Izgubili smo! Poraz srpskog naroda i Republike Srpske!

Ne znam šta se svi potresaju oko Dodika kad sve više ide u pevačke vode. Vladaće preko predsednika Siniše Karana a izmedju toga biti pjevač.

Pa nema tu mišljenja to je objektivno bilo dok je on bio premijer republike srpske
Pogledajte prilog 1792991Pogledajte prilog 1792992
Pišeš gluposti,Nadležnosti Republike Srpske otimali su takozvani visoki predstavnici.Na sajtu te takozvane institucije može da se vidi hronologija donošenja "zakona" od strane takozvanih visokih predstavnika kojima su oduzimane nadležnosti od Srpske i dodeljivane zajedničkim institucijama.

У овој теми, покретач пише о освети непријатељима тј Бошњацима, а цела екипа одушевљено кликће, антисрбима назива све који им не аминују, ето сад се и ти придружио
Ko piše o osveti?Skoncentriši se malo.Ja pišem da odlaskom Dodika (da budemo otvoreni do kraja jasno ti je da i dalje vodi najveću stranku u RS te da ovo nije politički odlazak već možda po sve nas i gora opcija tu je a nije tu) ne zatvaramo ni jedan krucijalno bitan problem nebitno da li voliš Dodika ili ne.Mene interesuju samo takve finese tj. one koje život znače, daL me razumiješ?J*ebe mi se za Dodika i stranačko potkusurivanje i njegovu političku gimnastiku ili za Vučića.Interesuju me vode, šume i zemlja Srpske jer su neki ljudi krvarili za nju pre 30 godina, interesuje me u kakvoj državi živim i da li je "naš" političar za zid prema Sarajevu ili blaže za dobre komšijske odnose ili da mu klanja za par dukata.Na osnovu toga sudim.Sve ostale gluposti su mi nebitne.Ja svojoj djeci želim dobro a te priče ej bre zašto ne živite zajedno ko vas bre zavadi ostavi za klince.Postoji istorijski opravdan, racionalan i logičan razlog zašto danas postoji Republika Srpska a ne samo Bosna ili Hercegovina daL me razumiješ?A Federacija BiH je samo sklop okolnosti, vještačka tvorevina stvorena u kuhinji jedne tužne epohe Nato nadmoći s kraja 90-ih kada više nisu znali šta će od sebe pa usputno stvoriše i Kosovo Republik.

У овој теми, покретач пише о освети непријатељима тј Бошњацима, а цела екипа одушевљено кликће, антисрбима назива све који им не аминују, ето сад се и ти придружио
Dobro, DS, je li lepo da neko ko od Srba iz RS pravi neprijatelje, žali se zbog toga što neko tako nešto kaže o muslimanima Bošnjama?
Pa kakvi su ti to principi? :D
A ja sam mislio na političke odnose, a ne na ratne, ja sam kao šugav bez mira sa muslimanima. :mrgreen:
A političko neprijateljstvo započeli su oni preko vas zatupnika njihovih interesa.
Šta je nama četnicima drugo preostalo nego da se suprotstavimo, ili da oblačimo suknje bre... :cool:

Делузије.
У својој књизи Истина о Српској, Лазански је још током рата указао да време није на страни РС и да рат не може добити
Laž: knjiga ‘Istina o Srpskoj’ je izašla tek 2001. Tačka.

• Istina o Srpskoj [Truth about Srpska] (2001)

Ne znam šta se svi potresaju oko Dodika kad sve više ide u pevačke vode. Vladaće preko predsednika Siniše Karana a izmedju toga biti pjevač.

Dobra mu je ova, ali izgleda da nije video zabeležena!

Potpuni tekst pjesme glasi:

“Od Grahova Šormaz zove, Parojčiće sokolove, i Čuliće i Ćoriće, biće boja kod Ljuboja

Rokvić Mane vita stasa, kršnu Liku zatalasa, od Udbine do Korane, preko Plavna do Vagana

Bogunović Brane bije, sve dušmanske divizije, otadžbinu Srba kuje, ustašama poručuje

Oj Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka, široka je jedan metar, a duboka kilometar

Molimo se mili Bože, da se braća Srbi slože, od Velbužda do Krajine, Dušanove carevine”.

CDM naslovio:

Dodik na seoskom veselju zapjevao stihove četničke pjesme koja slavi ubijanje Hrvata​

https://www.cdm.me/svijet/region/do...e-cetnicke-pjesme-koja-slavi-ubijanje-hrvata/

Što ukazuje na to da CDM nema obraza. Pesma opisuje ustanak u Srbu 27. jula 1941. koji današnja država Hrvatska obeležava kao svoj antifašistički ustanak.
:rotf:

Realna ratna karta je 1993 godine.Sve posle je intervencija Nato pakta da se Srbi spuste na 50 posto teritorije.A priče kako muslimani i hrvati 1992 godine nemaju oružje može pričati klincima 2000 + godište a ne momcima koji su prošli rat i ranjeni te 1992 godine od oružja koje tobože nemaju.Srbi u BIH su najveće žrtve imali 1992 i 1995 godine.Ogroman front i bezbroj krvavih borbi za opstanak.
Делузије.
У својој књизи Истина о Српској, Лазански је још током рата указао да време није на страни РС и да рат не може добити
При чему, он је изразито био навијач, али чак такав навијач није могао да лапрда о некој вечној и неупитној надмоћи, као ови форумаши
Još jedna De Sistijeva laž: knjiga Istina o Srpskoj je izašla 6 godina posle završetka rata, 2001.

Ocigledno niste prevazisli, cim vam je dodeljen upravnik.
Hm Bosna i Hercegovina ima bogatu istoriju državotvornosti čak vezano i za istoriju Srbije i Srba.Spletom okolnosti se našla na granici dvije moćne imperije.AU aneksija nije nešto čime bi se trebalo ponositi.Uostalom dva velika svjetska rata su se desila jer je neko pomislio da može biti upravnik svima.Danas bi mi svi bili Hans da se nije digao narod protiv okupatora.Pri tome Šmit nema amin dvije stalne članice savjeta bezbjednosti UN.Malo li je?

Markec opet si pomijesao tabletice?
Odista pomeš’o? Gle šta si ovde pis’o:

Pricam slavenski jezik, Bosnjaci nisu slaveni jezik im je nametnut usljed hiljadugodisnje izolacije od slavenskih plemena, a i da jesam..ne zelim da imam bilo sta sa ubicama mog naroda..a muslimani su braca tako da da..blizi mi je polinezanin indonezanin turcin iranac musliman nego rus, srbin, ukrajinac pravoslavac
Folirati negde drugde. @lapsi takođe.

Znate?! To kako i koliko znate poznato je svima. :manikir:

Делузије.
Pa kako će ga dobiti ako protiv sebe ima armiju BIH, regularne snage iz Hrvatske i Nato logistiku čak intervenciju kada zagusti.Rušili nam avione, gadjali radare i komunikacione tornjeve.A Slobo uvodi sankcije da se dodvori istima i čeka.Šta tu nije jasno, nije Lazanski rekao ništa novo.

Poslednja izmena:
De si Doki, u dupe me coki! Muslimani rade to što ti radiš, okreću na neki budalast lični nivo, kad nisu u stanju nešto pametno da kažu na temu...
Ukoliko već nisi video, kolega Dokolenko je nekada ovde bio emanullah i davao je vrlo zanimljive izjave glede Srba. Ulovio ga Gruban, link okačen iznad, u par primeraka.

Pa kako će ga dobiti ako protiv sebe ima armiju BIH, regularne snage iz Hrvatske i Nato logostiku čak intervenciju kada zagusti.Rušili nam avione, gadjali radare i komunikacione tornjeve.A Slobo uvodi sankcije da se dodvori istima i čeka.Šta tu nije jasno, nije Lazanski rekao ništa novo.
Која је била поента твог коментара: "право стање било је кад ми имамо све оружје, а Бошњаци ништа"?

I ovaj je sumnjiv

38imak

Ja sam jako kuriožan oko toga kako kolega @38imak miri neke stvari unutar svog svetonazora.
Npr. veliki je neprijatelj udaba i debeova, a opet voli druga Tita koji je pokrenuo nastanak tih umetničkih udruženja.
Ili deli istu politiku kao jedan prominenti doušnik udbe - Nenad Neša Čanak!

Ja sam jako kuriožan oko toga kako kolega @38imak miri neke stvari unutar svog svetonazora.
Npr. veliki je neprijatelj udaba i debeova, a opet voli druga Tita koji je pokrenuo nastanak tih umetničkih udruženja.
Ili deli istu politiku kao jedan prominenti doušnik udbe - Nenad Neša Čanak!
Kanton Sarajevo je sav u tom fazonu.

Ne može Vučić mnogo pomoći Republici Srpskoj ako se i sam u Srbiji bori sa terorističkom pobunom.
Ne može mnogo pomoći ni ako oko 1 trećine stanovništva Republike Srpske ili oko 40 % daje podršku političkim partija koje su patriotske za Be i Ha a ne za Srpsku jer su rukovodstva tih partija finansirana od zapadnjaka ili Muslimana ili su toliko ostrašćeni i željni vlasti da idu toliko daleko u borbi za vlast da se udružuju sa neprijateljima svoje republike.
Zapadnjaci pri takvom odnosu snaga u samoj Republici Srpskoj nemaju ni jedan razlog da uvaže interese Srpske jer cilj kojem oni teže podržava značajan broj samih Srba u Republici Srpskoj.Sad što su ti Srbi izmanipulisani neprijateljskom propagandom ili su jednostavno budale drugi je par cipela.
Da je 90 % stanovništva Republike Srpske patriotski opredljeno onda bi moguće i među zapadnjacima prevladali neki drukčiji stavovi jer zapadna politika ne bi imala ozbiljan oslonac u Srpskoj.
Moja teorija i jeste šta će nama neprijatelji pored nas samih.Ona je prosto istorijski tačna, istina tužna i tragična ali tačna, donesena nakon desetina godina gledanja naše političke scene uživo i interesa za srpsku istoriju od kako znam čitati bukvalno.To smo mi-ukratko SRBI.

Još jedna De Sistijeva laž: knjiga Istina o Srpskoj je izašla 6 godina posle završetka rata, 2001.
У питању је књига која је збирка његових текстова.
Цитирани део је из овог текста.

IMG_6650.jpeg

Да си мало мање опседнут мојом маленкошћу , не би толико испадао смешан

Moja teorija i jeste šta će nama neprijatelji pored nas samih.Ona je prosto istorijski tačna, istina tužna i tragična ali tačna, donesena nakon desetina godina gledanja naše političke scene uživo i interesa za srpsku istoriju od kako znam čitati bukvalno.To smo mi-ukratko SRBI.
Izvini kolega, ima ih i ekavaca, a ćirilica se i u BiH uči u školi.

Back