Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
meni svi isti, ko mali churanchichi golovrati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni svi isti, ko mali churanchichi golovrati
A meni bi tolko bilo gadno da budem sa zenom tih godina...Uuuh bljak
Mislim razumem ja da ima onih koji hebu sve sto ima dve noge ali ja nisam takav
Bezveze, znas kad bih hebo babu neku od 30-40 godina a da mi je 20, ladno NIKAD
Pa makar ispostovao 20000 postova u neyebitzi![]()
Što da se smaram sa nekim klincem od 18 godina.jedino da mu dam sise da ga podojim![]()
Što da se smaram sa nekim klincem od 18 godina.jedino da mu dam sise da ga podojim![]()
A sta ako bi izvadio veliki i debeo, ne bi ti bas bilo jednostavno reci mu Ne.![]()
to..sa sikama pod obavezno..
ne da počinjem bez dojenja![]()
Sinke džaba da izvadi bilo kakvi,meni to nije bitno važno je da zna znanje![]()
to jeste,ali znaš ti u kom smislu sam ja mislila![]()
Tebi to nije bitno.Ma ja razumem da ti nije bitno, kao sto ja mogu voziti auto od 80 konja a i onaj od 200, ali kad ga stisnem po gasu vidim da fali onih 120.
![]()
nem pojam..u kom smislu
ja bih poentu..
ako može
![]()
ipak bi ja sa onim od 80 konja polako ali sigurno![]()
Tebi treba muz koji drzi volan sa obe ruke ko majmun i vozi pod parolom "Ja vozim svoju voznju" dok mu ostali trube.
pa o tome ti i govorim..Slaba sam teoriski,u praksi sam puno bolja![]()
ipak bi ja sa onim od 80 konja polako ali sigurno![]()
Јесам. Што сам старија, мушки више влаже.Da li vam se desava da sto ste stariji da zene vise vlaze na vas? Meni se to desava cesto, nekako svako malo me nesto trebaju pitati i tako ja trpim dok jednog dana ne izbacim kitu i sve to istorbam na klupi u parku.
ma klinke su bre out. ne zna bre sta oce, smotano, dosadno, brbljivo, nece a oce, oce a nece, ne zna sta oce i ne zna sta nece, lezi ko balvan u krevetu, ne mos se pokrene niti da kaze sta voli i sta ne voli i ocekuje sve od princa.
em su dekintirane
i samo melje, melje, melje melje...
ma klinke su bre out. ne zna bre sta oce, smotano, dosadno, brbljivo, nece a oce, oce a nece, ne zna sta oce i ne zna sta nece, lezi ko balvan u krevetu, ne mos se pokrene niti da kaze sta voli i sta ne voli i ocekuje sve od princa.
em su dekintirane
i samo melje, melje, melje melje...
Da li vam se desava da sto ste stariji da zene vise vlaze na vas? Meni se to desava cesto, nekako svako malo me nesto trebaju pitati i tako ja trpim dok jednog dana ne izbacim kitu i sve to istorbam na klupi u parku.