada na Republiku Srpsku.Ja sam mišljenja da se tu ne radi ni o kakvoj pukoj koincidenciji nego o planiranim aktivnostima koji je osmišljene i finansirane razume se od strane nekog zapadnog centra moći i da je cilj tog poduhvata slabljenje Srpske.

Ovde je to posebno izraženo jer ta previranja koincidiraju sa inteziviranjem napada na Republiku Srpsku.Ja sam mišljenja da se tu ne radi ni o kakvoj pukoj koincidenciji nego o planiranim aktivnostima koji je osmišljene i finansirane razume se od strane nekog zapadnog centra moći i da je cilj tog poduhvata slabljenje Srpske.
:rida: :rida:

U krivu je jer insinuira nadmoć muslimana, ignorišući da su do te situacije 1995. doveli stranci raznim političkim i vojnim pritiscima na Srbe.
Bukalno su spasli muslimane 1992. 1993. i 1994.
I sad kad je to tako složio, kao upozorava da su muslimani "i danas nadmoćni" kao te 1995. mada ni tada nisu bili.
Realna ratna karta je 1993 godine.Sve posle je intervencija Nato pakta da se Srbi spuste na 50 posto teritorije.A priče kako muslimani i hrvati 1992 godine nemaju oružje može pričati klincima 2000 + godište a ne momcima koji su prošli rat i ranjeni te 1992 godine od oružja koje tobože nemaju.Srbi u BIH su najveće žrtve imali 1992 i 1995 godine.Ogroman front i bezbroj krvavih borbi za opstanak.

Pa vidim pišeš o nekakvoj 30 godina tradiciji mržnje, ratovima ko zna čemu.A o ratu pričaju samo sarajevske vehabije dok se sličan rat vodi trenutno samo u Gazi.
У овој теми, покретач пише о освети непријатељима тј Бошњацима, а цела екипа одушевљено кликће, антисрбима назива све који им не аминују, ето сад се и ти придружио

У овој теми, покретач пише о освети непријатељима тј Бошњацима, а цела екипа одушевљено кликће, антисрбима назива све који им не аминују, ето сад се и ти придружио
Ništa čudno. Ljudi su pukli.
Zato takvi poput Dodika, Vuchija, Djikanovica i sličnih jašu ovaj narod.
Kult ličnosti, pod nabojem lažnog patriotizma i nacionalizma, pod iluzijom snage i vojne moći.
Koliko puta istorija mora da se ponovi?

Realna ratna karta je 1993 godine.Sve posle je intervencija Nato pakta da se Srbi spuste na 50 posto teritorije.A priče kako muslimani i hrvati 1992 godine nemaju oružje može pričati klincima 2000 + godište a ne momcima koji su prošli rat i ranjeni te 1992 godine od oružja koje tobože nemaju.Srbi u BIH su najveće žrtve imali 1992 i 1995 godine.Ogroman front i bezbroj krvavih borbi za opstanak.
Делузије.
У својој књизи Истина о Српској, Лазански је још током рата указао да време није на страни РС и да рат не може добити

Tacno sto ne bi bilo tacno ...isto kao sto napadi na Srbiju koincidiraju sa silnim prodajama i kupovinama raznih firmi , kao sto su i kad je covid udario na hrvatsku...

Ali to je valjda normalno vide ljudi da Dodik uvodi nestabilnost i onda udri...
To sto nije pametno da se to desava, zabole tuki i srbe i Dodika...kao i obicno...prvo ja pa Srpska...

Samo sto mogu da se osveste valjda Srbi is Srpske..valjda...

Možda i nisi tako daleko od istine.Znaš li šta je tuga?Pojedini Srbi u Srbiji zadojeni Čanak ideologijom komuno ispiranja mozga krive nas da smo krivi za sve probleme u Srbiji jer smo eto Srbi a ne Muslimani.
Teret moj ti...Srbi sa Kim.Teret a šta drugo?
A istina je da mi već najmanje 30+ godina služimo političkom rukovodstvu Srbije nebitno koje stranke za potkusurivanje interesa ostanka na vlasti.Čak bih i to prihvatio patriotski da Srbija dobije "nešto" opipljivo a ne pojedinac.Uvjek je to borba za jb*nu stolicu.Nekada je Slobo spasio svoju guzicu za račun sarajevskih Srba, ulizivao se Amerikancima da bi samo 4 godine od Dejtona dobio Bosnu u SRJ i haos na KIM.Nije isključeno da Vučić radi slično danas.Ali kapital za trgovanje je sve manji.Istorija će presuditi, uvjek presudi.A mi kao pojedinci smo prolazni i nebitni za šire nacionalne interese.
Ne može Vučić mnogo pomoći Republici Srpskoj ako se i sam u Srbiji bori sa terorističkom pobunom.
Ne može mnogo pomoći ni ako oko 1 trećine stanovništva Republike Srpske ili oko 40 % daje podršku političkim partija koje su patriotske za Be i Ha a ne za Srpsku jer su rukovodstva tih partija finansirana od zapadnjaka ili Muslimana ili su toliko ostrašćeni i željni vlasti da idu toliko daleko u borbi za vlast da se udružuju sa neprijateljima svoje republike.
Zapadnjaci pri takvom odnosu snaga u samoj Republici Srpskoj nemaju ni jedan razlog da uvaže interese Srpske jer cilj kojem oni teže podržava značajan broj samih Srba u Republici Srpskoj.Sad što su ti Srbi izmanipulisani neprijateljskom propagandom ili su jednostavno budale drugi je par cipela.
Da je 90 % stanovništva Republike Srpske patriotski opredljeno onda bi moguće i među zapadnjacima prevladali neki drukčiji stavovi jer zapadna politika ne bi imala ozbiljan oslonac u Srpskoj.

Poslednja izmena:
Ne može Vučić mnogo pomoći Republici Srpskoj ako se i sam u Srbiji bori sa terorističkom pobunom.
Ne može mnogo pomoći ni ako oko 1 trećine stanovništva Republike Srpske ili oko 40 % daje podršku političkim partija koje su patriotske za Be i Ha a ne za Srpsku jer su rukovodstva tih partija finansirana od zapadnjaka ili Muslimana ili su toliko ostrašćeni i željni vlasti da idu toliko da se udružuju sa neprijateljima svoje republike.
Zapadnjaci pri takvom odnosu snaga u samoj Republici Srpskoj nemaju ni jedan razlog da uvaže interese Srpske jer cilj kojem oni teže podržava značajan broj samih Srba u Republici Srpskoj.Sad što su ti Srbi izmanipulisani neprijateljskom propagandom ili su jednostavno budale drugi je par cipela.
Da je samo 90 % stanovništva Republike Srpske patriotski opredljeno onda bi moguće i među zapadnjacima prevladali neki drukčiji stavovi jer zapadna politika ne imala ozbiljan oslonac u Srpskoj.
Što ne pomogne prvo onim ljudima na KiM što je ostavio na cedilu?

U većini slučajeva, on nije neki autoritet.
Ali takvu konstataciju može svako iole normalan da ustanovi.
При чему, он је изразито био навијач, али чак такав навијач није могао да лапрда о некој вечној и неупитној надмоћи, као ови форумаши

Može li biti slabija?:roll:

Back