Софија
Legenda
- Poruka
- 54.659
Нисам ни сумњала да ћеш погрешно протумачити.Izvini, kad napišeš nešto ovakvo, gledano sa strane ispada da optužuješ Dodika i Srbe za ono što rade Sarajevo i Šmit.
У последње време си критичан, бринем се за тебе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам ни сумњала да ћеш погрешно протумачити.Izvini, kad napišeš nešto ovakvo, gledano sa strane ispada da optužuješ Dodika i Srbe za ono što rade Sarajevo i Šmit.
Ovi svi što pišu na temi protiv Republike Srpske podržavaju studente.Bitno je da studenti nisu!
![]()
Вучић је финансирао Триванову за изборе.Vrzma mi se po glavi misao, da iza takvog ponašanja opozicije u Srpskoj stoji Vučić. Ipak on ima te debeovske kanale prema njima.
Da je tvoja tema bili bi,ovako nismo.7 strana za 2 sata vec o Miletu.
Pa stani, da li ste vi normalni?
Ali ne, ozbiljno pitam?
Morate da prestanete da identifikujete diktatore i autokrate sa celokupnim drustvima.Pa kad su blokaderi protiv Republike Srpske.
Ti pogotovo.Morate da prestanete da identifikujete diktatore i autokrate sa celokupnim drustvima.
Ja znam da vam je to ostalo iz SFRJ komunjarizma, po kojem vecina vas kobajagi pljuje, ali ti udbaski narativi su tu negde za drugi razred osnovne.
Ma ništa bez UDBE.Morate da prestanete da identifikujete diktatore i autokrate sa celokupnim drustvima.
Ja znam da vam je to ostalo iz SFRJ komunjarizma, po kojem vecina vas kobajagi pljuje, ali ti udbaski narativi su tu negde za drugi razred osnovne.
Zašto ja ? To su tvoji istomišljenici.Delite iste kako kažete evropske vrednosti uključujući i muželožništvo.Primi i ti od njih nešto drugo...
Grubi, ti ne propuštaš priliku da se boriš za Ava čak i tamo gde za to nije mesto.
Dakle, učimo iz poraza![]()
Kaže titoista lolNe zavisi. Ko postane nesmenjiv uvek postaje loš. Takva je ljudska priroda.
Pa nisu Turci predali ingerencije RS ustavnom sudu BiH već DodikVi Turci, a mi narod - Srbi!
I tebi čestitam!Kad pre, a referendum šta bi sa tim
Iskreno nisam očekivao da ćete se raspasti za nedelju dana, objektivno mislio sam da će AV prvo da pusti Dodu niz vodu pa tek onda da krene lančana reakcija. Ipak, dobri i pošteni Dodik je toliko zadužio sve oko sebe da su jedva čekali da mu vrate
Dobro je da ste u svemu ostali jedinstveni i homogeni, to je ohrabrujuće
Kad pre, a referendum šta bi sa tim
Iskreno nisam očekivao da ćete se raspasti za nedelju dana, objektivno mislio sam da će AV prvo da pusti Dodu niz vodu pa tek onda da krene lančana reakcija. Ipak, dobri i pošteni Dodik je toliko zadužio sve oko sebe da su jedva čekali da mu vrate
Dobro je da ste u svemu ostali jedinstveni i homogeni, to je ohrabrujuće
Pitajmo narod šta misli o tome, a ne tebe, ma kako ti pametniji bio...Pa nisu Turci predali ingerencije RS ustavnom sudu BiH već Dodik
Ali on nije u zatvoru.Ovo će izazvati samo politički kontraefekat u RS jer je i pticama na grani jasno šta se desilo.Ovako se ne gradi zajednička država.Vi niste ni svjesni u kakvom je institucionalnom haosu BIH.Niko normalan ne treba da podržava upravnika u 21.vijeku a pogotovo ne nad svojim narodom u drugoj državi.Te priče smo prevazišli pre 100 + godina.I nije normalno očekivati od srpskog naroda Bosne i Hercegovine bilo kakve simpatije prema ovakvim pravnim Mujo i Haso brljotinama.Važno mi je da vidim kriminalce u zatvoru.
Kad institucije RS nece da ga osude za pljacku, bar neka ga neko drugi osudi za nesto drugo.
Biće ipak da boldovani neuporedivo verodostojnije zastupaju stavove i studenata blokadera i ostatka pobunjenika odnosno terorista dok si ti u nekom tripu.Potpuno odvojen od stvarnosti.Nemaju veze oni sa studentima, oni preko studenata pokušavaju da proguraju svoje muslimanske ciljeve.
Oni koji govore u ime studenata smo @Miloš38 [US+ ER=148325]@Софија[/USER] i ja!
A ne De Sisti, 38, zbiljaš, kurki, gavranko i kompanija!![]()
I tebi čestitam!![]()
Srbi se brane 34 godine.Koliko uspešno sasvim je drugo pitanje.Srbi konacno pobedjuju u poslednjih 34 i kusur godine. Vidi se svetlo na kraju tunela.
Biće da se ti plašiš da će patriotski studenti oduvati ava, pa im pripisuješ te koji ne postoje van foruma.Biće ipak da boldovani sa neuporedivo verodostojnije zastupaju stavove i studenata blokadera i ostatka pobunjenika odnosno terorista dok si ti u nekom tripu.Potpuno odvojen od stvarnosti.
Mi nemamo ništa protiv da vi nađete razlog da se proglasite pobednicima, kao i 1995.Što, pa omašio sam u prognozi
Ja sam se kladio da ćete dobaciti do referenduma
Ništa, sada kada je već zakazan održite ga, samo promeniti pitanje
"Kakve boje treba da budu listići na lažnim predsedničkim izborima u RS koje organizuju muslimani i neizabrani visoki predstavnik"
CRVENI PLAVI BELI
Namerno stavite tri izbora i ovako poređane boje, ima Turci da crknu od muke![]()
![]()
![]()